Asus Transformer Infinity

Asus Transformer Infinity reparatie kosten

Laat je Asus gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis laten ophalen
HomeAsus reparatie › Transformer Infinity reparatie

Asus Transformer Infinity reparatie
Repareer mijn Asus

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Heb je een ongelukje gehad met je Asus en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Asus niet meer goed opladen? Is er drinken over je Asus Transformer Infinity gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Transformer Infinity al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Asus gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Asus aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Asus onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Asus reparatie.

asus transformer infinity TF700

Gespecialiseerd in Asus reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Asus reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Asus en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Transformer Infinity reparatie

Laagste Asus reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Asus service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Asus reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Asus onderdeel en het betreft dezelfde Asus reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Asus reparatie

Hoe werkt mijn Transformer Infinity reparatie bij Probello®?Mijn Asus is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Transformer Infinity. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Asus Transformer Infinity batterij, je Transformer Infinity scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Asus Transformer Infinity weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Asus het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Asus Transformer Infinity gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Transformer Infinity laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Asus Transformer Infinity er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Asus Transformer Infinity reparatie gedaan is!

Transformer Infinity reparatie
asus transformer infinity reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Asus reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Asus onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Asus Transformer Infinity reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Asus Transformer Infinity je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Asus Transformer Infinity reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Asus bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Asus Transformer Infinity altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Asus Transformer Infinity gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Asus gebruikers zeggen over Probello®
Quiny Cohen de Lara

Asus - Asus Zenfone Max Plus

Omdat ik een nog vrij onbekend toestel Asus ZenFone Mac Plus heb waar het scherm van gebarsten was moest ik echt zoeken op het net. Gelukkig vond ik Probello. ik had geweldig telefonisch contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer zij het scherm in huis hadden. Dan zou ik mijn toestel Franco met post NL kunnen opsturen. Na dit gedaan te hebben had ik mijn toestel binnen 48 uur weer thuis bezorgd. Absoluut een geweldige service en....€40 goedkoper dan ASUS zelf.
Hans Roodbeen

Asus - Transformer Book

Dit is een webwinkels die je eens in de honderden webwinkels treft waar het echt super georganiseerd is. Snel, to the point, super kwaliteit, enorme klantgerichtheid en kwalitatief top en ook nog eens niet duur! Het zou voor mij een reden zijn om de aanschaf van een eventueel nieuw apparaat te laten afhangen of Probello de reparatie doet.
Maartje van Veen

Asus - ZenFone 3 Max

Heel snel gemaakt, had mn telefoon na twee dagen weer terug. Netjes gedaan :) Alleen de website deed een beetje vreemd bij het aangeven van de ophaaldatum.
Jeftha Rochat

Asus - Asus Zenfone Max Plus

Prima service, goed per email op de hoogte gehouden van de status van het apparaat. Ook een snelle service!
van Leeuwen

Asus - ZenFone 3 Max

Ben zeer tevreden. Woensdag verstuurd en op vrijdag al weer terug en zeer goed gemaakt
Repareer ook mijn Asus

Heb je nog een vraag?

Bekijk de meest gestelde vragen over Asus Transformer Infinity reparaties


Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
Wij helpen je graag direct verder.
asus transformer infinity reparatie_model

Over Asus

Transformer Infinity is een model van Asus. ASUSTeK of ASUSTeK Computer, beter bekend als Asus is een producent van onderdelen voor computers. Het bedrijf maakt een breed gamma moederborden voor verschillende processorfabrikanten, maar met name voor Intel en AMD. Asus fabriceert daarnaast ook barebone-pc's, netwerkproducten, laptops, videokaarten en tegenwoordig ook smartphones.In 1989 is Asus opgericht in Taiwan door TH Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh et MT Lia. Het hoofdkwartier is gevestigd in Taipei. De meeste fabrieken zijn eveneens in Taiwan gevestigd, op een fabriek in China na. Asus heeft inmiddels ook vele vestigingen in Europa, waaronder Duitsland, Frankrijk, Nederland en Tsjechië.


Alle waar is naar zijn geld. Of is dat niet waar?
Waarschijnlijk zie je alleen de advertenties van de laatste iPad langskomen en staar je je dus blind op een prijs die niet haalbaar is voor jouw budget. Het goede nieuws is dat er al tablets verkrijgbaar zijn voor onder de €100,- Eén avond minder op stap deze maand en je hebt hem al bij elkaar ‘gespaard’. Maar voordat je nu naar de winkel rent kun je beter nog even verder lezen. Je hebt...

Lees verder
De driehoeksverhouding die elke relatie in gevaar brengt!
Wie dan?Nee geen andere man of vrouw maar een telefoon. Je verliest het dagelijks van een telefoon als het gaat om de aandacht van je partner. Je kunt niet naar de ander kijken of die telefoon is er ook bij. De gemiddelde mens raakt zijn smartphone namelijk meer dan 2500 keer per dag aan. PER DAG! Al zou je partner de helft van deze tijd aan jou besteden dan zou de wereld er vast een stuk zonnig...

Lees verder
Super helden: Hoe overleeft mijn kind zonder tablet?
Als je kinderen hebt weet ik zeker dat je jezelf deze vraag weleens hebt gesteld: “Hoe hielden onze ouders ons bezig in een tijd zonder tablet, computer en telefoons?” Tegenwoordig is het dé grootste uitdaging om kinderen met iets anders dan een beeldscherm bezig te houden. Is de tablet leeg? Dan lijkt er een kleine hel uit te breken, laat staan als hij kapot gaat.En trouwens, hoe moet ji...

Lees verder

Probello® doet Asus Transformer Infinity reparaties in de volgende plaatsen:9,4
uit
792Bellen

