Feedback
Hoe Android de wereld zal veroveren. Nou ja, bijna dan....

Hoe Android de wereld zal veroveren. Nou ja, bijna dan....

28 Augustus 2018 - Met hand en tand heb je hem verdedigd tegenover alle iPhone gebruikers: Jouw Android telefoon! Android is namelijk veel beter, sneller, luxer en handiger dan Apple. Alleen de laatste tijd ga je liever niet meer iPhone gebruikers de discussie aan. Jouw geliefde Android vertoont tegenwoordignamelijk steeds vaker kuren. Jouw eens zo sterke argumenten zijn ineens in kracht aan het afnemen. Moet je eieren voor je geld kiezen en team iPhone gaan versterken of is er nog hoop?

Heb je een telefoon met Android software dan loop je (net als een iPhone gebruiker) vaak tegen specifieke problemen aan. Gelukkig ben je niet de enige en zijn er inmiddels ook al genoeg oplossingen voor bedacht. Na het lezen van dit artikel kan jij de volgende keer dat je een iPhone fan tegenover je hebt jouw geliefde Android weer oprecht verdedigen!

Crashende apps
Online een spelletje spelen met je iPhone vrienden gaat natuurlijk niet als je apps continu crashen. Bij het crashen van één app kun je nog de schuld geven aan de ontwikkelaar. Gebeurt het vaker en bij meerdere dan ligt het misschien toch bij je telefoon…Aangezien je vast alle updates hebt uitgevoerd zal het hier niet aan liggen. Meer geheugen vrijmaken door je foto’s tijdig over te zetten naar een harde schijf en apps verwijderen die je niet gebruikt zullen zeker helpen!En als laatste kun je proberen je cache te verwijderen door naar Instellingen ? App verwijderen cache te gaan. Start hierna je telefoon opnieuw op en hij gaat weer als een zonnetje!

Verbinding is verdwenen
De iPhone gebruiker naast je zoekt het wel even snel voor je op want jouw internetverbinding werkt even niet. Om je kapot te schamen... Veel simpeler wordt deze oplossing niet maar in 80% van de gevallen werkt het. Zet je telefoon op vliegtuigmodus en laat hem hier minimaal 30 seconden op staan voordat je hem terugzet. Niet gelukt? Start dan je telefoon even helemaal opnieuw op. En mocht ook dit niet werken schakel dan tussen wifi en mobiele data om te kijken of dit een verschil maakt.

Opladen is er niet meer bij
Telefoons die niet goed opladen kunnen veel oorzaken hebben. Zelfs als jouw iPhone vrienden meelezen kunnen ze hier stiekem wat van leren voor hun eigen telefoon. Controleer of de kabels goed aangesloten zijn en nog heel zijn. Zijn de kabels goed aangesloten maar zijn ze niet origineel? Grote kans dat dat de boosdoener is! Zorg dat je altijd originele kabels gebruikt. Oh en gebruik je een wireless laadstation? Haal dan voor de zekerheid je hoesje eraf, niet alle hoesjes zijn hiervoor namelijk geschikt.

Camera is kapot
Tijd voor een selfie! Uhh maar even niet met jouw telefoon want de camera loopt weer eens vast. Pas ook hier eerst bovenstaande opties toe van updaten, cache verwijderen en herstarten. Komt er nog niets in beeld? Kijk dan of het aan je telefoon ligt of aan een andere app. Om dit te constateren start je de telefoon op veilige modus. Houd de aan/uit-knop van je telefoon ingedrukt. De telefoon zal opstarten in de veilige modus wat je ook onderaan het scherm ziet. Als Google Camera werkt in de veilige modus, wordt het probleem veroorzaakt door een andere app. Ga na welke je als laatste hebt geïnstalleerd en verwijder deze.

Al deze oplossingen uit de kast gehaald maar kunnen je iPhone vrienden je nog steeds aftroeven met een betere telefoon? Ook dan is er nog hoop. Laat je telefoon gewoon door ons nakijken. Wij lossen alle problemen op en voor je het weet heb jij weer de beste en snelste telefoon!


Dit artikel lezen is leuk, maar delen is leuker: