Feedback
Je telefoon beschermen als een koning.

Je telefoon beschermen als een koning.

23 April 2018 - Onze nationale feestdag is in volle gang. Je zoekt in je zakken en je beseft dat je je telefoon kwijt bent. Je kleurt oranje van schrik! Gelukkig komt één van je vrienden er net mee aanlopen, hij was uit je zak gevallen. Maar terwijl hij naar je toeloopt glijdt hij uit en je telefoon valt op de grond. Met het scherm naar beneden. In de oranjebitter. Een klein drama? Zeker! Maar allemaal te voorkomen met de volgende tips waarmee jij en je telefoon schadevrij deze koningsdag doorkomen.

Koningsdag is hét Nederlandse feest van het jaar en waarschijnlijk ben je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat onderweg om volop van dit feest te genieten. Er liggen echter flinke gevaren op de loer voor je telefoon op een dag als deze. Hoe komt je telefoon deze dag dan toch veilig door?

Bescherm je scherm
De kans dat je telefoon op een dag als deze uit je handen valt is 5x zo groot als elke andere dag. Je maakt meer foto’s, je belt vaker rond waar iedereen is en na wat te veel drankjes kan het zijn dat je grip niet meer zo goed is als anders en hij eerder uit je handen valt. Wij hebben een simpele oplossing. Koop een screenprotector. Die is dun, valt niet op, maar maakt een groot verschil op het moment dat je telefoon net ongelukkig valt. Op deze manier is je beeldscherm beschermt tegen die eerste val. Een extra hoesje is normaal al geen overbodige luxe maar op deze dag is het helemaal een slimme zet.

Houd het droog
Op het Nederlandse weer kunnen we niet vertrouwen dus het kan zomaar zijn dat deze koningsdag helemaal in het (regen)water loopt. Geen probleem want jij feest gewoon door. De kans dat je telefoon in een modderpoel of in een plas eindigt is hierdoor wel groter. Maar ook tot op je onderbroek nat regenen is vervelend als je telefoon in je zak zit. Check van tevoren in hoeverre jouw telefoon waterbestending of waterproof is zodat je weet je of hem meteen uit die plas water moet redden of eerst nog even door kan dansen.

Om bovenstaande problemen en meer te voorkomen is er een handige oplossing. Bevestig je telefoon aan een koord en bevestig het koord aan jou vast. Of je nu aan het einde van de dag een drankje teveel op hebt of tegen iemand op botst op de vrijmarkt, het kan zomaar gebeuren dat je je telefoon verliest. Zit je telefoon vast aan jou dan bungelt hij hoogstens een paar meter achter je aan maar dit merk je snel genoeg. Het is tevens een mooie manier om zakkenrollers tegen te werken.

Toch verloren?
Vergeet zeker deze dag ook niet om je traceerfunctie aan te zetten. Of hij nu gestolen wordt, uit je zak is gevallen of je hebt hem ergens op een bar laten liggen, zo vind je hem in ieder geval snel terug. Misschien vind je hem zelf niet terug maar iemand anders wel. Fantastisch natuurlijk. Maar wat als hij geblokkeerd is? Hoe vindt hij dan zijn weg weer terug naar jou?Verander de achtergrond van je telefoon in een foto van je naam en een noodnummer. Typ dit in en maak er een foto van. Of schrijf het op en maak hier een foto van. Zet deze foto als achtergrond van je telefoon en zo kan iemand snel contact met je opnemen als hij je telefoon vindt.

Tips goed gelezen maar is je koord afgebroken en heeft je telefoon toch een plons gemaakt in de oranjebitter? Of ben uitgegleden over een oranje tompouce en samen op de grond belandt en kon het hoesje je telefoon niet meer redden? Nog steeds geen probleem. Maak een afspraak met ons, wij halen je telefoon op en repareren zo snel mogelijk voor je.


Dit artikel lezen is leuk, maar delen is leuker: