Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4 batterij vervangen prijs

Laat je Microsoft gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis laten ophalen
HomeMicrosoft reparatieSurface Pro 4 reparatie › Surface Pro 4 batterij vervangen

Microsoft Surface Pro 4 reparatie
Repareer mijn Microsoft

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Werkt je Microsoft batterij niet meer? Werkt je batterij Surface Pro 4 niet meer optimaal, is je Surface Pro 4 beschadigd of is je batterij zelfs helemaal kapot? Wil jij je Microsoft batterij laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Microsoft Surface Pro 4 al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Microsoft batterij vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Microsoft gratis ophalen voor het vervangen van je batterij of kom langs en laat je Microsoft Surface Pro 4 batterij binnen 30 minuten vervangen.

Wij gebruiken uitsluitend een origineel Microsoft batterij en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Microsoft reparatie.

microsoft surface pro 4 1724

Gespecialiseerd in Microsoft batterij vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Microsoft batterij vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Microsoft batterij vervangen.

Het vervangen van je Microsoft batterij gebeurt uitsluitend met een origineel Microsoft onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Microsoft fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

batterij vervangen kosten

Laagste batterij vervangen Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Microsoft service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een batterij vervangen waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Microsoft onderdeel en het betreft dezelfde Microsoft reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start batterij vervangen

Hoe werkt mijn Surface Pro 4 reparatie bij Probello®?Mijn Microsoft Surface Pro 4 batterij is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Microsoft. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Microsoft batterij. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Microsoft gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Microsoft Surface Pro 4 batterij laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Microsoft batterij vervangen is!


batterij vervangen kosten
microsoft surface pro 4 batterij vervangen_model

microsoft surface pro 4 batterij vervangen_model
Hoe zit het met de garantie van mijn Microsoft reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Microsoft onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Microsoft reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Microsoft batterij je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Microsoft Surface Pro 4 batterij zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie

Blijven de gegevens op mijn Microsoft Surface Pro 4 bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Microsoft Surface Pro 4 batterij vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Microsoft gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data
microsoft surface pro 4 batterij vervangen_model

Wat houdt een batterij in?

De batterij zorgt voor het "in leven" blijven en het voeden blijven van je apparaat. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder batterij. De batterij is dus een belangrijk element van je apparaat. Loopt de batterij van je toestel snel leeg of laad de batterij niet meer op? Laat Probello dan professioneel de batterij van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Wat Microsoft gebruikers zeggen over Probello®
Dirk Berendsen

Microsoft - Surface Pro 4

Zeer strakke service van begin tot einde met volledige ontzorging. Pick up service, goede voortdurende informatievoorziening en uitleg en men zet stappen extra (nieuwe surface geregeld met het oog op productiefout; geen extra kosten). Redelijke prijzen (zeker in verhouding tot de service. Beleefde mensen. Hele fijne onderneming met mooie filosofie. Geen kritiekpunten. Zeer tevreden. Dank!
Barbara

Microsoft - Surface Pro 4

Ik baalde enorm dat het scherm van mijn surface pro kapot was na een valpartij en ook de behuizing was beschadigd. Maar in no-time was het gerepareerd en nu kan ik weer aan de slag! (Hulde voor meenemen in proces - offerte - terugkoppeling - ophaal en retourservice. Heerlijk zo`n bedrijf.
Frank Binsbergen

Microsoft - Surface Pro 4

Op korte termijn een afspraak kunnen maken, kon er op wachten en liep binnen een uur weer een tablet met nieuw scherm weer naar buiten. Netjes gerepareerd.
Maurits Loonen

Microsoft - Surface Pro 4

Vrijdag bij probello binnen via de post, zelfde dag gerepareerd en retour gestuurd. Zaterdag weer fijn aan het werk op mijn surface pro 4 met nieuw scherm.
Trijnie van de Vendel

Microsoft - Surface Pro 4

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Ongelooflijk snel met reparatie en je wordt doorlopend op de hoogte gehouden. Zeer tevreden!!
Repareer ook mijn Microsoft

Over Microsoft

Surface Pro 4 is een model van Microsoft. Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, geeft licenties, ondersteunt en verkoopt computer software, consumentenelektronica, personal computers en services. Het bekendste softwareproduct is het Microsoft Windows-besturingssysteem, de Microsoft Office-suite en de webbrowsers Internet Explorer en Edge. De hardwareproducten van het vlaggenschip zijn de Xbox-game consoles en de Microsoft Surface tablet-serie.


Microsoft Surface: De garantie die aan de oppervlakte blijft
De kracht van Microsoft SurfaceDe Surface modellen hebben de laatste jaren aardig wat terrein gewonnen op zakelijk gebied. De doorgewinterde Windows gebruiker kon niet wachten hiermee aan de slag te gaan en er zijn zelfs bedrijven overgestapt van Apple naar Microsoft door de functionaliteit van dit apparaat. Vooral zakelijk lijkt de Surface een goede keuze te zijn door zijn veelzijdigheid, ultie...

Lees verder
Mijn iPhone reageert niet op aanrakingen en 8 andere veelvoorkomende iPhone schermproblemen. Bekijk alle bewezen oplossingen!
In dit artikel zetten wij stapsgewijs alle oplossingen voor iPhone scherm problemen op een rijtje. Zo kun je jouw scherm in de meeste gevallen zelf weer aan de praat krijgen zonder dat er een reparatie aan te pas hoeft te komen. Wij bespreken trouwens niet alleen problemen met iPhone schermen die niet meer reageren, maar vertellen je ook wat je kunt doen bij 8 andere veelvoorkomende iPhone s...

Lees verder
Laptops: Wie weet over 20 jaar nog wat dat zijn?
Entertainment met je tabletTablets zijn vanaf de introductie voornamelijk weggezet voor entertainment doeleinden. Ze worden vooral gebruikt voor internetten, films en foto’s bekijken, spelletjes spelen en kranten en boeken lezen. Een tablet wint het op gebruikersgemak, zowel door het touchscreen als door zijn design en gemak. Je kunt snel ergens bij zonder het wachten op lange opstartprocessen...

Lees verder

Probello® doet Microsoft Surface Pro 4 batterij vervangen in de volgende plaatsen:9,4
uit
784Bellen

Whatsapp

Prijzen

$_SESSION [Array]


Array([last_part] => batterij)

Total Queries: 346


#0. SELECT * FROM `page` WHERE `name`='vervangen_model'
(0.00152 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 46)
#1. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft'
(0.0005 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 53)
#2. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.0004 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#3. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name`='surface pro 4'
(0.00178 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 76)
#4. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00062 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#5. SELECT `code` FROM `service` WHERE `item` LIKE '%"batterij"%' LIMIT 1
(0.00046 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 125)
#6. SELECT `id` FROM `offer` WHERE `model_id`='258' AND `name`='battery' AND `price`!='-1'
(0.00178 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/index.php, line 129)
#7. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft'
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2701)
#8. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name`='surface pro 4'
(0.00023 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2701)
#9. SELECT `id` FROM `accepted_keyword` WHERE `name`='batterij'
(0.00446 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2701)
#10. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00575 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#11. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft' LIMIT 1
(0.00446 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#12. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.0021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#13. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`='battery'
(0.01758 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#14. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='8' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00435 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#15. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='8' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='258' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00748 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#16. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#17. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#18. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#19. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00028 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#20. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#21. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#22. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#23. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#24. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#25. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#26. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Microsoft Surface Pro 4' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00781 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#27. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00098 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#28. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00031 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#29. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00091 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#30. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.01324 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#31. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00166 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#32. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00078 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#33. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00635 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#34. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00092 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#35. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00089 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#36. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00391 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#37. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00103 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#38. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00059 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#39. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00064 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#40. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00065 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#41. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.0006 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#42. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00073 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#43. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00063 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#44. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00053 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#45. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00074 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#46. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00108 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#47. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.01174 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#48. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00084 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#49. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00495 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#50. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00555 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#51. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00073 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#52. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#53. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#54. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00046 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#55. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00085 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#56. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft'
(0.00282 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2153)
#57. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00153 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#58. SELECT `name`,`id` FROM `model` WHERE `name`='surface pro 4'
(0.00108 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2162)
#59. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#60. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00038 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#61. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft' LIMIT 1
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#62. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#63. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`='battery'
(0.00041 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#64. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='8' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#65. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='8' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='258' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00023 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#66. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00091 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#67. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#68. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#69. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#70. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#71. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#72. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#73. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#74. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#75. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#76. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Microsoft Surface Pro 4' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00033 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#77. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#78. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#79. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#80. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#81. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#82. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#83. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#84. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#85. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#86. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#87. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#88. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#89. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#90. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#91. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#92. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#93. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#94. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#95. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#96. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#97. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#98. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#99. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#100. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#101. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#102. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#103. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#104. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#105. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#106. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00035 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#107. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft' LIMIT 1
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#108. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#109. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`='battery'
(0.00063 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#110. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='8' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#111. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='8' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='258' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00027 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#112. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#113. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#114. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#115. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#116. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#117. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#118. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#119. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#120. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#121. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00026 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#122. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Microsoft Surface Pro 4' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00037 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#123. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#124. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#125. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#126. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#127. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#128. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#129. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#130. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#131. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00138 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#132. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#133. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#134. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#135. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#136. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00128 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#137. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#138. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#139. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#140. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#141. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#142. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#143. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00044 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#144. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#145. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00056 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#146. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00032 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#147. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00039 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#148. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#149. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#150. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#151. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#152. SELECT `province` FROM `place` WHERE `name`='' LIMIT 1
(0.00056 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2992)
#153. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='batterij' LIMIT 1
(0.00044 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 3001)
#154. SELECT `description` FROM `standard_text` WHERE (`country`='NL' OR `country`='') AND `name`='batterij' LIMIT 1
(0.00083 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 3005)
#155. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00034 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#156. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft' LIMIT 1
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#157. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#158. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`='battery'
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#159. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='8' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#160. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='8' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='258' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#161. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#162. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#163. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#164. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#165. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00094 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#166. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#167. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#168. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#169. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#170. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(6.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#171. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Microsoft Surface Pro 4' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00086 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#172. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00106 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#173. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00068 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#174. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00315 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#175. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#176. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00082 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#177. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00094 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#178. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00098 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#179. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00105 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#180. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00067 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#181. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#182. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#183. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00153 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#184. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#185. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00075 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#186. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#187. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#188. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#189. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#190. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#191. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00044 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#192. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#193. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#194. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#195. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#196. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#197. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#198. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#199. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#200. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#201. SELECT `province` FROM `place` WHERE `name`='' LIMIT 1
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2992)
#202. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft' LIMIT 1
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 3001)
#203. SELECT `description` FROM `standard_text` WHERE (`country`='NL' OR `country`='') AND `name`='microsoft' LIMIT 1
(0.00061 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 3005)
#204. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00026 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#205. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft' LIMIT 1
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#206. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00023 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#207. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`='battery'
(0.00023 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#208. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='8' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#209. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='8' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='258' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#210. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#211. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#212. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#213. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#214. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#215. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#216. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#217. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#218. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#219. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#220. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Microsoft Surface Pro 4' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00031 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#221. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#222. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#223. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#224. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#225. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00029 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#226. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00032 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#227. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#228. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#229. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#230. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00024 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#231. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#232. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#233. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#234. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#235. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#236. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00027 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#237. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#238. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#239. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#240. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00023 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#241. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#242. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#243. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#244. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#245. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#246. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#247. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#248. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#249. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#250. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00027 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#251. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft' LIMIT 1
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#252. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#253. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`='battery'
(0.00024 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#254. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='8' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#255. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='8' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='258' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#256. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#257. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#258. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#259. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#260. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#261. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#262. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#263. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#264. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00018 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#265. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#266. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Microsoft Surface Pro 4' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.0003 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#267. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00037 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#268. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#269. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#270. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#271. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#272. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#273. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#274. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#275. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#276. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#277. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00026 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#278. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#279. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#280. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#281. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#282. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#283. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00021 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#284. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00037 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#285. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#286. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#287. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00026 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#288. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#289. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#290. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#291. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#292. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#293. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#294. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#295. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#296. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#297. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#298. SELECT `name`,`province` FROM `place` WHERE `country`='NL' AND `deleted`='0000-00-00' ORDER BY `name`
(0.00043 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1927)
#299. SELECT `id` FROM `brand` WHERE `name`='microsoft' LIMIT 1
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1856)
#300. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#301. SELECT `model_id` FROM `offer` WHERE `price`='-1' AND `name`='battery'
(0.00023 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1861)
#302. SELECT DISTINCT `name`,`id`,`device_type` FROM `model` WHERE `brand_id`='8' AND `deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `name`
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1865)
#303. SELECT o.*, r.`rating`, r.`content`,CASE WHEN o.`brand_id`='8' then 1 else 0 END AS `brand_value`,CASE WHEN o.`model_id`='258' then 1 else 0 END AS `model_value`,CHAR_LENGTH(r.`content`) AS `content_value`FROM `rating` as r LEFT JOIN `order` as o ON o.`id`=r.`order_id` ORDER BY `brand_value` DESC, `model_value` DESC, `content_value` DESCLIMIT 5
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 2111)
#304. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#305. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(6.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#306. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#307. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(6.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#308. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#309. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#310. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(7.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#311. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(6.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#312. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#313. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(6.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#314. SELECT *, MATCH (`page_content`) AGAINST ('Microsoft Surface Pro 4' IN BOOLEAN MODE) as score FROM `blog`ORDER BY `score` DESC, `submit_date` DESCLIMIT 3
(0.00027 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.objects.php, line 33)
#315. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.0002 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 468)
#316. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00016 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#317. SELECT * FROM `service` WHERE `device_type` LIKE '%tablet%' AND `code` NOT IN ('screen_protector','oplaadkabel','oplaadstekker') ORDER BY `order` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 484)
#318. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='screen' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#319. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='battery' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00019 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#320. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='water_damage' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00032 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#321. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='home_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#322. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='back_cover' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#323. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='logicboard' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.0004 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#324. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='volume_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00119 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#325. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='warranty_care' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#326. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='lcd' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00126 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#327. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='front_glass' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00017 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#328. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='power_button' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00014 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#329. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_front' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#330. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='camera_rear' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#331. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='microphone' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00024 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#332. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='dock_connector' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(9.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#333. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='speaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#334. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='oorspeaker' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00022 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#335. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='swap' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(8.0E-5 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#336. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='bitlocker_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00011 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#337. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='efi_removal' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00015 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#338. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='total_loss' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.0001 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#339. SELECT * FROM `offer` WHERE `name`='other' AND ((`device_type` = 'tablet' AND (`brand_id` = 0 OR `brand_id`='8' )) OR`model_id`='258')ORDER BY `price` ASC
(0.00227 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1960)
#340. SELECT `id` FROM `model` WHERE `name` LIKE 'surface pro 4%' LIMIT 1
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 559)
#341. SELECT * FROM `model` WHERE `id`='258'
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.model.php, line 23)
#342. SELECT * FROM `brand` WHERE `id`='8'
(0.00012 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/classes/class.brand.php, line 23)
#343. SELECT * FROM `faq` WHERE `category`='Reparatieproces' AND `country`='NL' OR `country`='' ORDER BY `order` ASC
(0.00013 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 576)
#344. SELECT m.`device_type`,m.`brand_id`, m.`name` as `model_name`, b.`name` as `brand_name` FROM `model` as m LEFT JOIN `brand` as b ON m.`brand_id`=b.`id` WHERE m.`deleted`='0000-00-00 00:00:00' ORDER BY `release_date` DESC
(0.00496 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 318)
#345. SELECT `name`,`url`,`category`FROM `footer` WHERE(`country`='NL' OR `country`='') AND`active`='yes' ORDER BY `name`
(0.00217 seconds) (/home/deb102264n7/domains/probello.nl/public_html/includes/functions.platform.php, line 1792)