Apple Macbook Pro 13 inch

Apple Macbook Pro 13 Inch reparatie kosten

Laat je Apple gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis laten ophalen
HomeApple reparatie › Macbook Pro 13 inch reparatie

Apple Macbook Pro 13 Inch reparatie
Repareer mijn Apple

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Heb je een ongelukje gehad met je Apple en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Apple niet meer goed opladen? Is er drinken over je Apple Macbook Pro 13 Inch gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Macbook Pro 13 Inch al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Apple gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Apple aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Apple onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Apple reparatie.

apple macbook pro 13 inch A1278 (2008-2012)

Gespecialiseerd in Apple reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Apple reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Apple en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Macbook Pro 13 Inch reparatie

Laagste Apple reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Apple service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Apple reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Apple onderdeel en het betreft dezelfde Apple reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Apple reparatie

Hoe werkt mijn Macbook Pro 13 Inch reparatie bij Probello®?Mijn Apple is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Macbook Pro 13 Inch. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Apple Macbook Pro 13 Inch batterij, je Macbook Pro 13 Inch scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Apple Macbook Pro 13 Inch weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Apple het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Apple Macbook Pro 13 Inch gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Macbook Pro 13 Inch laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Apple Macbook Pro 13 Inch er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Apple Macbook Pro 13 Inch reparatie gedaan is!

Macbook Pro 13 Inch reparatie
apple macbook pro 13 inch reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Apple reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Apple Macbook Pro 13 Inch reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Apple Macbook Pro 13 Inch je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Apple Macbook Pro 13 Inch reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Apple bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Apple Macbook Pro 13 Inch altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Apple Macbook Pro 13 Inch gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Apple gebruikers zeggen over Probello®
Annemarie Brinkhof

Apple - Macbook Pro 13 inch

Heel tevreden. Prima communicatie. Had mn laptop snel weer terug!
Frank Policky

Apple - Macbook Pro 13 inch

efficient and knowledgeable service
Stacey Blei

Apple - Macbook Pro 13 inch

Fijne communicatie
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen) Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Hans Regeer

Apple - iMac 21,5 inch

Zeer tevreden, mijn Mac werkte niet meer, via de site reparatie aangevraagd computer werd zeer snel en gratis opgehaald, kreeg super snel via de mail antwoord wat de oorzaak was en meteen een prijsopgave. Accoord gegeven, werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie, na betaling had ik de pc de volgende dag weer in huis. Resumerend, vriendelijk,betrouwbaar, profecioneel , vakbekwaam, doen wat zeggen.
Repareer ook mijn Apple

Heb je nog een vraag?

Bekijk de meest gestelde vragen over Apple Macbook Pro 13 Inch reparaties


Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
Wij helpen je graag direct verder.
apple macbook pro 13 inch reparatie_model

Over Apple

Macbook Pro 13 Inch is een model van Apple. Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne richten in april 1976 Apple Computer Inc. op. Dit Amerikaans elektronicabedrijf, dat inmiddels Apple Inc. heet, besloot op 3 januari 1977 dat een geregistreerde bedrijfsvorm meer zekerheid en veiligheid bood. Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië.Apple is vooral bekend van zijn reeks Apple Macintosh-computers, de iPod-muziekspelers, de iPhone-smartphone en de iPad. Naast hardware ontwikkelt het zelf ook veel software voor het eigen macOS, maar ook voor Windows. Apple Inc. is zeer herkenbaar door haar beeldmerk, wat zij dan ook veelvuldig inzet ter promotie van het bedrijf. Eind 2009 werd Apple door het Amerikaanse reclamemagazine AdWeek uitgeroepen tot merk van het decennium. De AdWeek-redactie schreef het succes van het merk toe aan toenmalig CEO Steve Jobs, die "de belichaming van het merk" en "een briljante marketeer" werd genoemd.


Mijn iPhone reageert niet op aanrakingen en 8 andere veelvoorkomende iPhone schermproblemen. Bekijk alle bewezen oplossingen!
In dit artikel zetten wij stapsgewijs alle oplossingen voor iPhone scherm problemen op een rijtje. Zo kun je jouw scherm in de meeste gevallen zelf weer aan de praat krijgen zonder dat er een reparatie aan te pas hoeft te komen. Wij bespreken trouwens niet alleen problemen met iPhone schermen die niet meer reageren, maar vertellen je ook wat je kunt doen bij 8 andere veelvoorkomende iPhone s...

Lees verder
Leesvoer voor je baas. Productief de zon in.
Op een muf kantoor zitten met deze hitte is echt niet meer van deze tijd. Met een beetje mazzel vindt jouw baas dat dus ook en wordt je vrijgelaten om je eigen werkplek te kiezen. Zo lang je werk maar af is aan het einde van de week natuurlijk. Maar hoe doe je dat als je Macbook of tabletscherm onleesbaar wordt door die schitterende zon?! Dankzij deze tips hoef je nooit meer met geknepen ogen naa...

Lees verder
iPad reparatie en iPad scherm vervangen in 2021
iPad reparatie overzicht Bekijk onderstaand overzicht, vindt jouw iPad en meldt deze aan voor reparatie. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij de iPads op modeltype en releasedatum neergezet. Weet je niet welke iPad jij hebt? Neem dan even contact op en kijken we meteen met je mee!iPad Pro reparatie iPad Pro 12,9 inch 2020 | A2229, A2069, A2232iPad Pro 11 inch 2...

