HTC U Play

Htc U Play reparatie kosten

Laat je HTC gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice
HomeHTC reparatie › U Play reparatie

Htc U Play reparatie
Repareer mijn Htc

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Heb je een ongelukje gehad met je Htc en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Htc niet meer goed opladen? Is er drinken over je Htc U Play gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je U Play al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Htc gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Htc aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Htc onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Htc reparatie.

htc u play

Gespecialiseerd in Htc reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Htc reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Htc en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

U Play reparatie

Laagste Htc reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Htc service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Htc reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Htc onderdeel en het betreft dezelfde Htc reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Htc reparatie

Hoe werkt mijn U Play reparatie bij Probello®?Mijn Htc is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je U Play. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Htc U Play batterij, je U Play scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Htc U Play weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Htc het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Htc U Play gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je U Play laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Htc U Play er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Htc U Play reparatie gedaan is!

U Play reparatie
htc u play reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Htc reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Htc onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Htc U Play reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Htc U Play je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Htc U Play reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Htc bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Htc U Play altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Htc U Play gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Htc gebruikers zeggen over Probello®
Dave Liedekerken

HTC - 10 M10

Mijn telefoon werd opgehaald zoals afgesproken en na 2 dagen alweer klaar voor gebruik, zonder verlies van alle opgeslagen bestanden en apps
Harry Eijkemans

HTC - U11

Klasse service, uiterst deskundig personeel, prima process wat betreft begeleiding vanaf reparatie melding tot en met gratis thuisbezorgen
Kristof Keysabyl

HTC - U11

heel tevreden en klantvriendelijk personeel en heel snel terug thuis en hersteld ook en heel super van service
Philbert de Zwart

HTC - One Mini 2

Prettig dat de ophaaldag gekozen kon worden. Snel antwoord op mijn vragen. Snelle afhandeling.
Wim

HTC - U11

Prima gerepareerd, korte wachttijd,
Repareer ook mijn Htc

Heb je nog een vraag?

Bekijk de meest gestelde vragen over Htc U Play reparaties


Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
Wij helpen je graag direct verder.
htc u play reparatie_model

Over Htc

U Play is een model van Htc. HTC Corporation, voorheen bekend als High Tech Computer Corporation, is een Taiwanese producent van smartphones die draaien op Windows Phone en Android. Het nieuwste vlaggenschip van het bedrijf is de HTC U11 welke verscheen in 2017. Het is de is de opvolger van de HTC 10 in de One lijn van het bedrijf. Anno 2015 produceert HTC vooral smartphones in de 'Desire' en 'One' lijn. Het bedrijf heeft ook de Nexus 9 voor Google uitgebracht, een Re-Camera en een virtual-reality bril gemaakt.


Landverrader of slimme strategie?
Overlopen naar AndroidJe contacten veiligstellen is de eerste stap. Je kunt dit op de minder snelle (maar effectieve) manier doen door een backup te maken in iCloud en deze terug te zetten via je gmail account. Te omslachtig of heb je geen gmail? Installeer dan de Google drive app op je iPhone. Maak een backup en installeer deze zelfde app straks op je nieuwe Android. Voor je het weet zijn al je c...

Lees verder
Probello neemt deel aan Gadget Repair Expo 2023 in Orlando, Florida
Probello is er trots op deel uit te maken van de groeiende beweging voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in de elektronica-reparatiebranche. Het bedrijf maakt gebruik van groene stroom, verpakt gerepareerde apparaten in gerecycled plastic, heeft het hele proces gedigitaliseerd om papier te besparen en is aangesloten bij MVO-Nederland.Bij Probello wordt elke reparatie uitgevoerd do...

Lees verder
Recht op Reparatie door de Europese Commisie
Bij Probello® zijn verantwoordelijkheid, duurzaamheid, energiebesparing, recycling en afvalvermindering sleutelwoorden waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We hebben grote plannen om stap voor stap het meest duurzame smartphone- en tabletreparatiebedrijf van Europa te worden. Wij overwegen bijvoorbeeld om volledig te stoppen met het gebruik van plastic en al onze koeriers op groene energ...

Lees verder

Probello® doet Htc U Play reparaties in de volgende plaatsen:9,3
uit
1011Bellen

Whatsapp

Prijzen