Feedback
3….2….1…Gelukkig nieuwjaar! 5 tips om je newyear écht happy te beginnen

3….2….1…Gelukkig nieuwjaar! 5 tips om je newyear écht happy te beginnen

24 December 2018 - Je wilde het jaar nog zo goed afsluiten. In plaats daarvan sta je om 4u ’s ochtends te wachten op een trein die niet komt, zonder je vrienden maar mét een lege batterij. Al je goede plannen vallen nu al in het water en het jaar is pas een paar uur oud. Dit klinkt als een slecht voorbereide oudejaarsavond. Gelukkig hoeft dit niet jouw verhaal te worden. Je hebt namelijk nog een paar dagen om je wel goed voor te bereiden.

Je hebt vast mooie plannen voor de laatste avond van het jaar. Om dit echt tot een onvergetelijke avond te maken op een goede manier, geven we je een paar belangrijke tips die zorgen voor het juiste effect!

Tip 1
3….2….1… HAPPY NEWYEAR! Geef iedereen om je heen een dikke knuffel en ga direct je familie en vrienden bellen die niet naast je staan. Jammer maar helaas. Netwerk overbelast. Niemand is telefonisch te bereiken en WhatsApp is alleen maar bezig om een netwerk te zoeken. Om te voorkomen dat je vrienden het nieuwe jaar beginnen zonder een lieve boodschap van jou zorg je dat alle appjes klaarstaan voordat de klok 12 uur slaat. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is om 23.45 op verzenden te drukken en je weet zeker dat je én de eerste bent én dat jouw berichtje zeker aankomt!

Tip 2
Zorg voor een volle batterij! Zorg dat je telefoon totdat je het huis verlaat aan de oplader ligt. Meer dan elke avond ga je vanavond appen, bellen en foto’s maken. Het gevolg? Je batterij gaat deze avond net zo snel leeg als de flessen champagne. Maar juist omdat ook die flessen champagne zo snel leeg gingen is de kans groot dat je aan het einde van de avond wilt terugvallen op je telefoon. Bijvoorbeeld om uit te zoeken hoe laat de eerste trein naar huis gaat, om al je vrienden te bellen die je bent kwijtgeraakt of om je navigatie te gebruiken als je naar huis moet lopen. Als je batterij dan ook leeg is dan wordt deze avond langer dan dat je gewenst had. Wil je helemaal geen risico nemen? Neem een powerbank mee dan weet je zeker dat je veilig thuiskomt.

Tip 3
Locatievoorziening is het woord van vanavond! Je raakt je vrienden kwijt en je hebt geen idee meer waar je bent? Toch fijn als je hen weer kunt vinden. Of als jij ergens afgedwaald bent geraakt dat zij jou weer kunnen terugvinden. En wat als je zelf je telefoon kwijtraakt op een leuk feest? Dan is het toch fijn dat je hem door middel van je locatievoorziening weer terug kunt vinden de dag erna! Stel je telefoon dus goed in voordat je op stap gaat!

Tip 4
Hopelijk staat er weer een memorabele avond voor de deur. Die wil je natuurlijk vastleggen op de foto. Nu is na een paar glazen champagne je hand niet meer zo stabiel, je lens wat beslagen en het licht is misschien ook niet al te best in het plaatselijk café. Wil je toch goede foto’s? Neem ze dan zo vroeg mogelijk in de avond of laat degene die jullie nuchter rondrijdt de foto’s maken. Oh en verstuur ze niet meer na een bepaald tijdstip of bepaalde hoeveelheid drankjes als zelfbescherming. Maak de selectie liever in de middag van 1 januari want foto’s die er de avond ervoor nog erg goed uitzagen hoeven dit op een nuchtere middag niet meer te zijn…

Tip 5
Nog geen hoesje en een glass-protector op je telefoon? Dan is dit een goed voornemen om mee te beginnen nog voordat het nieuwe jaar begonnen is. Het nieuwe jaar beginnen met uitzoeken of je verzekering schade aan je telefoon dekt is niet het beste begin. En geloof ons; met de drukte, de champagne en de al het vuurwerk is de kans vanavond nu eenmaal groter dat hij deze avond een keer uit je handen stuitert op de dansvloer. Koop dus een stevig hoesje zodat je veilig met je telefoon de dansvloer kunt aanvegen.

Eigenwijs geweest en vond je dat hoesje niet nodig? De kans is aanwezig dat je nu op 1 januari naar een gebroken scherm staart. Dit hoeft gelukkig niet meteen een slecht begin van het jaar te betekenen. Stuur je kapotte telefoon naar ons op en voordat de laatste nieuwjaarsborrel voorbij is heb jij je gerepareerde telefoon alweer in handen om samen goed het nieuwe jaar in te gaan.


Dit artikel lezen is leuk, maar delen is leuker: