Apple iPhone 6S

Apple Iphone 6s batterij vervangen prijs

Laat je Apple gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.

Originele
onderdelen

Levenslange
garantie

Gratis ophalen
en brengen

Reparatie met
behoud van data
apple iphone-6s batterij vervangen_model

Apple Iphone 6s batterij vervangen


Werkt je Apple batterij niet meer? Werkt je batterij Iphone 6s niet meer optimaal, is je Iphone 6s beschadigd of is je batterij zelfs helemaal kapot? Wil jij je Apple batterij laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Apple Iphone 6s al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Apple batterij vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Apple gratis ophalen voor het vervangen van je batterij of kom langs en laat je Apple Iphone 6s batterij binnen 30 minuten vervangen.

Wij gebruiken uitsluitend een origineel Apple batterij en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Apple reparatie.


Apple batterij vervangen Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Apple batterij vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Apple batterij vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Apple batterij vervangen.

Het vervangen van je Apple batterij gebeurt uitsluitend met een origineel Apple onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Apple fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Apple batterij vervangen kosten

Laagste batterij vervangen Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Apple service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een batterij vervangen waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Apple onderdeel en het betreft dezelfde Apple reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start batterij vervangen

Hoe werkt mijn Iphone 6s reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Apple Iphone 6s.

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Apple Iphone 6s reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Apple Iphone 6s kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Apple Iphone 6s worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Apple Iphone 6s reparatie.
Stap 2
Je Apple Iphone 6s wordt gratis opgehaald of stuur je Apple Iphone 6s gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Apple Iphone 6s gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Apple Iphone 6s.

Zodra je Apple Iphone 6s reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Apple Iphone 6s reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Apple reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Apple Iphone 6s batterij is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Apple. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Apple batterij. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Apple gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Apple Iphone 6s batterij laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Apple batterij vervangen is!


Apple batterij vervangen kosten
apple iphone-6s batterij vervangen_model

apple iphone-6s batterij vervangen_model
Hoe zit het met de garantie van mijn Apple reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Apple reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Apple batterij je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Apple Iphone 6s batterij zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie

Blijven de gegevens op mijn Apple Iphone 6s bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Apple Iphone 6s batterij vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Apple gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data
apple iphone-6s batterij vervangen_model

Wat houdt een batterij in?

De batterij zorgt voor het "in leven" blijven en het voeden blijven van je apparaat. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder batterij. De batterij is dus een belangrijk element van je apparaat. Loopt de batterij van je toestel snel leeg of laad de batterij niet meer op? Laat Probello dan professioneel de batterij van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Wat Apple gebruikers zeggen over Probello®
Daan van de Kemp

Apple - iPhone 6S

Top service! zaterdag gebeld kon gelijk langs komen en 10 min later stond ik alweer buiten.
Miriam Fournet

Apple - iPhone 6S

Vriendelijk en deskundig hulp. Goede advies, goede prijs. Zal zeker terug gaan.
Pieter Bongers

Apple - iPhone 6S

Zeer snelle reparatie met een uitstekende eigenaar. Echt een aanrader
Marcel Beumkes

Apple - iPhone 6S

goed en snel geholpen en vakkundig
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen) Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Repareer ook mijn Apple

Over Apple

Iphone-6s is een model van Apple. Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne richten in april 1976 Apple Computer Inc. op. Dit Amerikaans elektronicabedrijf, dat inmiddels Apple Inc. heet, besloot op 3 januari 1977 dat een geregistreerde bedrijfsvorm meer zekerheid en veiligheid bood. Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië.Apple is vooral bekend van zijn reeks Apple Macintosh-computers, de iPod-muziekspelers, de iPhone-smartphone en de iPad. Naast hardware ontwikkelt het zelf ook veel software voor het eigen macOS, maar ook voor Windows. Apple Inc. is zeer herkenbaar door haar beeldmerk, wat zij dan ook veelvuldig inzet ter promotie van het bedrijf. Eind 2009 werd Apple door het Amerikaanse reclamemagazine AdWeek uitgeroepen tot merk van het decennium. De AdWeek-redactie schreef het succes van het merk toe aan toenmalig CEO Steve Jobs, die "de belichaming van het merk" en "een briljante marketeer" werd genoemd.


Je bent wat je belt.
Uiteraard verzinnen we dit niet zomaar en is er net zoals met zoveel andere dingen onderzoek naar gedaan. Onder duizenden smartphone gebruikers zijn vragenlijsten afgenomen en is gekeken naar de levensstijl van deze personen. Na een stevige analyse hiervan zijn de volgende profielschetsen neergezet.Big spender met een uitgesproken meningDe kans is twee keer zo groot dat een iPhone-gebruiker ...

Lees verder
10 iPhone hacks die je leven zullen veranderen!
1. Breidt het geheugen uit zonder te hoeven wissenWord je ook regelmatig door je iPhone herinnerd aan je bijna volle geheugen? Wij weten hoe extra ruimte kunt vrijmaken zonder iets anders te hoeven wissen.Hack: Ga naar Instellingen > Algemeen > Beheer en opslagruimte. Bekijk hier hoeveel ruimte je nog hebt en onthoud dit. Ga naar de app store en kies een app die meer ruimte inneemt dan je besc...

Lees verder
6 dingen die je je iPhone niet meer aan mag doen in 2018!
Veel gehoord commentaar van iPhone gebruikers op Samsung telefoons is dat ze zo ingewikkeld zijn. iOS is inderdaad erg straightforward en heb je snel onder de knie. Ben je dit eenmaal gewend dan lijkt android al snel ingewikkeld. Samsung heeft meer aanpassingsmogelijkheden waardoor het wat langer kan duren voordat je het besturingssysteem onder de knie hebt.1. Je laadt je telefoon iedere nacht...

Lees verder

Probello® doet Apple Iphone 6s batterij vervangen in de volgende plaatsen:9,5
uit
739Bellen

Whatsapp

Prijzen