Google reparatie kosten

Laat je Google gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.

Direct repareren Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Altijd originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
google reparatie

Google reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Google en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Google niet meer goed opladen? Is er drinken over je Google gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Google al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Google gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Google aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Google onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Google reparatie.


Repareer mijn Google Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Altijd originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Google reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Google reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Google en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Google reparatie kosten

Hoe werkt mijn Google reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Google

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Google reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Google kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Google worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Google reparatie.
Stap 2
Je Google wordt gratis opgehaald of stuur je Google gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Google gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Google

Zodra je Google reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Google reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Google reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Google is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Google. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Google batterij, je Google scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Google weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Google het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Google gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Google laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Google er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Google reparatie gedaan is!

Google reparatie kosten
google reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Google reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Google onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Google reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Google je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Google reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Google bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Google altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Google gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Google gebruikers zeggen over Probello®
Alex van Dam

Google - Pixel XL

Snelle afhandeling en uitstekende status updates en communicatie. Echt een voorbeeld hoe het moet!!
Maarten Hermans

OnePlus - 5

Mijn mobiel was flink toegetakeld na een flinke klap. Het scherm is zeer snel vervangen. Maandag werd de mobiel opgehaald en donderdag had ik hem alweer terug. Eigenlijk zou ik hem woensdag al krijgen, maar er was vertraging bij Post NL. De service en informatie waren heel helder en duidelijk. Erg fijn! Zo was er bijvoorbeeld een mankement dat nog aangepakt moest worden voor een kleine meerprijs. Voor goedkeuring netjes gebeld en toestemming gevraagd en gekregen. Zeer tevreden. Mijn mobiel kwam terug en had zelfs een screenprotector. Als ik een minpunt mag noemen is dat de prijs. Vrij duur, maar het is het wel waard zoals hierboven beschreven.
Kristina Klingner

Blackberry - KEYone

Kosten, tijd, service, vriendelijkheid, alles was een 10 van 10.Binnen 48uur (!) had ik mijn BlackBerry terug, reparatie was snel en netjes uitgevoerd, oude schade niet meer zichtbaar. Via iDeal makkelijk en snel betaald en binnen een uur was het telefoon weer bij PostNL op de weg naar huis.Ik werd aardig op de hoogte gehouden over status van verzending, reparatie en betaling en elke interactie (email en telefoon) met Probello was vriendelijk, behulpzaam en had laten zien, dat hun weten wat ze doen.Als BlackBerry gebruiker raad ik hun services aan, want het is niet makkelijk iemand te vinden die überhaupt BlackBerry durft te repareren.
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen)Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Repareer ook mijn Google

Over Google

Google is begonnen als zoekmachine voor documenten op het wereldwijde web, gelanceerd in 1997 door twee promovendi aan de Stanford-universiteit, Larry Page en Sergey Brin. Page en Brin hadden twee jaar gewerkt aan een geavanceerde methode voor het vinden van informatie op internet. Al snel verdrong Google AltaVista en werd het `s werelds populairste zoekmachine. Gebruikers waren tevreden over de zoekresultaten en over de presentatie ervan.De naam is een verbastering van het begrip 'googol', de aanduiding voor een 1 met honderd nullen (10100). Page is gefascineerd door wiskunde, en de verwijzing naar juist dit getal weerspiegelt de bedrijfsmissie om alle informatie ter wereld toegankelijk en nuttig te maken. De naam is uiteindelijk 'Google' geworden door een spelfout van Sean Anderson, medebedenker van de naam, en destijds een studiegenoot van Page.[2][3][4]Inmiddels zijn er Google-versies in allerlei talen en is Google (Google Inc.) dagelijks bezig met vele andere projecten naast de zoekmachine zoals o.a. Google Glass, Chromebook, Google Pixel en zelfs een zelfrijdende auto (de Google Driverless Car).


Met deze tips wordt jouw zomer een succes!

Met deze tips wordt jouw zomer een succes!
Voorbereiding is het halve werkGa je op vakantie naar een nieuwe locatie dan heb je aan Google een goede. Google Maps is ideaal om online de route te bepalen maar ook als je geen bereik hebt hoef je niet te stressen. Je kunt de kaarten van je vakantiebestemming van tevoren downloaden waardoor je ook offline niet hoeft te verdwalen. Wil je weten waar je terecht komt op vakantie dan gebruik je Goo...

Lees verder

Hoe Android de wereld zal veroveren. Nou ja, bijna dan....

Hoe Android de wereld zal veroveren. Nou ja, bijna dan....
Heb je een telefoon met Android software dan loop je (net als een iPhone gebruiker) vaak tegen specifieke problemen aan. Gelukkig ben je niet de enige en zijn er inmiddels ook al genoeg oplossingen voor bedacht. Na het lezen van dit artikel kan jij de volgende keer dat je een iPhone fan tegenover je hebt jouw geliefde Android weer oprecht verdedigen! Crashende appsOnline een spelletje spelen...

Lees verder

Hoe je je smartphone van schildpad naar haas transformeert.

Hoe je je smartphone van schildpad naar haas transformeert.
Start met restartBegin bij het begin. Wanneer heb je je telefoon voor het laatst opnieuw opgestart? Nee… kun je je het ook niet meer herinneren? Doe dit dan vandaag nog. Herstarten werkt als een reset. Alle processen die op de achtergrond draaien worden afgesloten. Er komt meer geheugen vrij en je smartphone loopt ineens weer wat sneller door.Wis je cacheOp elke smartphone worden ‘tijd...

Lees verder

Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Google toestellen:
9.5
uit
372Bellen

Whatsapp

Offerte

ReparatieIn 1 jaar tijd hebben wij:

177038
Klanten te woord gestaan

23912
Toestellen gratis opgehaald

563
Bedrijven aangesloten