Htc glas vervangen kosten

Laat je HTC gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.

Direct repareren Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
htc glas vervangen

Htc glas vervangen


Werkt je Htc glas niet meer? Werkt je glas niet meer optimaal, is je glas beschadigd of is je glas zelfs helemaal kapot? Wil jij je Htc glas laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Htc al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Htc glas vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Htc gratis ophalen voor het vervangen van je glas of kom langs en laat je Htc glas binnen 30 minuten vervangen.

Wij gebruiken uitsluitend een origineel Htc glas en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Htc reparatie.


Htc glas vervangen Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Htc glas vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Htc glas vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Htc glas vervangen.

Het vervangen van je Htc glas gebeurt uitsluitend met een origineel Htc onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Htc fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Htc glas vervangen kosten

Hoe werkt mijn Htc reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Htc

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Htc reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Htc kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Htc worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Htc reparatie.
Stap 2
Je Htc wordt gratis opgehaald of stuur je Htc gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Htc gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Htc

Zodra je Htc reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Htc reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Htc reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Htc glas is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Htc. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Htc glas. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Htc gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Htc glas laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Htc glas vervangen is!


Htc glas vervangen kosten
htc glas vervangen

htc glas vervangen
Hoe zit het met de garantie van mijn Htc reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Htc onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Htc reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Htc glas je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Htc glas zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie

Blijven de gegevens op mijn Htc bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Htc glas vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Htc gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data
htc glas vervangen

Wat houdt een glas in?

Het glas van je apparaat zorgt voor het beschermen van de lcd. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder glas of wordt het gebruik lastig bij beschadigd glas. Zit er een barst of ster in het glas, of heb je helemaal geen beeld meer? Laat Probello dan professioneel het glas van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Wat Htc gebruikers zeggen over Probello®
Harry Eijkemans

HTC - U11

Klasse service, uiterst deskundig personeel, prima process wat betreft begeleiding vanaf reparatie melding tot en met gratis thuisbezorgen
Philbert de Zwart

HTC - One Mini 2

Prettig dat de ophaaldag gekozen kon worden. Snel antwoord op mijn vragen. Snelle afhandeling.
Wim

HTC - U11

Prima gerepareerd, korte wachttijd,
Maarten Hermans

OnePlus - 5

Mijn mobiel was flink toegetakeld na een flinke klap. Het scherm is zeer snel vervangen. Maandag werd de mobiel opgehaald en donderdag had ik hem alweer terug. Eigenlijk zou ik hem woensdag al krijgen, maar er was vertraging bij Post NL. De service en informatie waren heel helder en duidelijk. Erg fijn! Zo was er bijvoorbeeld een mankement dat nog aangepakt moest worden voor een kleine meerprijs. Voor goedkeuring netjes gebeld en toestemming gevraagd en gekregen. Zeer tevreden. Mijn mobiel kwam terug en had zelfs een screenprotector. Als ik een minpunt mag noemen is dat de prijs. Vrij duur, maar het is het wel waard zoals hierboven beschreven.
Kristina Klingner

Blackberry - KEYone

Kosten, tijd, service, vriendelijkheid, alles was een 10 van 10. Binnen 48uur (!) had ik mijn BlackBerry terug, reparatie was snel en netjes uitgevoerd, oude schade niet meer zichtbaar. Via iDeal makkelijk en snel betaald en binnen een uur was het telefoon weer bij PostNL op de weg naar huis. Ik werd aardig op de hoogte gehouden over status van verzending, reparatie en betaling en elke interactie (email en telefoon) met Probello was vriendelijk, behulpzaam en had laten zien, dat hun weten wat ze doen. Als BlackBerry gebruiker raad ik hun services aan, want het is niet makkelijk iemand te vinden die überhaupt BlackBerry durft te repareren.
Repareer ook mijn Htc

Over Htc

HTC Corporation, voorheen bekend als High Tech Computer Corporation, is een Taiwanese producent van smartphones die draaien op Windows Phone en Android. Het nieuwste vlaggenschip van het bedrijf is de HTC U11 welke verscheen in 2017. Het is de is de opvolger van de HTC 10 in de One lijn van het bedrijf. Anno 2015 produceert HTC vooral smartphones in de 'Desire' en 'One' lijn. Het bedrijf heeft ook de Nexus 9 voor Google uitgebracht, een Re-Camera en een virtual-reality bril gemaakt.


Alle waar is naar zijn geld. Of is dat niet waar?

Alle waar is naar zijn geld. Of is dat niet waar?
Waarschijnlijk zie je alleen de advertenties van de laatste iPad langskomen en staar je je dus blind op een prijs die niet haalbaar is voor jouw budget. Het goede nieuws is dat er al tablets verkrijgbaar zijn voor onder de €100,- Eén avond minder op stap deze maand en je hebt hem al bij elkaar ‘gespaard’. Maar voordat je nu naar de winkel rent kun je beter nog even verder lezen. Je hebt...

Lees verder

Een kinderhand is snel gevuld. Zeker met een smartphone.

Een kinderhand is snel gevuld. Zeker met een smartphone.
Wanneer is je kind oud genoeg voor een eigen telefoon? Je kunt moeilijk blijven hangen in de ‘wij hadden vroeger ook geen telefoons’ modus, maar om je kind al een smartphone te geven als hij 5 is, is misschien ook wat overdreven. Dus wat doe je? Het mooie voor jou als ouder is dat je ze wel beter in de gaten kunt houden. Dus ook al vind je het niet altijd even leuk dat ze al een smartphone wil...

Lees verder

Hoe Android de wereld zal veroveren. Nou ja, bijna dan....

Hoe Android de wereld zal veroveren. Nou ja, bijna dan....
Heb je een telefoon met Android software dan loop je (net als een iPhone gebruiker) vaak tegen specifieke problemen aan. Gelukkig ben je niet de enige en zijn er inmiddels ook al genoeg oplossingen voor bedacht. Na het lezen van dit artikel kan jij de volgende keer dat je een iPhone fan tegenover je hebt jouw geliefde Android weer oprecht verdedigen! Crashende apps Online een spelletje spelen...

Lees verder

Probello® doet glas vervangen aan onder andere de volgende Htc toestellen:
9.5
uit
414Bellen

Whatsapp

Offerte

ReparatieIn 1 jaar tijd hebben wij:

9178
Klanten te woord gestaan

25932
Toestellen gratis opgehaald

598
Bedrijven aangesloten