Whatsapp

Prijzen

Total Queries: 294


#0. SELECT * FROM `page` WHERE `name`='reparatie_model'
(0.90393 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 44)
#1. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='asus'
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 51)
#2. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#3. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name`='transformer infinity'
(0.00364 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 74)
#4. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00048 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#5. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='asus'
(0.0056 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2793)
#6. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name`='transformer infinity'
(0.00071 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2793)
#7. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00029 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2000)
#8. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='asus' LIMIT 1
(0.0009 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1868)
#9. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#10. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1873)
#11. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type`,`category` FROM `model` WHERE `brand_id`='14' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00166 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1892)
#12. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='14' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='329' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.02064 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2184)
#13. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.00042 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#14. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#15. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='492'
(0.00036 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#16. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#17. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#18. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#19. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#20. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#21. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#22. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#23. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Asus Transformer Infinity' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00896 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#24. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(0.00067 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 478)
#25. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#26. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 494)
#27. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.0038 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#28. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00118 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#29. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00087 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#30. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00072 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#31. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00081 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#32. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.0008 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#33. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00078 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#34. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.0007 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#35. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00148 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#36. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00065 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#37. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00076 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#38. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00074 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#39. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00485 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#40. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00538 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#41. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00164 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#42. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00094 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#43. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00079 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#44. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00093 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#45. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00065 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#46. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.0007 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#47. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00073 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#48. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00059 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#49. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 569)
#50. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#51. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#52. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 586)
#53. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='asus'
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2226)
#54. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#55. SELECT `name`,`id` FROM `model` WHERE `name`='transformer infinity'
(0.00133 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2235)
#56. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#57. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.0003 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2000)
#58. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='asus' LIMIT 1
(0.00032 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1868)
#59. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#60. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1873)
#61. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type`,`category` FROM `model` WHERE `brand_id`='14' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1892)
#62. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='14' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='329' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00025 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2184)
#63. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#64. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#65. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='492'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#66. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#67. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#68. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#69. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#70. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#71. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#72. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#73. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Asus Transformer Infinity' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00041 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#74. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 478)
#75. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#76. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 494)
#77. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#78. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#79. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#80. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#81. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#82. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#83. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#84. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#85. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#86. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#87. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#88. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#89. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#90. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#91. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#92. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#93. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#94. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#95. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#96. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#97. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#98. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#99. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 569)
#100. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#101. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#102. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 586)
#103. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00029 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2000)
#104. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='asus' LIMIT 1
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1868)
#105. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#106. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1873)
#107. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type`,`category` FROM `model` WHERE `brand_id`='14' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1892)
#108. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='14' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='329' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2184)
#109. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#110. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#111. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='492'
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#112. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#113. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.00032 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#114. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#115. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#116. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#117. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#118. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#119. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Asus Transformer Infinity' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#120. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 478)
#121. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00038 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#122. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 494)
#123. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#124. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#125. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#126. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#127. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#128. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#129. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#130. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#131. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#132. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#133. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#134. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#135. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#136. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00247 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#137. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#138. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#139. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#140. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#141. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#142. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#143. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#144. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00028 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#145. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 569)
#146. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#147. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(6.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#148. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 586)
#149. SELECT `province` FROM `place` WHERE `name`='' LIMIT 1
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 3084)
#150. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='asus' LIMIT 1
(6.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 3093)
#151. SELECT `description` FROM `standard_text` WHERE (`country`='NL' OR `country`='') AND `name`='asus' LIMIT 1
(0.00114 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 3097)
#152. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2000)
#153. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='asus' LIMIT 1
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1868)
#154. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#155. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1873)
#156. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type`,`category` FROM `model` WHERE `brand_id`='14' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1892)
#157. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='14' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='329' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2184)
#158. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#159. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#160. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='492'
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#161. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#162. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.00028 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#163. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(6.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#164. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#165. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#166. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#167. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#168. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Asus Transformer Infinity' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#169. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 478)
#170. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#171. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 494)
#172. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#173. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#174. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#175. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#176. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#177. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00025 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#178. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#179. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#180. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#181. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#182. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#183. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#184. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#185. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#186. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#187. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#188. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#189. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#190. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#191. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#192. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#193. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#194. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 569)
#195. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#196. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#197. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00045 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 586)
#198. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00031 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2000)
#199. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='asus' LIMIT 1
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1868)
#200. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#201. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1873)
#202. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type`,`category` FROM `model` WHERE `brand_id`='14' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00024 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1892)
#203. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='14' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='329' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00032 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2184)
#204. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#205. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#206. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='492'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#207. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#208. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#209. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#210. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#211. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#212. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#213. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#214. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Asus Transformer Infinity' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00027 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#215. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 478)
#216. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00043 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#217. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 494)
#218. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#219. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#220. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#221. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#222. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#223. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#224. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#225. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#226. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#227. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#228. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#229. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#230. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#231. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#232. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#233. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#234. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#235. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#236. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#237. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#238. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#239. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#240. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 569)
#241. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#242. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#243. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 586)
#244. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#245. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#246. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2000)
#247. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='asus' LIMIT 1
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1868)
#248. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#249. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`=''
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1873)
#250. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type`,`category` FROM `model` WHERE `brand_id`='14' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1892)
#251. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='14' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='329' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2184)
#252. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.0003 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#253. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(6.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#254. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='492'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#255. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#256. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#257. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#258. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='571'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#259. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#260. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='314'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#261. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#262. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Asus Transformer Infinity' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#263. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 478)
#264. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#265. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 494)
#266. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#267. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.0003 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#268. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#269. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#270. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00073 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#271. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#272. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#273. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#274. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#275. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#276. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#277. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#278. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#279. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#280. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#281. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#282. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#283. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00025 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#284. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00048 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#285. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#286. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#287. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='14' )) OR`model_id`='329')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2033)
#288. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'transformer infinity%' LIMIT 1
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 569)
#289. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='329'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#290. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='14'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#291. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 586)
#292. SELECT m.`device_type`,m.`brand_id`, m.`name` as `model_name`, b.`name` as `brand_name` FROM `model` as m LEFT JOIN `brand` as b ON m.`brand_id`=b.`id` WHERE m.`deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `release_date` DESC
(0.00029 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 318)
#293. SELECT `name`,`url`,`category`FROM `footer` WHERE(`country`='NL' OR `country`='') AND`active`='yes' ORDER BY `name`
(0.00023 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1802)