Meizu reparatie kosten

Laat je Meizu gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
meizu reparatie

Meizu reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Meizu en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Meizu niet meer goed opladen? Is er drinken over je Meizu gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Meizu al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Meizu gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Meizu aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Meizu onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Meizu reparatie.


Repareer mijn Meizu Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Meizu reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Meizu reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Meizu en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Meizu reparatie kosten

Hoe werkt mijn Meizu reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Meizu

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Meizu reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Meizu kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Meizu worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Meizu reparatie.
Stap 2
Je Meizu wordt gratis opgehaald of stuur je Meizu gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Meizu gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Meizu

Zodra je Meizu reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Meizu reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Meizu reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Meizu is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Meizu. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Meizu batterij, je Meizu scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Meizu weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Meizu het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Meizu gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Meizu laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Meizu er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Meizu reparatie gedaan is!

Meizu reparatie kosten
meizu reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Meizu reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Meizu onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Meizu reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Meizu je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Meizu reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Meizu bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Meizu altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Meizu gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Meizu gebruikers zeggen over Probello®
Salwan Al Dulaimi

Meizu - MX5

Zo goed en snel.
Maarten Hermans

OnePlus - 5

Mijn mobiel was flink toegetakeld na een flinke klap. Het scherm is zeer snel vervangen. Maandag werd de mobiel opgehaald en donderdag had ik hem alweer terug. Eigenlijk zou ik hem woensdag al krijgen, maar er was vertraging bij Post NL. De service en informatie waren heel helder en duidelijk. Erg fijn! Zo was er bijvoorbeeld een mankement dat nog aangepakt moest worden voor een kleine meerprijs. Voor goedkeuring netjes gebeld en toestemming gevraagd en gekregen. Zeer tevreden. Mijn mobiel kwam terug en had zelfs een screenprotector. Als ik een minpunt mag noemen is dat de prijs. Vrij duur, maar het is het wel waard zoals hierboven beschreven.
Kristina Klingner

Blackberry - KEYone

Kosten, tijd, service, vriendelijkheid, alles was een 10 van 10.Binnen 48uur (!) had ik mijn BlackBerry terug, reparatie was snel en netjes uitgevoerd, oude schade niet meer zichtbaar. Via iDeal makkelijk en snel betaald en binnen een uur was het telefoon weer bij PostNL op de weg naar huis.Ik werd aardig op de hoogte gehouden over status van verzending, reparatie en betaling en elke interactie (email en telefoon) met Probello was vriendelijk, behulpzaam en had laten zien, dat hun weten wat ze doen.Als BlackBerry gebruiker raad ik hun services aan, want het is niet makkelijk iemand te vinden die überhaupt BlackBerry durft te repareren.
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen)Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Repareer ook mijn Meizu

Over Meizu

Meizu Technology Co, Ltd, welke is opgericht in 2003 door high-school drop-out Jack Wong, is een Chinees consumentenelektronica bedrijf gevestigd in Zhuhai, Guangdong. In 2003 begon Meizu als fabrikant van MP3-spelers en later MP4-spelers. In 2008 verhuisde Meizu zijn focus op smartphones. Meizu is de 11e grootste smartphone fabrikant in de wereld en heeft in 2015 meer dan 20 miljoen eenheden verkocht. In februari 2015 heeft Alibaba 590 miljoen dollar in Meizu geïnvesteerd, waarbij een niet bekendgemaakt minderheidsbelang werd verworven.


No more excuses! Zo worden je voornemens wel uitgevoerd.
No more excuses! Zo worden je voornemens wel uitgevoerd.
Een nieuwe gewoonte aan- of afleren duurt 21 dagen. Toch mislukt de helft van de voornemens al voor de 14 dagen. Hoe komt dit? Door gebrek aan steun en een goed uitgedacht plan. Massaal gaan we plannen smeden in december om ons leven te verbeteren in het nieuwe jaar. De reden dat het mislukt? Er is niet nagedacht over de uitvoering. Hoe ga je meer sporten als je je eigenlijk heel ongemakkelijk voe...

Lees verder
Een kapotte telefoon biedt wél garantie voor de toekomst!
Een kapotte telefoon biedt wél garantie voor de toekomst!
Er kunnen met je laptop, telefoon of tablet vreselijke dingen gebeuren. Door je eigen schuld, die van iemand anders of gewoonweg omdat hij het niet meer doet. Wat doe je dan? Gaat dit je meteen veel geld kosten? Nee dat hoeft zeker niet! En kunnen je snel laten zien hoe je hier achter komt! Door de garantiecheck te doorlopen zie je in één oogopslag waar je wel en geen recht op hebt. Binnen 1 min...

Lees verder
3….2….1…Gelukkig nieuwjaar! 5 tips om je newyear écht happy te beginnen
3….2….1…Gelukkig nieuwjaar! 5 tips om je newyear écht happy te beginnen
Je hebt vast mooie plannen voor de laatste avond van het jaar. Om dit echt tot een onvergetelijke avond te maken op een goede manier, geven we je een paar belangrijke tips die zorgen voor het juiste effect! Tip 13….2….1… HAPPY NEWYEAR! Geef iedereen om je heen een dikke knuffel en ga direct je familie en vrienden bellen die niet naast je staan. Jammer maar helaas. Netwerk overbelast. N...

Lees verder

Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Meizu toestellen:
9.6
uit
513Bellen

Whatsapp

Offerte

ReparatieIn 1 jaar tijd hebben wij:

55737
Klanten te woord gestaan

30668
Toestellen gratis opgehaald

656
Bedrijven aangesloten