Cat S50

Cat S50 reparatie kosten

Laat je Cat gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis laten ophalen
HomeCat reparatie › S50 reparatie

Cat S50 reparatie
Repareer mijn Cat

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Heb je een ongelukje gehad met je Cat en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Cat niet meer goed opladen? Is er drinken over je Cat S50 gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je S50 al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Cat gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Cat aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Cat onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Cat reparatie.

cat s50 CS50-SSES-E01-EAA

Gespecialiseerd in Cat reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Cat reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Cat en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

S50 reparatie

Laagste Cat reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Cat service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Cat reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Cat onderdeel en het betreft dezelfde Cat reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Cat reparatie

Hoe werkt mijn S50 reparatie bij Probello®?Mijn Cat is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je S50. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Cat S50 batterij, je S50 scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Cat S50 weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Cat het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Cat S50 gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je S50 laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Cat S50 er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Cat S50 reparatie gedaan is!

S50 reparatie
cat s50 reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Cat reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Cat onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Cat S50 reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Cat S50 je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Cat S50 reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Cat bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Cat S50 altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Cat S50 gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Cat gebruikers zeggen over Probello®
Kristina Klingner

Blackberry - KEYone

Kosten, tijd, service, vriendelijkheid, alles was een 10 van 10.Binnen 48uur (!) had ik mijn BlackBerry terug, reparatie was snel en netjes uitgevoerd, oude schade niet meer zichtbaar. Via iDeal makkelijk en snel betaald en binnen een uur was het telefoon weer bij PostNL op de weg naar huis.Ik werd aardig op de hoogte gehouden over status van verzending, reparatie en betaling en elke interactie (email en telefoon) met Probello was vriendelijk, behulpzaam en had laten zien, dat hun weten wat ze doen.Als BlackBerry gebruiker raad ik hun services aan, want het is niet makkelijk iemand te vinden die überhaupt BlackBerry durft te repareren.
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Maarten Hermans

OnePlus - 5

Mijn mobiel was flink toegetakeld na een flinke klap. Het scherm is zeer snel vervangen. Maandag werd de mobiel opgehaald en donderdag had ik hem alweer terug. Eigenlijk zou ik hem woensdag al krijgen, maar er was vertraging bij Post NL. De service en informatie waren heel helder en duidelijk. Erg fijn! Zo was er bijvoorbeeld een mankement dat nog aangepakt moest worden voor een kleine meerprijs. Voor goedkeuring netjes gebeld en toestemming gevraagd en gekregen. Zeer tevreden. Mijn mobiel kwam terug en had zelfs een screenprotector.
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen) Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Quiny Cohen de Lara

Asus - Asus Zenfone Max Plus

Omdat ik een nog vrij onbekend toestel Asus ZenFone Mac Plus heb waar het scherm van gebarsten was moest ik echt zoeken op het net. Gelukkig vond ik Probello. ik had geweldig telefonisch contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer zij het scherm in huis hadden. Dan zou ik mijn toestel Franco met post NL kunnen opsturen. Na dit gedaan te hebben had ik mijn toestel binnen 48 uur weer thuis bezorgd. Absoluut een geweldige service en....€40 goedkoper dan ASUS zelf.
Repareer ook mijn Cat

Heb je nog een vraag?

Bekijk de meest gestelde vragen over Cat S50 reparaties


Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
Wij helpen je graag direct verder.
cat s50 reparatie_model

Over Cat

S50 is een model van Cat. CAT, officieel voluit geschreven als Caterpillar Inc., is een Amerikaans bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwerp en de bouw van zware machines voor de weg- en waterbouw en mijnbouw. Daarnaast produceert het bedrijf generatorsets en andere apparatuur aangedreven door dieselmotoren en gasturbines. Na de komst van de smartphones is CAT ook begonnen met het ontwerpen en produceren van eigen voor de bouw bestendige smartphones.


Mijn iPhone reageert niet op aanrakingen en 8 andere veelvoorkomende iPhone schermproblemen. Bekijk alle bewezen oplossingen!
In dit artikel zetten wij stapsgewijs alle oplossingen voor iPhone scherm problemen op een rijtje. Zo kun je jouw scherm in de meeste gevallen zelf weer aan de praat krijgen zonder dat er een reparatie aan te pas hoeft te komen. Wij bespreken trouwens niet alleen problemen met iPhone schermen die niet meer reageren, maar vertellen je ook wat je kunt doen bij 8 andere veelvoorkomende iPhone s...

Lees verder
Hoe zet je jouw iPhone in de Device Firmware Upgrade (DFU) modus
Wat is de DFU-modus?De DFU-modus (Device Firmware Update) is een manier om je iPhone te laten communiceren met iTunes zonder dat iTunes automatisch de nieuwste versie van iOS erop laadt (het slaat de iBoot-bootloader over). Dit vergroot de kans dat iTunes een beschadigd systeemonderdeel van jouw iPhone kan repareren. In tegenstelling tot de herstelmodus (waarbij iTunes jouw iPhone herstelt...

Lees verder
iPad reparatie en iPad scherm vervangen in 2021
iPad reparatie overzicht Bekijk onderstaand overzicht, vindt jouw iPad en meldt deze aan voor reparatie. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij de iPads op modeltype en releasedatum neergezet. Weet je niet welke iPad jij hebt? Neem dan even contact op en kijken we meteen met je mee!iPad Pro reparatie iPad Pro 12,9 inch 2020 | A2229, A2069, A2232iPad Pro 11 inch 2...

Lees verder

Probello® doet Cat S50 reparaties in de volgende plaatsen:9,3
uit
1010Bellen

Whatsapp

Prijzen