Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
apple macbook-12-inch A1534 (2015-2017)

Apple Macbook 12 Inch reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Apple en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Apple niet meer goed opladen? Is er drinken over je Apple Macbook 12 Inch gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Macbook 12 Inch al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Apple gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Apple reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Apple onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Apple reparatie.


Repareer mijn Macbook 12 Inch »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Apple reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Apple reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Apple en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Macbook 12 Inch reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Macbook-12-inch reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je AppleMacbook-12-inch
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je AppleMacbook-12-inch reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele AppleMacbook-12-inch kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je AppleMacbook-12-inch worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je AppleMacbook-12-inch reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Apple reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je AppleMacbook-12-inch wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw AppleMacbook-12-inch gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je AppleMacbook-12-inch bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je AppleMacbook-12-inch
Zodra je AppleMacbook-12-inch reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je AppleMacbook-12-inch reparatie.

Mijn Apple is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Macbook 12 Inch. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Apple Macbook 12 Inch batterij, je Macbook 12 Inch scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Apple Macbook 12 Inch weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Apple het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Apple Macbook 12 Inch gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Macbook 12 Inch laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Apple Macbook 12 Inch er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Apple Macbook 12 Inch reparatie gedaan is!


Macbook 12 Inch reparatie kosten »
apple macbook-12-inch reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Apple reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Apple Macbook 12 Inch reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Apple Macbook 12 Inch je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Apple Macbook 12 Inch reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Apple bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Apple Macbook 12 Inch altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Apple Macbook 12 Inch gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Apple

Macbook-12-inch is een model van Apple. Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne richten in april 1976 Apple Computer Inc. op. Dit Amerikaans elektronicabedrijf, dat inmiddels Apple Inc. heet, besloot op 3 januari 1977 dat een geregistreerde bedrijfsvorm meer zekerheid en veiligheid bood. Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië.Apple is vooral bekend van zijn reeks Apple Macintosh-computers, de iPod-muziekspelers, de iPhone-smartphone en de iPad. Naast hardware ontwikkelt het zelf ook veel software voor het eigen macOS, maar ook voor Windows. Apple Inc. is zeer herkenbaar door haar beeldmerk, wat zij dan ook veelvuldig inzet ter promotie van het bedrijf. Eind 2009 werd Apple door het Amerikaanse reclamemagazine AdWeek uitgeroepen tot merk van het decennium. De AdWeek-redactie schreef het succes van het merk toe aan toenmalig CEO Steve Jobs, die "de belichaming van het merk" en "een briljante marketeer" werd genoemd.


Probello® doet Apple Macbook 12 Inch reparaties in de volgende plaatsen: