Google reparatie kosten

Laat je Google gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
google reparatie

Google reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Google en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Google niet meer goed opladen? Is er drinken over je Google gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Google al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Google gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Google aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Google onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Google reparatie.


Repareer mijn Google » Vraag een offerte op »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Google reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Google reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Google en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Google reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Google reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Google
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Google reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Google kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Google worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Google reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Google reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Google wordt gratis opgehaald of stuur je Google gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Google gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Google
Zodra je Google reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Google reparatie.

Mijn Google is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Google. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Google batterij, je Google scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Google weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Google het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Google gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Google laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Google er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Google reparatie gedaan is!


Google reparatie kosten »
google reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Google reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Google onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Google reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Google je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Google reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Google bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Google altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Google gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Wat Google gebruikers zeggen over Probello®
Sueng Fung

Motorola - Moto X Style

Goed geholpen. snelle afhandeling

Roy van Buuren

Apple - Watch Series 2

Echt super goed en snel geregeld, Top bedrijf!

Peter De Haas

Microsoft - Surface Pro 3

Goede en zorgvuldige communicatie

Geoffrey Nijbroek

Blackberry - KEYone

Kon mijn toestel gratis opsturen en kreeg hem binnen 2 dagen weer retour!

M.Romeijnders

Microsoft - Surface Pro 4

Snel gerepareerd

Repareer ook mijn Google »

Over Google

Google is begonnen als zoekmachine voor documenten op het wereldwijde web, gelanceerd in 1997 door twee promovendi aan de Stanford-universiteit, Larry Page en Sergey Brin. Page en Brin hadden twee jaar gewerkt aan een geavanceerde methode voor het vinden van informatie op internet. Al snel verdrong Google AltaVista en werd het `s werelds populairste zoekmachine. Gebruikers waren tevreden over de zoekresultaten en over de presentatie ervan.De naam is een verbastering van het begrip 'googol', de aanduiding voor een 1 met honderd nullen (10100). Page is gefascineerd door wiskunde, en de verwijzing naar juist dit getal weerspiegelt de bedrijfsmissie om alle informatie ter wereld toegankelijk en nuttig te maken. De naam is uiteindelijk 'Google' geworden door een spelfout van Sean Anderson, medebedenker van de naam, en destijds een studiegenoot van Page.[2][3][4]Inmiddels zijn er Google-versies in allerlei talen en is Google (Google Inc.) dagelijks bezig met vele andere projecten naast de zoekmachine zoals o.a. Google Glass, Chromebook, Google Pixel en zelfs een zelfrijdende auto (de Google Driverless Car).


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Google toestellen:
9.5
uit
332Bellen

Offerte

Reparatie