Microsoft

Microsoft garantie afhandeling.

Laat je Microsoft gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice
HomeMicrosoft reparatie ›warranty_care vervangen

microsoft warranty_care garantie_afhandeling

Microsoft garantie afhandeling

Is er spontaan een defect aan je Microsoft ontstaan en wil je aanspraak maken op je Microsoft garantie? Laat Probello® dan de Microsoft garantie afhandeling voor je verzorgen. Laat je Microsoft gratis ophalen voor de garantie afhandeling of kom langs in onze winkel.


Microsoft garantie afhandeling

Gespecialiseerd in Microsoft garantie afhandeling

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Microsoft garantie afhandeling en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Microsoft en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de Microsoft garantie afhandeling of vraag het onze klantenservice.


Microsoft garantie afhandeling

Hoe werkt mijn Microsoft reparatie bij Probello®?Mijn Microsoft is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Microsoft. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met de VAR[brand]} garantie afhandeling. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Microsoft gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Microsoft laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Microsoft er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Microsoft garantie afhandeling gedaan is!


Microsoft garantie afhandeling
microsoft warranty_care garantie_afhandeling

Hoe zit het met de garantie van mijn Microsoft reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Microsoft onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Microsoft reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Microsoft je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Microsoft reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie

Blijven de gegevens op mijn Microsoft bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Microsoft altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Microsoft gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data

Wat Microsoft gebruikers zeggen over Probello®
Nicolette van Ouwerkerk

Microsoft - Surface Pro 2

Het glas van mijn Surface Pro 2 was gebroken. Microsoft zelf repareert niet. Bij Probello zei men dat als het glas voorradig was de reparatie waarschijnlijk met een dag bekeken was. Men heeft me direct op de hoogte gesteld toen er een glas verkrijgbaar was en het bericht dat mijn Surface weer heel was kwam toen heel vlug. En hij doet het weer geweldig. Ik ben heel blij met Probello. En voor de afgesproken prijs.
Dirk Berendsen

Microsoft - Surface Pro 4

Zeer strakke service van begin tot einde met volledige ontzorging. Pick up service, goede voortdurende informatievoorziening en uitleg en men zet stappen extra (nieuwe surface geregeld met het oog op productiefout; geen extra kosten). Redelijke prijzen (zeker in verhouding tot de service. Beleefde mensen. Hele fijne onderneming met mooie filosofie. Geen kritiekpunten. Zeer tevreden. Dank!
Barbara

Microsoft - Surface Pro 4

Ik baalde enorm dat het scherm van mijn surface pro kapot was na een valpartij en ook de behuizing was beschadigd. Maar in no-time was het gerepareerd en nu kan ik weer aan de slag! (Hulde voor meenemen in proces - offerte - terugkoppeling - ophaal en retourservice. Heerlijk zo`n bedrijf.
Arthur Bouwman

Microsoft - Surface Pro 3

Heel tevreden, goed op de hoogte gehouden van verloop reparatie, maandag computer meegegeven met post.nl (verzekerd) en donderdag met post.nl weer retour en keurig gerepareerd. Tijdens reparatie van elke stap netjes op de hoogte gehouden van de reparatie. Kortom, prima ervaring
Arie Tesselaar

Microsoft - Surface Pro 3

Zeer tevreden. Van elke stap, de offerte tot het uiteindelijk terug ontvangen van het gerepareerde apparaat (Surface Pro 3), op de hoogte gehouden. Dinsdags verzonden, zaterdag gerepareerd weer in huis. Geen loze beloften, gewoon goed werk geleverd.
Repareer ook mijn Microsoft

Over Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, geeft licenties, ondersteunt en verkoopt computer software, consumentenelektronica, personal computers en services. Het bekendste softwareproduct is het Microsoft Windows-besturingssysteem, de Microsoft Office-suite en de webbrowsers Internet Explorer en Edge. De hardwareproducten van het vlaggenschip zijn de Xbox-game consoles en de Microsoft Surface tablet-serie.


Probello® doet garantie afhandeling aan onder andere de volgende Microsoft toestellen:
ModellenHoe werkt hetReviewsVeelgestelde vragen

Selecteer het model van je Microsoft

Welk model heb ik?Welk model heb ik?Pro Series


Book Series


MS-GO
Laptop


MS-STUDIO
9,2
uit
1038Bellen

Whatsapp

Prijzen