Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
microsoft reparatie

Microsoft reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Microsoft en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Microsoft niet meer goed opladen? Is er drinken over je Microsoft gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Microsoft al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Microsoft gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Microsoft reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Microsoft onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Microsoft reparatie.


Repareer mijn Microsoft »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Microsoft reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Microsoft reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Microsoft en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Microsoft reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Microsoft reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Microsoft
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Microsoft reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Microsoft kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Microsoft worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Microsoft reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Microsoft reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Microsoft wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Microsoft gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Microsoft bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Microsoft
Zodra je Microsoft reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Microsoft reparatie.

Mijn Microsoft is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Microsoft. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Microsoft batterij, je Microsoft scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Microsoft weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Microsoft het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Microsoft gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Microsoft laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Microsoft er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Microsoft reparatie gedaan is!


Microsoft reparatie kosten »
microsoft reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Microsoft reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Microsoft onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Microsoft reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Microsoft je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Microsoft reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Microsoft bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Microsoft altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Microsoft gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, geeft licenties, ondersteunt en verkoopt computer software, consumentenelektronica, personal computers en services. Het bekendste softwareproduct is het Microsoft Windows-besturingssysteem, de Microsoft Office-suite en de webbrowsers Internet Explorer en Edge. De hardwareproducten van het vlaggenschip zijn de Xbox-game consoles en de Microsoft Surface tablet-serie.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Microsoft toestellen: