Blackberry reparatie kosten

Laat je Blackberry gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.

Direct repareren Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
blackberry reparatie

Blackberry reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Blackberry en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Blackberry niet meer goed opladen? Is er drinken over je Blackberry gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Blackberry al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Blackberry gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Blackberry aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Blackberry onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Blackberry reparatie.


Repareer mijn Blackberry Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Blackberry reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Blackberry reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Blackberry en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Blackberry reparatie kosten

Hoe werkt mijn Blackberry reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Blackberry

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Blackberry reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Blackberry kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Blackberry worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Blackberry reparatie.
Stap 2
Je Blackberry wordt gratis opgehaald of stuur je Blackberry gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Blackberry gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Blackberry

Zodra je Blackberry reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Blackberry reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Blackberry reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Blackberry is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Blackberry. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Blackberry batterij, je Blackberry scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Blackberry weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Blackberry het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Blackberry gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Blackberry laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Blackberry er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Blackberry reparatie gedaan is!

Blackberry reparatie kosten
blackberry reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Blackberry reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Blackberry onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Blackberry reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Blackberry je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Blackberry reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Blackberry bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Blackberry altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Blackberry gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Blackberry gebruikers zeggen over Probello®
Kristina Klingner

Blackberry - KEYone

Kosten, tijd, service, vriendelijkheid, alles was een 10 van 10. Binnen 48uur (!) had ik mijn BlackBerry terug, reparatie was snel en netjes uitgevoerd, oude schade niet meer zichtbaar. Via iDeal makkelijk en snel betaald en binnen een uur was het telefoon weer bij PostNL op de weg naar huis. Ik werd aardig op de hoogte gehouden over status van verzending, reparatie en betaling en elke interactie (email en telefoon) met Probello was vriendelijk, behulpzaam en had laten zien, dat hun weten wat ze doen. Als BlackBerry gebruiker raad ik hun services aan, want het is niet makkelijk iemand te vinden die überhaupt BlackBerry durft te repareren.
Geoffrey Nijbroek

Blackberry - KEYone

Kon mijn toestel gratis opsturen en kreeg hem binnen 2 dagen weer retour!
Mart de Bruijne

Blackberry - Priv

Goede diagnose. Correct hersteld. Duidelijke en adequate communicatie.
Maarten Hermans

OnePlus - 5

Mijn mobiel was flink toegetakeld na een flinke klap. Het scherm is zeer snel vervangen. Maandag werd de mobiel opgehaald en donderdag had ik hem alweer terug. Eigenlijk zou ik hem woensdag al krijgen, maar er was vertraging bij Post NL. De service en informatie waren heel helder en duidelijk. Erg fijn! Zo was er bijvoorbeeld een mankement dat nog aangepakt moest worden voor een kleine meerprijs. Voor goedkeuring netjes gebeld en toestemming gevraagd en gekregen. Zeer tevreden. Mijn mobiel kwam terug en had zelfs een screenprotector. Als ik een minpunt mag noemen is dat de prijs. Vrij duur, maar het is het wel waard zoals hierboven beschreven.
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Repareer ook mijn Blackberry

Over Blackberry

Jaren geleden werd BlackBerry beschouwd als een van de meest prominente smartphone-verkopers ter wereld. BlackBerry was gespecialiseerd in beveiligde communicatie en mobiele productiviteit. BlackBerry had 85 miljoen BlackBerry-abonnees wereldwijd op zijn hoogtepunt in september 2013. BlackBerry heeft sindsdien zijn positie in de markt verloren door het succes van de Android- en iOS-platforms; Dezelfde cijfers waren in maart 2016 gedaald tot 23 miljoen. De BlackBerry-lijn gebruikt traditioneel een eigen besturingssysteem dat is ontwikkeld door BlackBerry Limited, bekend als BlackBerry OS. In 2013 introduceerde BlackBerry de BlackBerry 10, een belangrijke revolutie van het platform gebaseerd op QNX besturingssysteem. BlackBerry 10 was bedoeld om het verouderde BlackBerry OS-platform te vervangen door een nieuw systeem dat meer in lijn was met de gebruikerservaringen van moderne smartphone-besturingssystemen. Het eerste BB10-aangedreven apparaat was de BlackBerry Z10, die gevolgd werd door andere modellen met alle touch-toetsen en toetsenborden. Inbegripen van de BlackBerry Q10, BlackBerry Classic, BlackBerry Passport en de BlackBerry Leap. In 2015 richtte BlackBerry zijn bedrijfsstrategie opnieuw op en begon Android-gebaseerde smartphones te starten, beginnend met de BlackBerry Priv-schuifregelaar en vervolgens de BlackBerry DTEK50. Op 28 september 2016 meldde Blackberry dat het zou stoppen met het ontwerpen van eigen telefoons ten gunste van licenties voor partners.


Alle waar is naar zijn geld. Of is dat niet waar?

Alle waar is naar zijn geld. Of is dat niet waar?
Waarschijnlijk zie je alleen de advertenties van de laatste iPad langskomen en staar je je dus blind op een prijs die niet haalbaar is voor jouw budget. Het goede nieuws is dat er al tablets verkrijgbaar zijn voor onder de €100,- Eén avond minder op stap deze maand en je hebt hem al bij elkaar ‘gespaard’. Maar voordat je nu naar de winkel rent kun je beter nog even verder lezen. Je hebt...

Lees verder

Een kinderhand is snel gevuld. Zeker met een smartphone.

Een kinderhand is snel gevuld. Zeker met een smartphone.
Wanneer is je kind oud genoeg voor een eigen telefoon? Je kunt moeilijk blijven hangen in de ‘wij hadden vroeger ook geen telefoons’ modus, maar om je kind al een smartphone te geven als hij 5 is, is misschien ook wat overdreven. Dus wat doe je? Het mooie voor jou als ouder is dat je ze wel beter in de gaten kunt houden. Dus ook al vind je het niet altijd even leuk dat ze al een smartphone wil...

Lees verder

Hoe Android de wereld zal veroveren. Nou ja, bijna dan....

Hoe Android de wereld zal veroveren. Nou ja, bijna dan....
Heb je een telefoon met Android software dan loop je (net als een iPhone gebruiker) vaak tegen specifieke problemen aan. Gelukkig ben je niet de enige en zijn er inmiddels ook al genoeg oplossingen voor bedacht. Na het lezen van dit artikel kan jij de volgende keer dat je een iPhone fan tegenover je hebt jouw geliefde Android weer oprecht verdedigen! Crashende apps Online een spelletje spelen...

Lees verder

Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Blackberry toestellen:
9.5
uit
412Bellen

Whatsapp

Offerte

ReparatieIn 1 jaar tijd hebben wij:

8847
Klanten te woord gestaan

25888
Toestellen gratis opgehaald

597
Bedrijven aangesloten