Htc glas vervangen kosten

Laat je Htc gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
htc glas vervangen

Htc glas vervangen


Werkt je Htc glas niet meer? Werkt je glas niet meer optimaal, is je glas beschadigd of is je glas zelfs helemaal kapot? Wil jij je Htc glas laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Htc al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Htc glas vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Htc gratis ophalen voor het vervangen van je glas of kom langs en laat je Htc glas binnen 30 minuten vervangen.

Wij gebruiken uitsluitend een origineel Htc glas en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Htc reparatie.


Htc glas vervangen »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Htc glas vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Htc glas vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Htc glas vervangen.

Het vervangen van je Htc glas gebeurt uitsluitend met een origineel Htc onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Htc fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Htc glas vervangen kosten »

Hoe werkt mijn Htc reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Htc
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Htc reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Htc kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Htc worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Htc reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Htc reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Htc wordt gratis opgehaald of stuur je Htc gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Htc gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Htc
Zodra je Htc reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Htc reparatie.

Mijn Htc glas is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Htc. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Htc glas. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Htc gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Htc glas laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Htc glas vervangen is!


Htc glas vervangen kosten »
htc glas vervangen

htc glas vervangen
Hoe zit het met de garantie van mijn Htc reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Htc onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Htc reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Htc glas je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Htc glas zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Htc bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Htc glas vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Htc gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »
htc glas vervangen

Wat houdt een glas in?

Het glas van je apparaat zorgt voor het beschermen van de lcd. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder glas of wordt het gebruik lastig bij beschadigd glas. Zit er een barst of ster in het glas, of heb je helemaal geen beeld meer? Laat Probello dan professioneel het glas van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Wat Htc gebruikers zeggen over Probello®
Wim

HTC - U11

Prima gerepareerd, korte wachttijd,

Philbert de Zwart

HTC - One Mini 2

Prettig dat de ophaaldag gekozen kon worden. Snel antwoord op mijn vragen. Snelle afhandeling.

Sueng Fung

Motorola - Moto X Style

Goed geholpen. snelle afhandeling

Roy van Buuren

Apple - Watch Series 2

Echt super goed en snel geregeld, Top bedrijf!

Peter De Haas

Microsoft - Surface Pro 3

Goede en zorgvuldige communicatie

Repareer ook mijn Htc »

Over Htc

HTC Corporation, voorheen bekend als High Tech Computer Corporation, is een Taiwanese producent van smartphones die draaien op Windows Phone en Android. Het nieuwste vlaggenschip van het bedrijf is de HTC U11 welke verscheen in 2017. Het is de is de opvolger van de HTC 10 in de One lijn van het bedrijf. Anno 2015 produceert HTC vooral smartphones in de 'Desire' en 'One' lijn. Het bedrijf heeft ook de Nexus 9 voor Google uitgebracht, een Re-Camera en een virtual-reality bril gemaakt.


Probello® doet glas vervangen aan onder andere de volgende Htc toestellen:
9.5
uit
274