Acer Liquid Z630

Acer reparatie kosten

Laat je Acer gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.

Originele
onderdelen

Levenslange
garantie

Gratis ophalen
en brengen

Reparatie met
behoud van data
acer reparatie

Acer reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Acer en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Acer niet meer goed opladen? Is er drinken over je Acer gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Acer al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Acer gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Acer aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Acer onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Acer reparatie.


Repareer mijn Acer Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Acer reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Acer reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Acer en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Acer reparatie kosten

Laagste Acer reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Acer service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Acer reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Acer onderdeel en het betreft dezelfde Acer reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Acer reparatie

Hoe werkt mijn Acer reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Acer.

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Acer reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Acer kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Acer worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Acer reparatie.
Stap 2
Je Acer wordt gratis opgehaald of stuur je Acer gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Acer gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Acer.

Zodra je Acer reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Acer reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Acer reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Acer is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Acer. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Acer batterij, je Acer scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Acer weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Acer het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Acer gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Acer laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Acer er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Acer reparatie gedaan is!

Acer reparatie kosten
acer reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Acer reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Acer onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Acer reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Acer je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Acer reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Acer bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Acer altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Acer gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Acer gebruikers zeggen over Probello®
Kristina Klingner

Blackberry - KEYone

Kosten, tijd, service, vriendelijkheid, alles was een 10 van 10.Binnen 48uur (!) had ik mijn BlackBerry terug, reparatie was snel en netjes uitgevoerd, oude schade niet meer zichtbaar. Via iDeal makkelijk en snel betaald en binnen een uur was het telefoon weer bij PostNL op de weg naar huis.Ik werd aardig op de hoogte gehouden over status van verzending, reparatie en betaling en elke interactie (email en telefoon) met Probello was vriendelijk, behulpzaam en had laten zien, dat hun weten wat ze doen.Als BlackBerry gebruiker raad ik hun services aan, want het is niet makkelijk iemand te vinden die überhaupt BlackBerry durft te repareren.
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Maarten Hermans

OnePlus - 5

Mijn mobiel was flink toegetakeld na een flinke klap. Het scherm is zeer snel vervangen. Maandag werd de mobiel opgehaald en donderdag had ik hem alweer terug. Eigenlijk zou ik hem woensdag al krijgen, maar er was vertraging bij Post NL. De service en informatie waren heel helder en duidelijk. Erg fijn! Zo was er bijvoorbeeld een mankement dat nog aangepakt moest worden voor een kleine meerprijs. Voor goedkeuring netjes gebeld en toestemming gevraagd en gekregen. Zeer tevreden. Mijn mobiel kwam terug en had zelfs een screenprotector.
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen) Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Quiny Cohen de Lara

Asus - Asus Zenfone Max Plus

Omdat ik een nog vrij onbekend toestel Asus ZenFone Mac Plus heb waar het scherm van gebarsten was moest ik echt zoeken op het net. Gelukkig vond ik Probello. ik had geweldig telefonisch contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer zij het scherm in huis hadden. Dan zou ik mijn toestel Franco met post NL kunnen opsturen. Na dit gedaan te hebben had ik mijn toestel binnen 48 uur weer thuis bezorgd. Absoluut een geweldige service en....€40 goedkoper dan ASUS zelf.
Repareer ook mijn Acer

Over Acer

Stan Shih, oprichter van Acer in 1976. Stan Shih is nog steeds bij Acer betrokken en is met een belang van 2,6% de grootste aandeelhouder per jaareinde 2014. De gehele Texas Instruments-computerdivisie werdt in 1997 overgenomen door Acer. De Pan Acer Group stelt 39.000 mensen te werk en heeft eigen zetels in meer dan 140 landen. De internationale hoofdzetel bevindt zich in Sijhih City, Nieuw Taipei, Taiwan.Acer nam in oktober 2007 het Amerikaanse Gateway en Packard Bell over. In 2006 verkochten Acer en Gateway samen meet dan 18 miljoen computers. Acer werd hiermee het op twee na grootste computerbedrijf ter wereld. In 2010/2011 werden er wereldwijd twee business units aan toegevoegd: ACER Smartphones en ACER New LED/Multimedia TV. Apacer is de geheugenchip-onderneming van Acer, welke marktleider is in OEM-geheugenchips (flashgeheugen). AOpen is een dochteronderneming van Acer dat OEM pc-componenten en verschillende losse pc-componenten maakt.


Alle waar is naar zijn geld. Of is dat niet waar?
Waarschijnlijk zie je alleen de advertenties van de laatste iPad langskomen en staar je je dus blind op een prijs die niet haalbaar is voor jouw budget. Het goede nieuws is dat er al tablets verkrijgbaar zijn voor onder de €100,- Eén avond minder op stap deze maand en je hebt hem al bij elkaar ‘gespaard’. Maar voordat je nu naar de winkel rent kun je beter nog even verder lezen. Je hebt...

Lees verder
Super helden: Hoe overleeft mijn kind zonder tablet?
Als je kinderen hebt weet ik zeker dat je jezelf deze vraag weleens hebt gesteld: “Hoe hielden onze ouders ons bezig in een tijd zonder tablet, computer en telefoons?” Tegenwoordig is het dé grootste uitdaging om kinderen met iets anders dan een beeldscherm bezig te houden. Is de tablet leeg? Dan lijkt er een kleine hel uit te breken, laat staan als hij kapot gaat.En trouwens, hoe moet ji...

Lees verder
Het tweede leven van je tablet
Gebruik hem als cameraOf je nu je huis strak beveiligd hebt met camera’s of dat je een camerasysteem hebt voor in de kinderkamer, tegenwoordig werken deze allemaal met een app om de beelden te bekijken. Wil je de beelden niet telkens weg hoeven te klikken omdat je iets anders op je telefoon doet? Tover dan je oude tablet om tot extra scherm! Je kunt de beelden continu op je tablet weergeven en...

Lees verder

Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Acer toestellen:

9.6
uit
657Bellen

Whatsapp

Reparatie