Cat reparatie kosten

Laat je Cat gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
cat reparatie

Cat reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Cat en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Cat niet meer goed opladen? Is er drinken over je Cat gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Cat al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Cat gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Cat aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Cat onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Cat reparatie.


Repareer mijn Cat »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Cat reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Cat reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Cat en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Cat reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Cat reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Cat
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Cat reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Cat kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Cat worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Cat reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Cat reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Cat wordt gratis opgehaald of stuur je Cat gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Cat gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Cat
Zodra je Cat reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Cat reparatie.

Mijn Cat is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Cat. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Cat batterij, je Cat scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Cat weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Cat het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Cat gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Cat laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Cat er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Cat reparatie gedaan is!


Cat reparatie kosten »
cat reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Cat reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Cat onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Cat reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Cat je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Cat reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Cat bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Cat altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Cat gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Wat Cat gebruikers zeggen over Probello®
Sueng Fung

Motorola - Moto X Style

Goed geholpen. snelle afhandeling

Roy van Buuren

Apple - Watch Series 2

Echt super goed en snel geregeld, Top bedrijf!

Peter De Haas

Microsoft - Surface Pro 3

Goede en zorgvuldige communicatie

Geoffrey Nijbroek

Blackberry - KEYone

Kon mijn toestel gratis opsturen en kreeg hem binnen 2 dagen weer retour!

M.Romeijnders

Microsoft - Surface Pro 4

Snel gerepareerd

Repareer ook mijn Cat »

Over Cat

CAT, officieel voluit geschreven als Caterpillar Inc., is een Amerikaans bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwerp en de bouw van zware machines voor de weg- en waterbouw en mijnbouw. Daarnaast produceert het bedrijf generatorsets en andere apparatuur aangedreven door dieselmotoren en gasturbines. Na de komst van de smartphones is CAT ook begonnen met het ontwerpen en produceren van eigen voor de bouw bestendige smartphones.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Cat toestellen:
9.5
uit
274