Apple batterij vervangen kosten

Laat je Apple gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
apple batterij vervangen

Apple batterij vervangen


Werkt je Apple batterij niet meer? Werkt je batterij niet meer optimaal, is je batterij beschadigd of is je batterij zelfs helemaal kapot? Wil jij je Apple batterij laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Apple al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Apple batterij vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Apple gratis ophalen voor het vervangen van je batterij of kom langs en laat je Apple batterij binnen 30 minuten vervangen.

Wij gebruiken uitsluitend een origineel Apple batterij en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Apple reparatie.


Apple batterij vervangen » Vraag een offerte op »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Apple batterij vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Apple batterij vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Apple batterij vervangen.

Het vervangen van je Apple batterij gebeurt uitsluitend met een origineel Apple onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Apple fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Apple batterij vervangen kosten »

Hoe werkt mijn Apple reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Apple
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Apple reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Apple kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Apple worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Apple reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Apple reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Apple wordt gratis opgehaald of stuur je Apple gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Apple gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Apple
Zodra je Apple reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Apple reparatie.

Mijn Apple batterij is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Apple. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Apple batterij. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Apple gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Apple batterij laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Apple batterij vervangen is!


Apple batterij vervangen kosten »
apple batterij vervangen

apple batterij vervangen
Hoe zit het met de garantie van mijn Apple reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Apple reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Apple batterij je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Apple batterij zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Apple bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Apple batterij vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Apple gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »
apple batterij vervangen

Wat houdt een batterij in?

De batterij zorgt voor het "in leven" blijven en het voeden blijven van je apparaat. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder batterij. De batterij is dus een belangrijk element van je apparaat. Loopt de batterij van je toestel snel leeg of laad de batterij niet meer op? Laat Probello dan professioneel de batterij van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Wat Apple gebruikers zeggen over Probello®
Roy van Buuren

Apple - Watch Series 2

Echt super goed en snel geregeld, Top bedrijf!

Roel Seegers

Apple - Watch Series 1

Goed geholpen. Uiteindelijk moest apparaat voor garantie naar Apple toe. Hebben gedaan wat ze konden, fijn contact.

Vincent Koopmans

Apple - Macbook Pro Retina 15 inch

Perfecte service en afhandeling van de reparatie. Snelle levering en een heldere communicatie!

Stacey Blei

Apple - Macbook Pro 13 inch

Fijne communicatie

BRINGME VERSTRAETEIML Sandra Rys

Apple - Watch Series 2

Fantastisch! Dinsdag verstuurd, gisteren pakje ontvangen door Probello, onmiddellijk hersteld, en vandaag pakje reeds teruggekregen!

Repareer ook mijn Apple »

Over Apple

Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne richten in april 1976 Apple Computer Inc. op. Dit Amerikaans elektronicabedrijf, dat inmiddels Apple Inc. heet, besloot op 3 januari 1977 dat een geregistreerde bedrijfsvorm meer zekerheid en veiligheid bood. Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië.Apple is vooral bekend van zijn reeks Apple Macintosh-computers, de iPod-muziekspelers, de iPhone-smartphone en de iPad. Naast hardware ontwikkelt het zelf ook veel software voor het eigen macOS, maar ook voor Windows. Apple Inc. is zeer herkenbaar door haar beeldmerk, wat zij dan ook veelvuldig inzet ter promotie van het bedrijf. Eind 2009 werd Apple door het Amerikaanse reclamemagazine AdWeek uitgeroepen tot merk van het decennium. De AdWeek-redactie schreef het succes van het merk toe aan toenmalig CEO Steve Jobs, die "de belichaming van het merk" en "een briljante marketeer" werd genoemd.


Probello® doet batterij vervangen aan onder andere de volgende Apple toestellen:
9.5
uit
287Bellen

Offerte

Reparatie