Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
lenovo reparatie

Lenovo reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Lenovo en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Lenovo niet meer goed opladen? Is er drinken over je Lenovo gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Lenovo al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Lenovo gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Lenovo reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Lenovo onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Lenovo reparatie.


Repareer mijn Lenovo »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Lenovo reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Lenovo reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Lenovo en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Lenovo reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Lenovo reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Lenovo
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Lenovo reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Lenovo kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Lenovo worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Lenovo reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Lenovo reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Lenovo wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Lenovo gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Lenovo bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Lenovo
Zodra je Lenovo reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Lenovo reparatie.

Mijn Lenovo is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Lenovo. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Lenovo batterij, je Lenovo scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Lenovo weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Lenovo het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Lenovo gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Lenovo laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Lenovo er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Lenovo reparatie gedaan is!


Lenovo reparatie kosten »
lenovo reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Lenovo reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Lenovo onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Lenovo reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Lenovo je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Lenovo reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Lenovo bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Lenovo altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Lenovo gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Lenovo

Lenovo Groep (ook wel bekend als Lenovo) is een Chinese maker van consumentenelektronica en computerhardware. Legend Holdings werd in 1984 opgericht en de merknaam Lenovo werd in 2004 geïntroduceerd. Het bedrijf is de grootste computerfabrikant van China en is de grootste ter wereld naar marktaandeel. Naast mobiele telefoons worden ook fotoapparatuur en pc`s gemaakt. Het bedrijf levert ook informaticadiensten en biedt in China internettoegang aan.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Lenovo toestellen: