Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
huawei batterij vervangen

Huawei batterij vervangen


Bevat je Huawei batterij krassen? Zit er een grote barst in je batterij, geeft je batterij rare strepen en vlekken of gaat je batterij zelfs helemaal niet meer aan? Wil jij je Huawei batterij laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Huawei al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Huawei batterij vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Huawei gratis ophalen voor het vervangen van je batterij of kom langs en laat je Huawei batterij binnen 30 minuten vervangen.


Wij gebruiken uitsluitend een origineel Huawei batterij en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Huawei reparatie.


Huawei batterij vervangen »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Huawei batterij vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Huawei batterij vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Huawei batterij vervangen.

Het vervangen van je Huawei batterij gebeurt uitsluitend met een origineel Huawei onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Huawei fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Huawei batterij vervangen kosten »

Hoe werkt mijn Huawei reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Huawei
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Huawei reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Huawei kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Huawei worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Huawei reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Huawei reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Huawei wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Huawei gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Huawei bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Huawei
Zodra je Huawei reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Huawei reparatie.

Mijn Huawei batterij is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Huawei. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Huawei batterij. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Huawei gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Huawei batterij laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Huawei batterij vervangen is!


Huawei batterij vervangen kosten »
huawei batterij vervangen

huawei batterij vervangen
Hoe zit het met de garantie van mijn Huawei reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Huawei onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Huawei reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Huawei batterij je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Huawei batterij zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Huawei bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Huawei batterij vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Huawei gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »
huawei batterij vervangen

Wat houdt een batterij in?

De batterij zorgt voor het "in leven" blijven en het voeden blijven van je apparaat. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder batterij. De batterij is dus een belangrijk element van je apparaat. Loopt de batterij van je toestel snel leeg of laad de batterij niet meer op? Laat Probello dan professioneel de batterij van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Over Huawei

In 1988 is Huawei opgericht door de Chinese zakenman Ren Zhengfei. Het bedrijf begon met het verkopen van telefoonapparatuur voor bedrijven. In zijn eerste tien jaar groeide het bedrijf zo uit tot één van de grootste leveranciers van netwerkapparatuur voor telefoonsystemen in China. Tegenwoordig worden vooral de smartphones van Huawei wereldwijd steeds populairder.


Probello® doet batterij vervangen aan onder andere de volgende Huawei toestellen: