Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
lg reparatie

Lg reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Lg en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Lg niet meer goed opladen? Is er drinken over je Lg gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Lg al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Lg gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Lg reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Lg onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Lg reparatie.


Repareer mijn Lg »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Lg reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Lg reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Lg en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Lg reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Lg reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Lg
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Lg reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Lg kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Lg worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Lg reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Lg reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Lg wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Lg gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Lg bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Lg
Zodra je Lg reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Lg reparatie.

Mijn Lg is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Lg. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Lg batterij, je Lg scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Lg weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Lg het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Lg gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Lg laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Lg er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Lg reparatie gedaan is!


Lg reparatie kosten »
lg reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Lg reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Lg onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Lg reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Lg je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Lg reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Lg bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Lg altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Lg gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Lg

LG Corp. in 1947 opricht als Lak-Hui Chemical Industrial Corp. In 1952 werd Lak-Hui (uitgesproken "Lucky", momenteel LG) lukte het de eerste Koreaanse onderneming om in de kunststofindustrie te komen. Nadat het bedrijf zijn plastic bedrijf heeft uitgebreid, is GoldStar Co. Ltd in 1958 (Momenteel LG Electronics Inc.) gefuseerd met Lucky samen tot Lucky-GoldStar gevormd (LG).GoldStar produceerde de eerste radio van Zuid-Korea. Veel consumentenelektronica werden onder de merknaam GoldStar verkocht, terwijl andere huishoudelijke producten onder de merknaam Lucky werden verkocht. Het Lucky merk was beroemd om hygiënische producten zoals zeep en HiTi wasmiddelen, maar het merk was meestal geassocieerd met haar Lucky and Perioe tandpasta. Zelfs vandaag verkoopt LG nog enkele van deze producten op de Zuid-Koreaanse markt, zoals wasmiddel.In 1995, om beter op de westerse markt te kunnen concurreren, werd de Lucky-GoldStar Corporation genaamd "LG". Het bedrijf associeert ook de letters LG met het label 'Life's Good' van het bedrijf. Sinds 2009 heeft LG de domeinnaam LG.com bezet.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Lg toestellen: