Huawei Ascend P10 Lite

Huawei Ascend P10 Lite scherm vervangen prijs

Laat je Huawei gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis laten ophalen
HomeHuawei reparatieAscend P10 Lite reparatie › Ascend P10 Lite scherm vervangen

Huawei Ascend P10 Lite reparatie
Repareer mijn Huawei

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Werkt je Huawei scherm niet meer? Werkt je scherm Ascend P10 Lite niet meer optimaal, is je Ascend P10 Lite beschadigd of is je scherm zelfs helemaal kapot? Wil jij je Huawei scherm laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Huawei Ascend P10 Lite al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Huawei scherm vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Huawei gratis ophalen voor het vervangen van je scherm of kom langs en laat je Huawei Ascend P10 Lite scherm binnen 30 minuten vervangen.

Wij gebruiken uitsluitend een origineel Huawei scherm en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Huawei reparatie.

huawei ascend p10 lite

Gespecialiseerd in Huawei scherm vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Huawei scherm vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Huawei scherm vervangen.

Het vervangen van je Huawei scherm gebeurt uitsluitend met een origineel Huawei onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Huawei fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

scherm vervangen kosten

Laagste scherm vervangen Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Huawei service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een scherm vervangen waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Huawei onderdeel en het betreft dezelfde Huawei reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start scherm vervangen

Hoe werkt mijn Ascend P10 Lite reparatie bij Probello®?Mijn Huawei Ascend P10 Lite scherm is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Huawei. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Huawei scherm. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Huawei gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Huawei Ascend P10 Lite scherm laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Huawei scherm vervangen is!


scherm vervangen kosten
huawei ascend p10 lite scherm vervangen_model

huawei ascend p10 lite scherm vervangen_model
Hoe zit het met de garantie van mijn Huawei reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Huawei onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Huawei reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Huawei scherm je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Huawei Ascend P10 Lite scherm zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie

Blijven de gegevens op mijn Huawei Ascend P10 Lite bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Huawei Ascend P10 Lite scherm vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Huawei gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data
huawei ascend p10 lite scherm vervangen_model

Wat houdt een scherm in?

Het scherm van je apparaat zorgt voor het tonen van (bewegende) beelden. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder scherm. Het scherm is dus een belangrijk element van je apparaat. Zit er een barst in je scherm, toont je scherm rare strepen/vlekken of heb je helemaal geen beeld meer? Laat Probello dan professioneel het scherm van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Wat Huawei gebruikers zeggen over Probello®
Lisette Broeks

Huawei - Ascend P10 Lite

Heel klantvriendelijke en snelle service! Werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ik hoop dat `t niet weer nodig is maar voor een ander zou ik probello zeker aanraden!
Margret van Bourgondiën

Huawei - Ascend P10 Lite

Super tevreden, reparatie perfect uitgevoerd. Ook heel blij met hoe jullie mij via de email op de hoogte hielden van de reparatie.
Kees Jager

Huawei - Ascend P10 Lite

Snel contact en duidelijke informatie over de schade. Goede prijs voor uitstekende service!!
Bianca Lemm

Huawei - Ascend P10 Lite

Snelle, goede service. Alles liep goed.
Willem Smoor

Huawei - Ascend P10 Lite

duidelijk, snel en goed geregeld
Repareer ook mijn Huawei

Over Huawei

Ascend P10 Lite is een model van Huawei. In 1988 is Huawei opgericht door de Chinese zakenman Ren Zhengfei. Het bedrijf begon met het verkopen van telefoonapparatuur voor bedrijven. In zijn eerste tien jaar groeide het bedrijf zo uit tot één van de grootste leveranciers van netwerkapparatuur voor telefoonsystemen in China. Tegenwoordig worden vooral de smartphones van Huawei wereldwijd steeds populairder.


Meer voor minder: De beste smartphones onder de 300 euro
Xiaomi Mi A1Dit is de absolute nummer 1 qua prijs en kwaliteit verhouding. Deze smartphone koop je al vanaf €250,- met 64gb geheugen, een 12 megapixel dubbele camera en met dual sim. De Mi A1 van Xiaomi draait mee in het Android One-programma van Google. Dit betekent snelle updates naar de nieuwste versie van Android en up to date beveiliging. Huiverig omdat je nog nooit van Xiaomi hebt gehoor...

Lees verder
De driehoeksverhouding die elke relatie in gevaar brengt!
Wie dan?Nee geen andere man of vrouw maar een telefoon. Je verliest het dagelijks van een telefoon als het gaat om de aandacht van je partner. Je kunt niet naar de ander kijken of die telefoon is er ook bij. De gemiddelde mens raakt zijn smartphone namelijk meer dan 2500 keer per dag aan. PER DAG! Al zou je partner de helft van deze tijd aan jou besteden dan zou de wereld er vast een stuk zonnig...

Lees verder
Een opvouwbare smartphone... De smartphone van de toekomst?
De nieuwe Huawei Mate X is eigenlijk zo’n telefoon met features waarbij zulke gedachten naar boven komen. Toch is dit toestel inmiddels geïntroduceerd en is de Huawei Mate X hét smartphone nieuws van de week! Wij vertellen je er graag wat meer over.Huawei heeft vorige week hun nieuwe paradepaardje onthuld tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Er is 3 jaar aan gewerkt en volgens C...

Lees verder

Probello® doet Huawei Ascend P10 Lite scherm vervangen in de volgende plaatsen:9,3
uit
935Bellen

Whatsapp

Prijzen