Lenovo reparatie kosten

Laat je Lenovo gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
lenovo reparatie

Lenovo reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Lenovo en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Lenovo niet meer goed opladen? Is er drinken over je Lenovo gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Lenovo al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Lenovo gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Lenovo aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Lenovo onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Lenovo reparatie.


Repareer mijn Lenovo »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Lenovo reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Lenovo reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Lenovo en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Lenovo reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Lenovo reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Lenovo
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Lenovo reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Lenovo kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Lenovo worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Lenovo reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Lenovo reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Lenovo wordt gratis opgehaald of stuur je Lenovo gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Lenovo gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Lenovo
Zodra je Lenovo reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Lenovo reparatie.

Mijn Lenovo is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Lenovo. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Lenovo batterij, je Lenovo scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Lenovo weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Lenovo het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Lenovo gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Lenovo laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Lenovo er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Lenovo reparatie gedaan is!


Lenovo reparatie kosten »
lenovo reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Lenovo reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Lenovo onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Lenovo reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Lenovo je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Lenovo reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Lenovo bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Lenovo altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Lenovo gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Wat Lenovo gebruikers zeggen over Probello®
Sjouke Jacobsen

Lenovo - P2

Prima service. Het duurde alleen wat lang, maar dat lag waarschijnlijk bij de fabrikant.

Hanne Laceulle

Lenovo - P2

De reparatie van mijn telefoonscherm is uiteindelijk gelukt en ik ben over de technische kwaliteit tevreden. Maar in het aanloopproces zaten wel de nodige hobbels, vandaar `slechts` drie sterren. Zo had ik telefonisch een afhaaldag afgesproken en daarvoor vrij genomen van mijn werk, op de dag zelf gebeurde er niks, uiteindelijk probello maar eens gebeld: ja mevrouw, de schermen zijn nog niet binnen dus uw telefoon wordt vandaag nog niet opgehaald. Uhm... was handig geweest om me dat dan ook even te melden misschien? Ook bij de tweede ophaalafspraak liep wat mis, de derde ging wel goed. De reparatie vond plaats, maar de factuur bleek onaangekondigd 30 euro hoger dan de offerte. Dit had te maken met een in de tussentijd gestegen inkoopsprijs, maar ik had het netjes gevonden als ze me van tevoren daarover geïnformeerd hadden. Nu was hun enige aanbod de telefoon in oude staat te herstellen (ja, daar heb ik niks aan) of ik moest de factuur betalen, wat ik dus uiteindelijk maar gewoon gedaan heb. Ik ben blij met de reparatie, maar de communicatie laat wel te wensen over wat mij betreft.

Tijmen te Loo

Lenovo - P2

Super snelle reparatie. Opgestuurd op dinsdag, gerepareerd en verstuurd op woensdag en terug bij mij op donderdag. Inplannen was wel 1x mis gegaan, maar dat kan gebeuren. Reparatie goed gedaan, hij werkt weer ! Achterkant wel licht beschadigd :(

Sueng Fung

Motorola - Moto X Style

Goed geholpen. snelle afhandeling

Roy van Buuren

Apple - Watch Series 2

Echt super goed en snel geregeld, Top bedrijf!

Repareer ook mijn Lenovo »

Over Lenovo

Lenovo Groep (ook wel bekend als Lenovo) is een Chinese maker van consumentenelektronica en computerhardware. Legend Holdings werd in 1984 opgericht en de merknaam Lenovo werd in 2004 geïntroduceerd. Het bedrijf is de grootste computerfabrikant van China en is de grootste ter wereld naar marktaandeel. Naast mobiele telefoons worden ook fotoapparatuur en pc`s gemaakt. Het bedrijf levert ook informaticadiensten en biedt in China internettoegang aan.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Lenovo toestellen:

9.5
uit
274