Asus reparatie kosten

Laat je Asus gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.

Bekijk kosten Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
asus reparatie

Asus reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Asus en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Asus niet meer goed opladen? Is er drinken over je Asus gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Asus al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Asus gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Asus aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Asus onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Asus reparatie.


Repareer mijn Asus Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Asus reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Asus reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Asus en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Asus reparatie kosten

Hoe werkt mijn Asus reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Asus

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Asus reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Asus kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Asus worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Asus reparatie.
Stap 2
Je Asus wordt gratis opgehaald of stuur je Asus gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Asus gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Asus

Zodra je Asus reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Asus reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Asus reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Asus is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Asus. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Asus batterij, je Asus scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Asus weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Asus het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Asus gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Asus laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Asus er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Asus reparatie gedaan is!

Asus reparatie kosten
asus reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Asus reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Asus onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Asus reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Asus je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Asus reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Asus bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Asus altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Asus gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Asus gebruikers zeggen over Probello®
Quiny Cohen de Lara

Asus - Asus Zenfone Max Plus

Omdat ik een nog vrij onbekend toestel Asus ZenFone Mac Plus heb waar het scherm van gebarsten was moest ik echt zoeken op het net. Gelukkig vond ik Probello. ik had geweldig telefonisch contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer zij het scherm in huis hadden. Dan zou ik mijn toestel Franco met post NL kunnen opsturen. Na dit gedaan te hebben had ik mijn toestel binnen 48 uur weer thuis bezorgd. Absoluut een geweldige service en....€40 goedkoper dan ASUS zelf.
Hans Roodbeen

Asus - Transformer Book

Dit is een webwinkels die je eens in de honderden webwinkels treft waar het echt super georganiseerd is. Snel, to the point, super kwaliteit, enorme klantgerichtheid en kwalitatief top en ook nog eens niet duur! Het zou voor mij een reden zijn om de aanschaf van een eventueel nieuw apparaat te laten afhangen of Probello de reparatie doet.
Maartje van Veen

Asus - ZenFone 3 Max

Heel snel gemaakt, had mn telefoon na twee dagen weer terug. Netjes gedaan :) Alleen de website deed een beetje vreemd bij het aangeven van de ophaaldatum.
van Leeuwen

Asus - ZenFone 3 Max

Ben zeer tevreden. Woensdag verstuurd en op vrijdag al weer terug en zeer goed gemaakt
Riccardo Bigoni

Asus - ZenFone 3

A fast and good service!
Repareer ook mijn Asus

Over Asus

ASUSTeK of ASUSTeK Computer, beter bekend als Asus is een producent van onderdelen voor computers. Het bedrijf maakt een breed gamma moederborden voor verschillende processorfabrikanten, maar met name voor Intel en AMD. Asus fabriceert daarnaast ook barebone-pc's, netwerkproducten, laptops, videokaarten en tegenwoordig ook smartphones.In 1989 is Asus opgericht in Taiwan door TH Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh et MT Lia. Het hoofdkwartier is gevestigd in Taipei. De meeste fabrieken zijn eveneens in Taiwan gevestigd, op een fabriek in China na. Asus heeft inmiddels ook vele vestigingen in Europa, waaronder Duitsland, Frankrijk, Nederland en Tsjechië.


Alle waar is naar zijn geld. Of is dat niet waar?

Alle waar is naar zijn geld. Of is dat niet waar?
Waarschijnlijk zie je alleen de advertenties van de laatste iPad langskomen en staar je je dus blind op een prijs die niet haalbaar is voor jouw budget. Het goede nieuws is dat er al tablets verkrijgbaar zijn voor onder de €100,- Eén avond minder op stap deze maand en je hebt hem al bij elkaar ‘gespaard’. Maar voordat je nu naar de winkel rent kun je beter nog even verder lezen. Je hebt...

Lees verder

Met deze tips wordt jouw zomer een succes!

Met deze tips wordt jouw zomer een succes!
Voorbereiding is het halve werkGa je op vakantie naar een nieuwe locatie dan heb je aan Google een goede. Google Maps is ideaal om online de route te bepalen maar ook als je geen bereik hebt hoef je niet te stressen. Je kunt de kaarten van je vakantiebestemming van tevoren downloaden waardoor je ook offline niet hoeft te verdwalen. Wil je weten waar je terecht komt op vakantie dan gebruik je Goo...

Lees verder

De driehoeksverhouding die elke relatie in gevaar brengt!

De driehoeksverhouding die elke relatie in gevaar brengt!
Wie dan?Nee geen andere man of vrouw maar een telefoon. Je verliest het dagelijks van een telefoon als het gaat om de aandacht van je partner. Je kunt niet naar de ander kijken of die telefoon is er ook bij. De gemiddelde mens raakt zijn smartphone namelijk meer dan 2500 keer per dag aan. PER DAG! Al zou je partner de helft van deze tijd aan jou besteden dan zou de wereld er vast een stuk zonnig...

Lees verder

Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Asus toestellen:

9.6
uit
474Bellen

Whatsapp

Offerte

ReparatieIn 1 jaar tijd hebben wij:

36503
Klanten te woord gestaan

29060
Toestellen gratis opgehaald

637
Bedrijven aangesloten