Meizu reparatie kosten

Laat je Meizu gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
meizu reparatie

Meizu reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Meizu en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Meizu niet meer goed opladen? Is er drinken over je Meizu gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Meizu al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Meizu gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Meizu aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Meizu onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Meizu reparatie.


Repareer mijn Meizu » Vraag een offerte op »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Meizu reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Meizu reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Meizu en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Meizu reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Meizu reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Meizu
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Meizu reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Meizu kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Meizu worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Meizu reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Meizu reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Meizu wordt gratis opgehaald of stuur je Meizu gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Meizu gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Meizu
Zodra je Meizu reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Meizu reparatie.

Mijn Meizu is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Meizu. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Meizu batterij, je Meizu scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Meizu weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Meizu het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Meizu gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Meizu laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Meizu er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Meizu reparatie gedaan is!


Meizu reparatie kosten »
meizu reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Meizu reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Meizu onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Meizu reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Meizu je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Meizu reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Meizu bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Meizu altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Meizu gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Wat Meizu gebruikers zeggen over Probello®
Salwan Al Dulaimi

Meizu - MX5

Zo goed en snel.

Sueng Fung

Motorola - Moto X Style

Goed geholpen. snelle afhandeling

Roy van Buuren

Apple - Watch Series 2

Echt super goed en snel geregeld, Top bedrijf!

Peter De Haas

Microsoft - Surface Pro 3

Goede en zorgvuldige communicatie

Geoffrey Nijbroek

Blackberry - KEYone

Kon mijn toestel gratis opsturen en kreeg hem binnen 2 dagen weer retour!

Repareer ook mijn Meizu »

Over Meizu

Meizu Technology Co, Ltd, welke is opgericht in 2003 door high-school drop-out Jack Wong, is een Chinees consumentenelektronica bedrijf gevestigd in Zhuhai, Guangdong. In 2003 begon Meizu als fabrikant van MP3-spelers en later MP4-spelers. In 2008 verhuisde Meizu zijn focus op smartphones. Meizu is de 11e grootste smartphone fabrikant in de wereld en heeft in 2015 meer dan 20 miljoen eenheden verkocht. In februari 2015 heeft Alibaba 590 miljoen dollar in Meizu geïnvesteerd, waarbij een niet bekendgemaakt minderheidsbelang werd verworven.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Meizu toestellen:
9.5
uit
287Bellen

Offerte

Reparatie