Apple Watch SE

Apple Watch Se reparatie kosten

Laat je Apple gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice
HomeApple reparatie › Watch SE reparatie

Apple Watch Se reparatie
Repareer mijn Apple

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Heb je een ongelukje gehad met je Apple en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Apple niet meer goed opladen? Is er drinken over je Apple Watch Se gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Watch Se al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Apple gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Apple aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Apple onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Apple reparatie.

apple watch se 40mm A2351

Gespecialiseerd in Apple reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Apple reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Apple en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Watch Se reparatie

Laagste Apple reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Apple service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Apple reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Apple onderdeel en het betreft dezelfde Apple reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Apple reparatie

Hoe werkt mijn Watch Se reparatie bij Probello®?Mijn Apple is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Watch Se. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Apple Watch Se batterij, je Watch Se scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Apple Watch Se weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Apple het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Apple Watch Se gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Watch Se laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Apple Watch Se er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Apple Watch Se reparatie gedaan is!

Watch Se reparatie
apple watch se reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Apple reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Apple onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Apple Watch Se reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Apple Watch Se je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Apple Watch Se reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Apple bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Apple Watch Se altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Apple Watch Se gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Apple gebruikers zeggen over Probello®
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen) Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Hans Regeer

Apple - iMac 21,5 inch

Zeer tevreden, mijn Mac werkte niet meer, via de site reparatie aangevraagd computer werd zeer snel en gratis opgehaald, kreeg super snel via de mail antwoord wat de oorzaak was en meteen een prijsopgave. Accoord gegeven, werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie, na betaling had ik de pc de volgende dag weer in huis. Resumerend, vriendelijk,betrouwbaar, profecioneel , vakbekwaam, doen wat zeggen.
Bart Kusters

Apple - iPad Air

In eerste instantie was ik huiverig om mijn defecte ipad op te sturen naar een bedrijf dat ik niet kende (maar waar ik wel enkel positieve reviews over las), maar de zorg was geheel voor niets: keurige mailtjes over elke stap in het proces, zeer prettig telefonisch contact en uiteindelijk ook een uitstekend eindresultaat. Helemaal tevreden en ik zal iedereen aanraden gebruik te maken van Probello.
Tessa Mekers

Apple - Macbook Pro Retina 15 inch

Mijn scherm van mijn MacBook Pro 15 inch was kapot gegaan, dus paniek! Probello gebeld of ik de dag erna langs kon komen en of zij zsm het scherm konden repareren. Was geen probleem en ze hebben binnen een half uur het scherm vervangen en de laptop ook nog eens schoon gemaakt. Echt een super bedrijf!!!
D. de Vries

Apple - iPad Air

Voor reparatie verstuurd. Middels de mail op de hoogte gehouden van de ontvangst . Werd gebeld wat er met de iPad mis was. Problemen met het moederbord. Er moest worden gesoldeerd wat men niet deed. Netjes terug gestuurd . Een goede service van Probello
Repareer ook mijn Apple

Heb je nog een vraag?

Bekijk de meest gestelde vragen over Apple Watch Se reparaties


Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
Wij helpen je graag direct verder.
apple watch se reparatie_model

Over Apple

Watch Se is een model van Apple. Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne richten in april 1976 Apple Computer Inc. op. Dit Amerikaans elektronicabedrijf, dat inmiddels Apple Inc. heet, besloot op 3 januari 1977 dat een geregistreerde bedrijfsvorm meer zekerheid en veiligheid bood. Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië.Apple is vooral bekend van zijn reeks Apple Macintosh-computers, de iPod-muziekspelers, de iPhone-smartphone en de iPad. Naast hardware ontwikkelt het zelf ook veel software voor het eigen macOS, maar ook voor Windows. Apple Inc. is zeer herkenbaar door haar beeldmerk, wat zij dan ook veelvuldig inzet ter promotie van het bedrijf. Eind 2009 werd Apple door het Amerikaanse reclamemagazine AdWeek uitgeroepen tot merk van het decennium. De AdWeek-redactie schreef het succes van het merk toe aan toenmalig CEO Steve Jobs, die "de belichaming van het merk" en "een briljante marketeer" werd genoemd.


Spoedcursus horloge maken voor je Apple Watch
Mijn horloge is elke dag leegWaar een normaal horloge jaren kan doen met een batterij werkt dat met een Apple Watch toch echt anders. Deze batterij moet worden opgeladen. Hoe vaak dit nodig is hangt af van je gebruik. Hoe meer apps en functies je inzet des te sneller raakt de batterij leeg. Heb je een lange dag voor de boeg of geen zin om je horloge elke dag op te laden?Pas dan deze trucs toe ...

Lees verder
Vriendschappen in gevaar door de Apple Watch
Leegte en een zwart schermIneens besef je dat al een tijdje geen berichtje of telefoontje hebt gezien op je horloge. Zijn je vrienden vertrokken met de horizon of is er meer aan de hand? Je kijkt naar je horloge en je ziet dat je geliefde Apple Watch is uitgevallen. Het scherm is zwart. Gelukkig... Aan je sociale vaardigheden ligt het dus niet. Probeer nu eerst de volgende dingen voordat je teru...

Lees verder
Hoe ziet de telefoon van de toekomst er uit?
Maar wat kunnen we dan verwachten als we 10 jaar vooruit proberen te kijken?Leg het laatste model telefoon naast de vorige en je ziet direct een verschil in het scherm. Niet alleen aan de buitenkant maar ook de beeldkwaliteit. Waar Samsung vorig jaar OLED introduceerde en de kwaliteit van het gemiddelde scherm meteen naar beneden bracht, zo kunnen we in de komende jaren nog veel meer verwachten....

Lees verder

Probello® doet Apple Watch Se reparaties in de volgende plaatsen:9,2
uit
1038Bellen

Whatsapp

Prijzen