Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
huawei reparatie

Huawei reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Huawei en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Huawei niet meer goed opladen? Is er drinken over je Huawei gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Huawei al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Huawei gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Huawei reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Huawei onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Huawei reparatie.


Repareer mijn Huawei »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Huawei reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Huawei reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Huawei en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Huawei reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Huawei reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Huawei
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Huawei reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Huawei kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Huawei worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Huawei reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Huawei reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Huawei wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Huawei gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Huawei bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Huawei
Zodra je Huawei reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Huawei reparatie.

Mijn Huawei is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Huawei. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Huawei batterij, je Huawei scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Huawei weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Huawei het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Huawei gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Huawei laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Huawei er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Huawei reparatie gedaan is!


Huawei reparatie kosten »
huawei reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Huawei reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Huawei onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Huawei reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Huawei je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Huawei reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Huawei bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Huawei altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Huawei gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Huawei

In 1988 is Huawei opgericht door de Chinese zakenman Ren Zhengfei. Het bedrijf begon met het verkopen van telefoonapparatuur voor bedrijven. In zijn eerste tien jaar groeide het bedrijf zo uit tot één van de grootste leveranciers van netwerkapparatuur voor telefoonsystemen in China. Tegenwoordig worden vooral de smartphones van Huawei wereldwijd steeds populairder.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Huawei toestellen: