HTC U12 Plus

Htc U12 Plus reparatie kosten

Laat je HTC gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.

Originele
onderdelen

Levenslange
garantie

Gratis ophalen
en brengen

Reparatie met
behoud van data
htc u12-plus

Htc U12 Plus reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Htc en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Htc niet meer goed opladen? Is er drinken over je Htc U12 Plus gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je U12 Plus al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Htc gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Htc aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Htc onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Htc reparatie.


Repareer mijn Htc Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Htc reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Htc reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Htc en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

U12 Plus reparatie

Laagste Htc reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Htc service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Htc reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Htc onderdeel en het betreft dezelfde Htc reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Htc reparatie

Hoe werkt mijn U12 Plus reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Htc U12 Plus.

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Htc U12 Plus reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Htc U12 Plus kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Htc U12 Plus worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Htc U12 Plus reparatie.
Stap 2
Je Htc U12 Plus wordt gratis opgehaald of stuur je Htc U12 Plus gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Htc U12 Plus gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Htc U12 Plus.

Zodra je Htc U12 Plus reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Htc U12 Plus reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Htc reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Htc is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je U12 Plus. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Htc U12 Plus batterij, je U12 Plus scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Htc U12 Plus weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Htc het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Htc U12 Plus gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je U12 Plus laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Htc U12 Plus er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Htc U12 Plus reparatie gedaan is!

U12 Plus reparatie
htc u12-plus reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Htc reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Htc onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Htc U12 Plus reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Htc U12 Plus je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Htc U12 Plus reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Htc bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Htc U12 Plus altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Htc U12 Plus gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Htc gebruikers zeggen over Probello®
Dave Liedekerken

HTC - 10 M10

Mijn telefoon werd opgehaald zoals afgesproken en na 2 dagen alweer klaar voor gebruik, zonder verlies van alle opgeslagen bestanden en apps
Harry Eijkemans

HTC - U11

Klasse service, uiterst deskundig personeel, prima process wat betreft begeleiding vanaf reparatie melding tot en met gratis thuisbezorgen
Kristof Keysabyl

HTC - U11

heel tevreden en klantvriendelijk personeel en heel snel terug thuis en hersteld ook en heel super van service
Philbert de Zwart

HTC - One Mini 2

Prettig dat de ophaaldag gekozen kon worden. Snel antwoord op mijn vragen. Snelle afhandeling.
Wim

HTC - U11

Prima gerepareerd, korte wachttijd,
Repareer ook mijn Htc

Over Htc

U12-plus is een model van Htc. HTC Corporation, voorheen bekend als High Tech Computer Corporation, is een Taiwanese producent van smartphones die draaien op Windows Phone en Android. Het nieuwste vlaggenschip van het bedrijf is de HTC U11 welke verscheen in 2017. Het is de is de opvolger van de HTC 10 in de One lijn van het bedrijf. Anno 2015 produceert HTC vooral smartphones in de 'Desire' en 'One' lijn. Het bedrijf heeft ook de Nexus 9 voor Google uitgebracht, een Re-Camera en een virtual-reality bril gemaakt.


Meer voor minder: De beste smartphones onder de 300 euro
Xiaomi Mi A1Dit is de absolute nummer 1 qua prijs en kwaliteit verhouding. Deze smartphone koop je al vanaf €250,- met 64gb geheugen, een 12 megapixel dubbele camera en met dual sim. De Mi A1 van Xiaomi draait mee in het Android One-programma van Google. Dit betekent snelle updates naar de nieuwste versie van Android en up to date beveiliging. Huiverig omdat je nog nooit van Xiaomi hebt gehoor...

Lees verder
Je bent wat je belt.
Uiteraard verzinnen we dit niet zomaar en is er net zoals met zoveel andere dingen onderzoek naar gedaan. Onder duizenden smartphone gebruikers zijn vragenlijsten afgenomen en is gekeken naar de levensstijl van deze personen. Na een stevige analyse hiervan zijn de volgende profielschetsen neergezet.Big spender met een uitgesproken meningDe kans is twee keer zo groot dat een iPhone-gebruiker ...

Lees verder
Too hot to handle. Je iPhone heeft een zonnesteek!
Een iPad of iPhone voelt zich het prettigst bij 0 tot 35 graden. Leg hem echter bij 25 graden in de volle zon en zijn temperatuur stijgt al snel tot Sahara warmte. Gevolg? Een oververhitte telefoon die niets meer wil of kan. Dit is natuurlijk al vervelend genoeg maar wist je dat dit ook voor extra schade kan zorgen aan de batterij? Deze moet extra hard zijn best doen, raakt sneller leeg en moet ee...

Lees verder

Probello® doet Htc U12 Plus reparaties in de volgende plaatsen:9,5
uit
690Bellen

Whatsapp

Prijzen