Lees verder

Probello® doet Apple Macbook Pro 13 Inch reparaties in de volgende plaatsen:9,4
uit
784Bellen

Whatsapp

Prijzen

Total Queries: 222


#0. SELECT * FROM `page` WHERE `name`='reparatie_model'
(0.00109 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 46)
#1. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='apple'
(0.00036 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 53)
#2. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00623 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#3. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name`='macbook pro 13 inch'
(0.00109 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 76)
#4. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.0004 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#5. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='apple'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2701)
#6. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name`='macbook pro 13 inch'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2701)
#7. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.0003 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#8. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='apple' LIMIT 1
(0.00042 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#9. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#10. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#11. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='2' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00108 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#12. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='2' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='110' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.01678 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#13. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.007 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#14. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#15. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#16. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#17. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#18. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#19. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='93'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#20. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00025 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#21. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='120'
(0.00041 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#22. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#23. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Apple Macbook Pro 13 inch' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00692 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#24. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00063 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#25. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#26. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%laptop%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00098 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#27. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='graphics_card_repair' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00122 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#28. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.0011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#29. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00103 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#30. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00074 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#31. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00073 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#32. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00075 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#33. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_supply' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00073 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#34. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00073 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#35. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00071 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#36. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00066 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#37. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#38. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00024 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#39. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00116 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#40. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00059 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#41. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='apple'
(0.00158 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2153)
#42. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#43. SELECT `name`,`id` FROM `model` WHERE `name`='macbook pro 13 inch'
(0.00106 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2162)
#44. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#45. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00029 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#46. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='apple' LIMIT 1
(0.00199 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#47. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#48. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#49. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='2' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00027 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#50. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='2' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='110' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00031 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#51. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#52. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#53. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#54. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#55. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#56. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00067 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#57. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='93'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#58. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#59. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='120'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#60. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#61. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Apple Macbook Pro 13 inch' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00037 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#62. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00238 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#63. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00067 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#64. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%laptop%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00065 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#65. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='graphics_card_repair' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00031 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#66. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#67. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#68. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00031 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#69. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#70. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#71. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_supply' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#72. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#73. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#74. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00052 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#75. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#76. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#77. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#78. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#79. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00032 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#80. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='apple' LIMIT 1
(0.00114 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#81. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#82. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#83. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='2' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00023 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#84. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='2' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='110' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00039 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#85. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#86. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#87. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#88. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#89. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#90. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00045 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#91. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='93'
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#92. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#93. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='120'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#94. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#95. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Apple Macbook Pro 13 inch' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00039 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#96. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.01969 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#97. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#98. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%laptop%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00061 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#99. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='graphics_card_repair' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#100. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#101. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00041 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#102. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#103. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00067 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#104. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00104 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#105. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_supply' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00201 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#106. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00446 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#107. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#108. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#109. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#110. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#111. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00033 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#112. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00063 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#113. SELECT `province` FROM `place` WHERE `name`='' LIMIT 1
(0.00755 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2992)
#114. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='apple' LIMIT 1
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 3001)
#115. SELECT `description` FROM `standard_text` WHERE (`country`='NL' OR `country`='') AND `name`='apple' LIMIT 1
(0.00097 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 3005)
#116. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00075 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#117. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='apple' LIMIT 1
(0.00066 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#118. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00049 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#119. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#120. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='2' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#121. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='2' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='110' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00026 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#122. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#123. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00043 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#124. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#125. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#126. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#127. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#128. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='93'
(0.00772 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#129. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#130. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='120'
(0.00076 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#131. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.0004 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#132. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Apple Macbook Pro 13 inch' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00215 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#133. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00025 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#134. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#135. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%laptop%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#136. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='graphics_card_repair' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#137. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#138. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#139. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#140. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#141. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#142. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_supply' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#143. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#144. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#145. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#146. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#147. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#148. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#149. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#150. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00038 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#151. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='apple' LIMIT 1
(0.01597 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#152. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#153. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#154. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='2' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.0026 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#155. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='2' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='110' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.0091 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#156. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00077 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#157. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#158. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#159. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#160. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#161. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#162. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='93'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#163. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#164. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='120'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#165. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00053 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#166. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Apple Macbook Pro 13 inch' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00048 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#167. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#168. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00061 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#169. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%laptop%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#170. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='graphics_card_repair' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#171. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00027 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#172. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#173. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#174. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00041 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#175. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00074 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#176. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_supply' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#177. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00029 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#178. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00027 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#179. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00425 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#180. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#181. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#182. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#183. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#184. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#185. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#186. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00031 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#187. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='apple' LIMIT 1
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#188. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#189. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#190. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='2' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#191. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='2' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='110' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00027 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#192. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#193. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#194. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#195. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#196. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#197. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#198. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='93'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#199. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#200. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='120'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#201. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#202. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Apple Macbook Pro 13 inch' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00033 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#203. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00024 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#204. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#205. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%laptop%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#206. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='graphics_card_repair' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00344 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#207. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00027 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#208. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#209. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#210. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#211. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00023 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#212. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_supply' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00024 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#213. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#214. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#215. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'laptop' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='2' )) OR`model_id`='110')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#216. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'macbook pro 13 inch%' LIMIT 1
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#217. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='110'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#218. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='2'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#219. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.02444 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#220. SELECT m.`device_type`,m.`brand_id`, m.`name` as `model_name`, b.`name` as `brand_name` FROM `model` as m LEFT JOIN `brand` as b ON m.`brand_id`=b.`id` WHERE m.`deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `release_date` DESC
(0.00093 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 318)
#221. SELECT `name`,`url`,`category`FROM `footer` WHERE(`country`='NL' OR `country`='') AND`active`='yes' ORDER BY `name`
(0.00023 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1792)