Microsoft garantie afhandeling

Laat je Microsoft gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
microsoft warranty_care garantie_afhandeling

Microsoft garantie afhandeling

Is er spontaan een defect aan je Microsoft ontstaan en wil je aanspraak maken op je Microsoft garantie? Laat Probello® dan de Microsoft garantie afhandeling voor je verzorgen. Laat je Microsoft gratis ophalen voor de garantie afhandeling of kom langs in onze winkel.


Microsoft garantie afhandeling »

Gespecialiseerd in Microsoft garantie afhandeling

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Microsoft garantie afhandeling en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Microsoft en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de Microsoft garantie afhandeling of vraag het onze klantenservice.


Microsoft garantie afhandeling »

Hoe werkt mijn Microsoft reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Microsoft
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Microsoft reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Microsoft kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Microsoft worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Microsoft reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Microsoft reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Microsoft wordt gratis opgehaald of stuur je Microsoft gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Microsoft gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Microsoft
Zodra je Microsoft reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Microsoft reparatie.

Mijn Microsoft is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Microsoft. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met de VAR[brand]} garantie afhandeling. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Microsoft gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Microsoft laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Microsoft er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Microsoft garantie afhandeling gedaan is!


Microsoft garantie afhandeling »
microsoft warranty_care garantie_afhandeling

Hoe zit het met de garantie van mijn Microsoft reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Microsoft onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Microsoft reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Microsoft je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Microsoft reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Microsoft bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Microsoft altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Microsoft gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Wat Microsoft gebruikers zeggen over Probello®
Peter De Haas

Microsoft - Surface Pro 3

Goede en zorgvuldige communicatie

M.Romeijnders

Microsoft - Surface Pro 4

Snel gerepareerd

Aki van Galen

Microsoft - Surface Pro 3

The broken screen of my Surface is fixed with in 3 days!

Frank Binsbergen

Microsoft - Surface Pro 4

Op korte termijn een afspraak kunnen maken, kon er op wachten en liep binnen een uur weer een tablet met nieuw scherm weer naar buiten. Netjes gerepareerd.

Bianca Visser

Microsoft - Surface Pro 4

Fijn dat er veel digitaal kan, snelle reactie, goede service

Repareer ook mijn Microsoft »

Over Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, geeft licenties, ondersteunt en verkoopt computer software, consumentenelektronica, personal computers en services. Het bekendste softwareproduct is het Microsoft Windows-besturingssysteem, de Microsoft Office-suite en de webbrowsers Internet Explorer en Edge. De hardwareproducten van het vlaggenschip zijn de Xbox-game consoles en de Microsoft Surface tablet-serie.


Probello® doet garantie afhandeling aan onder andere de volgende Microsoft toestellen:

9.5
uit
332Bellen

Offerte

Reparatie