Apple iPhone 5S

Apple Iphone 5s camera vervangen prijs

Laat je Apple gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice
HomeApple reparatieiPhone 5S reparatie › iPhone 5S camera vervangen

Apple Iphone 5s reparatie
Repareer mijn Apple

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Werkt je Apple camera niet meer? Werkt je camera Iphone 5s niet meer optimaal, is je Iphone 5s beschadigd of is je camera zelfs helemaal kapot? Wil jij je Apple camera laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Apple Iphone 5s al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Apple camera vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Apple gratis ophalen voor het vervangen van je camera of kom langs en laat je Apple Iphone 5s camera binnen 30 minuten vervangen.

Wij gebruiken uitsluitend een origineel Apple camera en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Apple reparatie.

apple iphone 5s A1457

Gespecialiseerd in Apple camera vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Apple camera vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Apple camera vervangen.

Het vervangen van je Apple camera gebeurt uitsluitend met een origineel Apple onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Apple fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

camera vervangen kosten

Laagste camera vervangen Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Apple service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een camera vervangen waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Apple onderdeel en het betreft dezelfde Apple reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start camera vervangen

Hoe werkt mijn Iphone 5s reparatie bij Probello®?Mijn Apple Iphone 5s camera is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Apple. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Apple camera. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Apple gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Apple Iphone 5s camera laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Apple camera vervangen is!


camera vervangen kosten
apple iphone 5s camera vervangen_model

apple iphone 5s camera vervangen_model
Hoe zit het met de garantie van mijn Apple reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Apple reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Apple camera je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Apple Iphone 5s camera zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie

Blijven de gegevens op mijn Apple Iphone 5s bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Apple Iphone 5s camera vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Apple gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data
apple iphone 5s camera vervangen_model

Wat houdt een camera in?

De camera van je apparaat zorgt voor het opnemen van beelden. De camera is dus een cruciaal element voor het vastleggen van foto`s en video of bij beeldbellen. Zie je weinig of geen beeld tijdens het opnemen of zit er ruis of vlekken die je foto`s en video`s belemmeren? Laat Probello dan professioneel de camera van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Wat Apple gebruikers zeggen over Probello®
Sonia de Roos

Apple - iPhone 5S

Snelle service, klantvriendelijk en fijn bedrijf.
E. Wijnbergen

Apple - iPhone 5S

Aardige jongens, snel gehandeld en prima service.
GA Versteeg

Apple - iPhone 5S

Uitstekende service
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen) Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Hans Regeer

Apple - iMac 21,5 inch

Zeer tevreden, mijn Mac werkte niet meer, via de site reparatie aangevraagd computer werd zeer snel en gratis opgehaald, kreeg super snel via de mail antwoord wat de oorzaak was en meteen een prijsopgave. Accoord gegeven, werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie, na betaling had ik de pc de volgende dag weer in huis. Resumerend, vriendelijk,betrouwbaar, profecioneel , vakbekwaam, doen wat zeggen.
Repareer ook mijn Apple

Over Apple

Iphone 5s is een model van Apple. Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne richten in april 1976 Apple Computer Inc. op. Dit Amerikaans elektronicabedrijf, dat inmiddels Apple Inc. heet, besloot op 3 januari 1977 dat een geregistreerde bedrijfsvorm meer zekerheid en veiligheid bood. Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië.Apple is vooral bekend van zijn reeks Apple Macintosh-computers, de iPod-muziekspelers, de iPhone-smartphone en de iPad. Naast hardware ontwikkelt het zelf ook veel software voor het eigen macOS, maar ook voor Windows. Apple Inc. is zeer herkenbaar door haar beeldmerk, wat zij dan ook veelvuldig inzet ter promotie van het bedrijf. Eind 2009 werd Apple door het Amerikaanse reclamemagazine AdWeek uitgeroepen tot merk van het decennium. De AdWeek-redactie schreef het succes van het merk toe aan toenmalig CEO Steve Jobs, die "de belichaming van het merk" en "een briljante marketeer" werd genoemd.


Mijn iPhone reageert niet op aanrakingen en 8 andere veelvoorkomende iPhone schermproblemen.
In dit artikel zetten wij stapsgewijs alle oplossingen voor iPhone scherm problemen op een rijtje. Zo kun je jouw scherm in de meeste gevallen zelf weer aan de praat krijgen zonder dat er een reparatie aan te pas hoeft te komen. Wij bespreken trouwens niet alleen problemen met iPhone schermen die niet meer reageren, maar vertellen je ook wat je kunt doen bij 8 andere veelvoorkomende iPhone s...

Lees verder
Iphone scherm reparatie nodig? Bekijk het overzicht en plan jouw reparatie!
Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij daarom een totaaloverzicht gemaakt van alle reparatieprijzen en de bijbehorende duur van de reparatie. Zo weet je direct wat het kost en hoelang het duurt. Ook beschrijven wij onze meest gestelde vragen en het complete reparatieproces zodat jij precies weet wat je kunt verwachten.1. Bekijk iPhone scherm reparatie prijzen en reparatieduur...

Lees verder
Je bent wat je belt.
Uiteraard verzinnen we dit niet zomaar en is er net zoals met zoveel andere dingen onderzoek naar gedaan. Onder duizenden smartphone gebruikers zijn vragenlijsten afgenomen en is gekeken naar de levensstijl van deze personen. Na een stevige analyse hiervan zijn de volgende profielschetsen neergezet.Big spender met een uitgesproken meningDe kans is twee keer zo groot dat een iPhone-gebruiker ...

Lees verder

Probello® doet Apple Iphone 5s camera vervangen in de volgende plaatsen:9,3
uit
1020Bellen

Whatsapp

Prijzen