Asus Zenfone Max Pro M2

Asus Zenfone Max Pro M2 reparatie kosten

Laat je Asus gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice
HomeAsus reparatie › Zenfone Max Pro M2 reparatie

Asus Zenfone Max Pro M2 reparatie
Repareer mijn Asus

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Heb je een ongelukje gehad met je Asus en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Asus niet meer goed opladen? Is er drinken over je Asus Zenfone Max Pro M2 gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Zenfone Max Pro M2 al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Asus gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Asus aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Asus onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Asus reparatie.

asus zenfone max pro m2 ZB631KL

Gespecialiseerd in Asus reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Asus reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Asus en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Zenfone Max Pro M2 reparatie

Laagste Asus reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Asus service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Asus reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Asus onderdeel en het betreft dezelfde Asus reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Asus reparatie

Hoe werkt mijn Zenfone Max Pro M2 reparatie bij Probello®?Mijn Asus is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Zenfone Max Pro M2. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Asus Zenfone Max Pro M2 batterij, je Zenfone Max Pro M2 scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Asus Zenfone Max Pro M2 weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Asus het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Asus Zenfone Max Pro M2 gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Zenfone Max Pro M2 laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Asus Zenfone Max Pro M2 er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Asus Zenfone Max Pro M2 reparatie gedaan is!

Zenfone Max Pro M2 reparatie
asus zenfone max pro m2 reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Asus reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Asus onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Asus Zenfone Max Pro M2 reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Asus Zenfone Max Pro M2 je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Asus Zenfone Max Pro M2 reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Asus bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Asus Zenfone Max Pro M2 altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Asus Zenfone Max Pro M2 gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Asus gebruikers zeggen over Probello®
Quiny Cohen de Lara

Asus - Asus Zenfone Max Plus

Omdat ik een nog vrij onbekend toestel Asus ZenFone Mac Plus heb waar het scherm van gebarsten was moest ik echt zoeken op het net. Gelukkig vond ik Probello. ik had geweldig telefonisch contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer zij het scherm in huis hadden. Dan zou ik mijn toestel Franco met post NL kunnen opsturen. Na dit gedaan te hebben had ik mijn toestel binnen 48 uur weer thuis bezorgd. Absoluut een geweldige service en....€40 goedkoper dan ASUS zelf.
Hans Roodbeen

Asus - Transformer Book

Dit is een webwinkels die je eens in de honderden webwinkels treft waar het echt super georganiseerd is. Snel, to the point, super kwaliteit, enorme klantgerichtheid en kwalitatief top en ook nog eens niet duur! Het zou voor mij een reden zijn om de aanschaf van een eventueel nieuw apparaat te laten afhangen of Probello de reparatie doet.
Maartje van Veen

Asus - ZenFone 3 Max

Heel snel gemaakt, had mn telefoon na twee dagen weer terug. Netjes gedaan :) Alleen de website deed een beetje vreemd bij het aangeven van de ophaaldatum.
Jeftha Rochat

Asus - Asus Zenfone Max Plus

Prima service, goed per email op de hoogte gehouden van de status van het apparaat. Ook een snelle service!
van Leeuwen

Asus - ZenFone 3 Max

Ben zeer tevreden. Woensdag verstuurd en op vrijdag al weer terug en zeer goed gemaakt
Repareer ook mijn Asus

Heb je nog een vraag?

Bekijk de meest gestelde vragen over Asus Zenfone Max Pro M2 reparaties


Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
Wij helpen je graag direct verder.
asus zenfone max pro m2 reparatie_model

Over Asus

Zenfone Max Pro M2 is een model van Asus. ASUSTeK of ASUSTeK Computer, beter bekend als Asus is een producent van onderdelen voor computers. Het bedrijf maakt een breed gamma moederborden voor verschillende processorfabrikanten, maar met name voor Intel en AMD. Asus fabriceert daarnaast ook barebone-pc's, netwerkproducten, laptops, videokaarten en tegenwoordig ook smartphones.In 1989 is Asus opgericht in Taiwan door TH Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh et MT Lia. Het hoofdkwartier is gevestigd in Taipei. De meeste fabrieken zijn eveneens in Taiwan gevestigd, op een fabriek in China na. Asus heeft inmiddels ook vele vestigingen in Europa, waaronder Duitsland, Frankrijk, Nederland en Tsjechië.


Mijn iPhone reageert niet op aanrakingen en 8 andere veelvoorkomende iPhone schermproblemen.
In dit artikel zetten wij stapsgewijs alle oplossingen voor iPhone scherm problemen op een rijtje. Zo kun je jouw scherm in de meeste gevallen zelf weer aan de praat krijgen zonder dat er een reparatie aan te pas hoeft te komen. Wij bespreken trouwens niet alleen problemen met iPhone schermen die niet meer reageren, maar vertellen je ook wat je kunt doen bij 8 andere veelvoorkomende iPhone s...

Lees verder
Iphone scherm reparatie nodig? Bekijk het overzicht en plan jouw reparatie!
Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij daarom een totaaloverzicht gemaakt van alle reparatieprijzen en de bijbehorende duur van de reparatie. Zo weet je direct wat het kost en hoelang het duurt. Ook beschrijven wij onze meest gestelde vragen en het complete reparatieproces zodat jij precies weet wat je kunt verwachten.1. Bekijk iPhone scherm reparatie prijzen en reparatieduur...

Lees verder
iPad reparatie en iPad scherm vervangen in 2021
iPad reparatie overzicht Bekijk onderstaand overzicht, vindt jouw iPad en meldt deze aan voor reparatie. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij de iPads op modeltype en releasedatum neergezet. Weet je niet welke iPad jij hebt? Neem dan even contact op en kijken we meteen met je mee!iPad Pro reparatie iPad Pro 12,9 inch 2020 | A2229, A2069, A2232iPad Pro 11 inch 2...

Lees verder

Probello® doet Asus Zenfone Max Pro M2 reparaties in de volgende plaatsen:9,2
uit
1038Bellen

Whatsapp

Prijzen