Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
asus reparatie

Asus reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Asus en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Asus niet meer goed opladen? Is er drinken over je Asus gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Asus al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Asus gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Asus reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Asus onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Asus reparatie.


Repareer mijn Asus »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Asus reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Asus reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Asus en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Asus reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Asus reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Asus
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Asus reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Asus kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Asus worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Asus reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Asus reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Asus wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Asus gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Asus bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Asus
Zodra je Asus reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Asus reparatie.

Mijn Asus is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Asus. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Asus batterij, je Asus scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Asus weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Asus het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Asus gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Asus laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Asus er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Asus reparatie gedaan is!


Asus reparatie kosten »
asus reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Asus reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Asus onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Asus reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Asus je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Asus reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Asus bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Asus altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Asus gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Asus

ASUSTeK of ASUSTeK Computer, beter bekend als Asus is een producent van onderdelen voor computers. Het bedrijf maakt een breed gamma moederborden voor verschillende processorfabrikanten, maar met name voor Intel en AMD. Asus fabriceert daarnaast ook barebone-pc's, netwerkproducten, laptops, videokaarten en tegenwoordig ook smartphones.In 1989 is Asus opgericht in Taiwan door TH Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh et MT Lia. Het hoofdkwartier is gevestigd in Taipei. De meeste fabrieken zijn eveneens in Taiwan gevestigd, op een fabriek in China na. Asus heeft inmiddels ook vele vestigingen in Europa, waaronder Duitsland, Frankrijk, Nederland en Tsjechië.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Asus toestellen: