Microsoft

Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch reparatie kosten

Laat je Microsoft gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice
HomeMicrosoft reparatie › Surface Laptop 5 15 inch reparatie

Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch reparatie
Repareer mijn Microsoft

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Heb je een ongelukje gehad met je Microsoft en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Microsoft niet meer goed opladen? Is er drinken over je Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Surface Laptop 5 15 Inch al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Microsoft gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Microsoft aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Microsoft onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Microsoft reparatie.

microsoft surface laptop 5 15 inch

Gespecialiseerd in Microsoft reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Microsoft reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Microsoft en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Surface Laptop 5 15 Inch reparatie

Laagste Microsoft reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Microsoft service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Microsoft reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Microsoft onderdeel en het betreft dezelfde Microsoft reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Microsoft reparatie

Hoe werkt mijn Surface Laptop 5 15 Inch reparatie bij Probello®?Mijn Microsoft is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Surface Laptop 5 15 Inch. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch batterij, je Surface Laptop 5 15 Inch scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Microsoft het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Surface Laptop 5 15 Inch laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch reparatie gedaan is!

Surface Laptop 5 15 Inch reparatie
microsoft surface laptop 5 15 inch reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Microsoft reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Microsoft onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Microsoft bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Microsoft gebruikers zeggen over Probello®
Nicolette van Ouwerkerk

Microsoft - Surface Pro 2

Het glas van mijn Surface Pro 2 was gebroken. Microsoft zelf repareert niet. Bij Probello zei men dat als het glas voorradig was de reparatie waarschijnlijk met een dag bekeken was. Men heeft me direct op de hoogte gesteld toen er een glas verkrijgbaar was en het bericht dat mijn Surface weer heel was kwam toen heel vlug. En hij doet het weer geweldig. Ik ben heel blij met Probello. En voor de afgesproken prijs.
Dirk Berendsen

Microsoft - Surface Pro 4

Zeer strakke service van begin tot einde met volledige ontzorging. Pick up service, goede voortdurende informatievoorziening en uitleg en men zet stappen extra (nieuwe surface geregeld met het oog op productiefout; geen extra kosten). Redelijke prijzen (zeker in verhouding tot de service. Beleefde mensen. Hele fijne onderneming met mooie filosofie. Geen kritiekpunten. Zeer tevreden. Dank!
Barbara

Microsoft - Surface Pro 4

Ik baalde enorm dat het scherm van mijn surface pro kapot was na een valpartij en ook de behuizing was beschadigd. Maar in no-time was het gerepareerd en nu kan ik weer aan de slag! (Hulde voor meenemen in proces - offerte - terugkoppeling - ophaal en retourservice. Heerlijk zo`n bedrijf.
Arthur Bouwman

Microsoft - Surface Pro 3

Heel tevreden, goed op de hoogte gehouden van verloop reparatie, maandag computer meegegeven met post.nl (verzekerd) en donderdag met post.nl weer retour en keurig gerepareerd. Tijdens reparatie van elke stap netjes op de hoogte gehouden van de reparatie. Kortom, prima ervaring
Arie Tesselaar

Microsoft - Surface Pro 3

Zeer tevreden. Van elke stap, de offerte tot het uiteindelijk terug ontvangen van het gerepareerde apparaat (Surface Pro 3), op de hoogte gehouden. Dinsdags verzonden, zaterdag gerepareerd weer in huis. Geen loze beloften, gewoon goed werk geleverd.
Repareer ook mijn Microsoft

Heb je nog een vraag?

Bekijk de meest gestelde vragen over Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch reparaties


Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
Wij helpen je graag direct verder.
microsoft surface laptop 5 15 inch reparatie_model

Over Microsoft

Surface Laptop 5 15 Inch is een model van Microsoft. Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, geeft licenties, ondersteunt en verkoopt computer software, consumentenelektronica, personal computers en services. Het bekendste softwareproduct is het Microsoft Windows-besturingssysteem, de Microsoft Office-suite en de webbrowsers Internet Explorer en Edge. De hardwareproducten van het vlaggenschip zijn de Xbox-game consoles en de Microsoft Surface tablet-serie.


Microsoft Surface: De garantie die aan de oppervlakte blijft
De kracht van Microsoft SurfaceDe Surface modellen hebben de laatste jaren aardig wat terrein gewonnen op zakelijk gebied. De doorgewinterde Windows gebruiker kon niet wachten hiermee aan de slag te gaan en er zijn zelfs bedrijven overgestapt van Apple naar Microsoft door de functionaliteit van dit apparaat. Vooral zakelijk lijkt de Surface een goede keuze te zijn door zijn veelzijdigheid, ultie...

Lees verder
Microsoft Surface Reparatie: Waarom Probello de Juiste Keuze is voor uw Bedrijf
Microsoft Surface is een productlijn die uiteenlopende apparaten bevat, variërend van Windows-tablets en laptops tot digitale borden en hoofdtelefoon. Bij Probello repareren we een breed scala van deze apparaten, waaronder de Surface RT, Surface Pro (van de eerste tot de zevende generatie), Surface Book, en nog veel meer. Ongeacht het model dat uw bedrijf gebruikt, wij hebben de ervaring en...

Lees verder
Laptops: Wie weet over 20 jaar nog wat dat zijn?
Entertainment met je tabletTablets zijn vanaf de introductie voornamelijk weggezet voor entertainment doeleinden. Ze worden vooral gebruikt voor internetten, films en foto’s bekijken, spelletjes spelen en kranten en boeken lezen. Een tablet wint het op gebruikersgemak, zowel door het touchscreen als door zijn design en gemak. Je kunt snel ergens bij zonder het wachten op lange opstartprocessen...

Lees verder

Probello® doet Microsoft Surface Laptop 5 15 Inch reparaties in de volgende plaatsen:9,2
uit
1038Bellen

Whatsapp

Prijzen