Acer reparatie kosten

Laat je Acer gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
acer reparatie

Acer reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Acer en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Acer niet meer goed opladen? Is er drinken over je Acer gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Acer al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Acer gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Acer aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Acer onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Acer reparatie.


Repareer mijn Acer »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Acer reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Acer reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Acer en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Acer reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Acer reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Acer
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Acer reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Acer kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Acer worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Acer reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Acer reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Acer wordt gratis opgehaald of stuur je Acer gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Acer gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Acer
Zodra je Acer reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Acer reparatie.

Mijn Acer is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Acer. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Acer batterij, je Acer scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Acer weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Acer het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Acer gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Acer laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Acer er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Acer reparatie gedaan is!


Acer reparatie kosten »
acer reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Acer reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Acer onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Acer reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Acer je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Acer reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Acer bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Acer altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Acer gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Wat Acer gebruikers zeggen over Probello®
Sueng Fung

Motorola - Moto X Style

Goed geholpen. snelle afhandeling

Roy van Buuren

Apple - Watch Series 2

Echt super goed en snel geregeld, Top bedrijf!

Peter De Haas

Microsoft - Surface Pro 3

Goede en zorgvuldige communicatie

Geoffrey Nijbroek

Blackberry - KEYone

Kon mijn toestel gratis opsturen en kreeg hem binnen 2 dagen weer retour!

M.Romeijnders

Microsoft - Surface Pro 4

Snel gerepareerd

Repareer ook mijn Acer »

Over Acer

Stan Shih, oprichter van Acer in 1976. Stan Shih is nog steeds bij Acer betrokken en is met een belang van 2,6% de grootste aandeelhouder per jaareinde 2014. De gehele Texas Instruments-computerdivisie werdt in 1997overgenomen door Acer. De Pan Acer Group stelt 39.000 mensen te werk en heeft eigen zetels in meer dan 140 landen. De internationale hoofdzetel bevindt zich in Sijhih City, Nieuw Taipei, Taiwan.Acer nam in oktober 2007 het Amerikaanse Gateway en Packard Bell over. In 2006 verkochten Acer en Gateway samen meet dan 18 miljoen computers. Acer werd hiermee het op twee na grootste computerbedrijf ter wereld. In 2010/2011 werden er wereldwijd twee business units aan toegevoegd: ACER Smartphones en ACER New LED/Multimedia TV. Apacer is de geheugenchip-onderneming van Acer, welke marktleider is in OEM-geheugenchips (flashgeheugen). AOpen is een dochteronderneming van Acer dat OEM pc-componenten en verschillende losse pc-componenten maakt.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Acer toestellen:

9.5
uit
274