Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4 reparatie kosten

Laat je Microsoft gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.

Originele
onderdelen

Levenslange
garantie

Gratis ophalen
en brengen

Reparatie met
behoud van data
microsoft surface-pro-4 1724

Microsoft Surface Pro 4 reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Microsoft en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Microsoft niet meer goed opladen? Is er drinken over je Microsoft Surface Pro 4 gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Surface Pro 4 al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Microsoft gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Microsoft aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Microsoft onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Microsoft reparatie.


Repareer mijn Microsoft Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Microsoft reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Microsoft reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Microsoft en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Surface Pro 4 reparatie

Laagste Microsoft reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Microsoft service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Microsoft reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Microsoft onderdeel en het betreft dezelfde Microsoft reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Microsoft reparatie

Hoe werkt mijn Surface Pro 4 reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Microsoft Surface Pro 4.

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Microsoft Surface Pro 4 reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Microsoft Surface Pro 4 kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Microsoft Surface Pro 4 worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Microsoft Surface Pro 4 reparatie.
Stap 2
Je Microsoft Surface Pro 4 wordt gratis opgehaald of stuur je Microsoft Surface Pro 4 gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Microsoft Surface Pro 4 gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Microsoft Surface Pro 4.

Zodra je Microsoft Surface Pro 4 reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Microsoft Surface Pro 4 reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Microsoft reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Microsoft is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Surface Pro 4. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Microsoft Surface Pro 4 batterij, je Surface Pro 4 scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Microsoft Surface Pro 4 weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Microsoft het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Microsoft Surface Pro 4 gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Surface Pro 4 laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Microsoft Surface Pro 4 er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Microsoft Surface Pro 4 reparatie gedaan is!

Surface Pro 4 reparatie
microsoft surface-pro-4 reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Microsoft reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Microsoft onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Microsoft Surface Pro 4 reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Microsoft Surface Pro 4 je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Microsoft Surface Pro 4 reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Microsoft bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Microsoft Surface Pro 4 altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Microsoft Surface Pro 4 gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Microsoft gebruikers zeggen over Probello®
Dirk Berendsen

Microsoft - Surface Pro 4

Zeer strakke service van begin tot einde met volledige ontzorging. Pick up service, goede voortdurende informatievoorziening en uitleg en men zet stappen extra (nieuwe surface geregeld met het oog op productiefout; geen extra kosten). Redelijke prijzen (zeker in verhouding tot de service. Beleefde mensen. Hele fijne onderneming met mooie filosofie. Geen kritiekpunten. Zeer tevreden. Dank!
Barbara

Microsoft - Surface Pro 4

Ik baalde enorm dat het scherm van mijn surface pro kapot was na een valpartij en ook de behuizing was beschadigd. Maar in no-time was het gerepareerd en nu kan ik weer aan de slag! (Hulde voor meenemen in proces - offerte - terugkoppeling - ophaal en retourservice. Heerlijk zo`n bedrijf.
Frank Binsbergen

Microsoft - Surface Pro 4

Op korte termijn een afspraak kunnen maken, kon er op wachten en liep binnen een uur weer een tablet met nieuw scherm weer naar buiten. Netjes gerepareerd.
Maurits Loonen

Microsoft - Surface Pro 4

Vrijdag bij probello binnen via de post, zelfde dag gerepareerd en retour gestuurd. Zaterdag weer fijn aan het werk op mijn surface pro 4 met nieuw scherm.
Trijnie van de Vendel

Microsoft - Surface Pro 4

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Ongelooflijk snel met reparatie en je wordt doorlopend op de hoogte gehouden. Zeer tevreden!!
Repareer ook mijn Microsoft

Over Microsoft

Surface-pro-4 is een model van Microsoft. Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, geeft licenties, ondersteunt en verkoopt computer software, consumentenelektronica, personal computers en services. Het bekendste softwareproduct is het Microsoft Windows-besturingssysteem, de Microsoft Office-suite en de webbrowsers Internet Explorer en Edge. De hardwareproducten van het vlaggenschip zijn de Xbox-game consoles en de Microsoft Surface tablet-serie.


Microsoft Surface: De garantie die aan de oppervlakte blijft
De kracht van Microsoft SurfaceDe Surface modellen hebben de laatste jaren aardig wat terrein gewonnen op zakelijk gebied. De doorgewinterde Windows gebruiker kon niet wachten hiermee aan de slag te gaan en er zijn zelfs bedrijven overgestapt van Apple naar Microsoft door de functionaliteit van dit apparaat. Vooral zakelijk lijkt de Surface een goede keuze te zijn door zijn veelzijdigheid, ultie...

Lees verder
Laptops: Wie weet over 20 jaar nog wat dat zijn?
Entertainment met je tabletTablets zijn vanaf de introductie voornamelijk weggezet voor entertainment doeleinden. Ze worden vooral gebruikt voor internetten, films en foto’s bekijken, spelletjes spelen en kranten en boeken lezen. Een tablet wint het op gebruikersgemak, zowel door het touchscreen als door zijn design en gemak. Je kunt snel ergens bij zonder het wachten op lange opstartprocessen...

Lees verder
Garantie tot aan de deur? Je hebt meer recht dan je denkt!
Garantie hoe werkt het?Hoe zit het nu precies met de garantie op je mobiele telefoon? Allereerst is het belangrijk om te begrijpen hoe je garantie precies werkt. Meestal krijg je vanuit de fabriek garantie mee. Check je garantievoorwaarden hoe lang deze duurt en wat er wel of niet onder valt. Apple sluit bijvoorbeeld waterschade uit van de garantie. Zo kunnen er in de kleine letters meer uitslui...

Lees verder

Probello® doet Microsoft Surface Pro 4 reparaties in de volgende plaatsen:9,5
uit
739Bellen

Whatsapp

Prijzen