Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice


Wij zijn verheugd om u te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie, waar u de superieure kwaliteit en service kunt ervaren die Probello kenmerkt. Bezoek ons in Hilversum voor een persoonlijke en professionele service die u van Probello mag verwachten. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met al uw reparatiebehoeften.
Probello Hilversum

Gijsbrecht van Amstelstr. 263
1215 CL Hilversum

Openingstijden

Ma. t/m Vr.10:00 tot 18:00
Zaterdag10:00 tot 16:00
Zondag- Gesloten -

Vraag het ons... we bijten niet!
Bij Probello staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze reparatiewinkel in Hilversum draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door gebruik te maken van groene stroom, gerecyclede plastic verpakkingen voor gerepareerde apparaten en door het gehele proces digitaal in te richten om papiergebruik te minimaliseren. We zijn ook trots op onze samenwerking met MVO-Nederland, waarmee we ons inzetten voor een betere toekomst voor zowel onze klanten als het milieu.

Onze gecertificeerde technici staan voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardige reparaties voor uw elektronische apparaten. Met gespecialiseerde kennis en het gebruik van de meest moderne en professionele apparatuur, verzekeren we u dat uw toestel in de beste handen is. Probello maakt uitsluitend gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, waardoor we u een levenslange garantie kunnen aanbieden op de reparaties die we uitvoeren.
9,2
uit
1036Bellen

Whatsapp

Prijzen