Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
blackberry reparatie

Blackberry reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Blackberry en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Blackberry niet meer goed opladen? Is er drinken over je Blackberry gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Blackberry al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Blackberry gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Blackberry reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Blackberry onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Blackberry reparatie.


Repareer mijn Blackberry »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Blackberry reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Blackberry reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Blackberry en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Blackberry reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Blackberry reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Blackberry
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Blackberry reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Blackberry kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Blackberry worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Blackberry reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Blackberry reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Blackberry wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Blackberry gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Blackberry bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Blackberry
Zodra je Blackberry reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Blackberry reparatie.

Mijn Blackberry is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Blackberry. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Blackberry batterij, je Blackberry scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Blackberry weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Blackberry het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Blackberry gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Blackberry laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Blackberry er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Blackberry reparatie gedaan is!


Blackberry reparatie kosten »
blackberry reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Blackberry reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Blackberry onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Blackberry reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Blackberry je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Blackberry reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Blackberry bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Blackberry altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Blackberry gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Blackberry

Jaren geleden werd BlackBerry beschouwd als een van de meest prominente smartphone-verkopers ter wereld. BlackBerry was gespecialiseerd in beveiligde communicatie en mobiele productiviteit. BlackBerry had 85 miljoen BlackBerry-abonnees wereldwijd op zijn hoogtepunt in september 2013. BlackBerry heeft sindsdien zijn positie in de markt verloren door het succes van de Android- en iOS-platforms; Dezelfde cijfers waren in maart 2016 gedaald tot 23 miljoen.De BlackBerry-lijn gebruikt traditioneel een eigen besturingssysteem dat is ontwikkeld door BlackBerry Limited, bekend als BlackBerry OS. In 2013 introduceerde BlackBerry de BlackBerry 10, een belangrijke revolutie van het platform gebaseerd op QNX besturingssysteem. BlackBerry 10 was bedoeld om het verouderde BlackBerry OS-platform te vervangen door een nieuw systeem dat meer in lijn was met de gebruikerservaringen van moderne smartphone-besturingssystemen. Het eerste BB10-aangedreven apparaat was de BlackBerry Z10, die gevolgd werd door andere modellen met alle touch-toetsen en toetsenborden. Inbegripen van de BlackBerry Q10, BlackBerry Classic, BlackBerry Passport en de BlackBerry Leap.In 2015 richtte BlackBerry zijn bedrijfsstrategie opnieuw op en begon Android-gebaseerde smartphones te starten, beginnend met de BlackBerry Priv-schuifregelaar en vervolgens de BlackBerry DTEK50. Op 28 september 2016 meldde Blackberry dat het zou stoppen met het ontwerpen van eigen telefoons ten gunste van licenties voor partners.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Blackberry toestellen: