Microsoft Surface Pro 4 scherm vervangen prijs

Laat je Microsoft gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
microsoft surface-pro-4 scherm vervangen_model

Microsoft Surface Pro 4 scherm vervangen


Werkt je Microsoft scherm niet meer? Werkt je scherm Surface Pro 4 niet meer optimaal, is je Surface Pro 4 beschadigd of is je scherm zelfs helemaal kapot? Wil jij je Microsoft scherm laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Microsoft Surface Pro 4 al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Microsoft scherm vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Microsoft gratis ophalen voor het vervangen van je Surface Pro 4 of kom langs en laat je Microsoft Surface Pro 4 scherm binnen 30 minuten vervangen.

Wij gebruiken uitsluitend een origineel Microsoft scherm en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Microsoft reparatie.


Microsoft scherm vervangen Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Microsoft scherm vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Microsoft scherm vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Microsoft scherm vervangen.

Het vervangen van je Microsoft scherm gebeurt uitsluitend met een origineel Microsoft onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Microsoft fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Microsoft scherm vervangen kosten

Hoe werkt mijn Surface-pro-4 reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je MicrosoftSurface-pro-4

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je MicrosoftSurface-pro-4 reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele MicrosoftSurface-pro-4 kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je MicrosoftSurface-pro-4 worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je MicrosoftSurface-pro-4 reparatie.
Stap 2
Je MicrosoftSurface-pro-4 wordt gratis opgehaald of stuur je MicrosoftSurface-pro-4 gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw MicrosoftSurface-pro-4 gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je MicrosoftSurface-pro-4

Zodra je MicrosoftSurface-pro-4 reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je MicrosoftSurface-pro-4 reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Microsoft reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Microsoft Surface Pro 4 scherm is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Microsoft. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Microsoft scherm. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Microsoft gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Microsoft Surface Pro 4 scherm laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Microsoft scherm vervangen is!


Microsoft scherm vervangen kosten
microsoft surface-pro-4 scherm vervangen_model

microsoft surface-pro-4 scherm vervangen_model
Hoe zit het met de garantie van mijn Microsoft reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Microsoft onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Microsoft reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Microsoft scherm je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Microsoft Surface Pro 4 scherm zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie

Blijven de gegevens op mijn Microsoft Surface Pro 4 bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Microsoft Surface Pro 4 scherm vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Microsoft gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data
microsoft surface-pro-4 scherm vervangen_model

Wat houdt een scherm in?

Het scherm van je apparaat zorgt voor het tonen van (bewegende) beelden. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder scherm. Het scherm is dus een belangrijk element van je apparaat. Zit er een barst in je scherm, toont je scherm rare strepen/vlekken of heb je helemaal geen beeld meer? Laat Probello dan professioneel het scherm van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Wat Microsoft gebruikers zeggen over Probello®
Dirk Berendsen

Microsoft - Surface Pro 4

Zeer strakke service van begin tot einde met volledige ontzorging. Pick up service, goede voortdurende informatievoorziening en uitleg en men zet stappen extra (nieuwe surface geregeld met het oog op productiefout; geen extra kosten). Redelijke prijzen (zeker in verhouding tot de service. Beleefde mensen. Hele fijne onderneming met mooie filosofie. Geen kritiekpunten. Zeer tevreden. Dank!
Barbara

Microsoft - Surface Pro 4

Ik baalde enorm dat het scherm van mijn surface pro kapot was na een valpartij en ook de behuizing was beschadigd. Maar in no-time was het gerepareerd en nu kan ik weer aan de slag! (Hulde voor meenemen in proces - offerte - terugkoppeling - ophaal en retourservice. Heerlijk zo`n bedrijf.
Frank Binsbergen

Microsoft - Surface Pro 4

Op korte termijn een afspraak kunnen maken, kon er op wachten en liep binnen een uur weer een tablet met nieuw scherm weer naar buiten. Netjes gerepareerd.
Maurits Loonen

Microsoft - Surface Pro 4

Vrijdag bij probello binnen via de post, zelfde dag gerepareerd en retour gestuurd. Zaterdag weer fijn aan het werk op mijn surface pro 4 met nieuw scherm.
Trijnie van de Vendel

Microsoft - Surface Pro 4

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Ongelooflijk snel met reparatie en je wordt doorlopend op de hoogte gehouden. Zeer tevreden!!
Repareer ook mijn Microsoft

Over Microsoft

Surface-pro-4 is een model van Microsoft. Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, geeft licenties, ondersteunt en verkoopt computer software, consumentenelektronica, personal computers en services. Het bekendste softwareproduct is het Microsoft Windows-besturingssysteem, de Microsoft Office-suite en de webbrowsers Internet Explorer en Edge. De hardwareproducten van het vlaggenschip zijn de Xbox-game consoles en de Microsoft Surface tablet-serie.


Microsoft Surface: De garantie die aan de oppervlakte blijft
Microsoft Surface: De garantie die aan de oppervlakte blijft
De kracht van Microsoft SurfaceDe Surface modellen hebben de laatste jaren aardig wat terrein gewonnen op zakelijk gebied. De doorgewinterde Windows gebruiker kon niet wachten hiermee aan de slag te gaan en er zijn zelfs bedrijven overgestapt van Apple naar Microsoft door de functionaliteit van dit apparaat. Vooral zakelijk lijkt de Surface een goede keuze te zijn door zijn veelzijdigheid, ultie...

Lees verder
Laptops: Wie weet over 20 jaar nog wat dat zijn?
Laptops: Wie weet over 20 jaar nog wat dat zijn?
Entertainment met je tabletTablets zijn vanaf de introductie voornamelijk weggezet voor entertainment doeleinden. Ze worden vooral gebruikt voor internetten, films en foto’s bekijken, spelletjes spelen en kranten en boeken lezen. Een tablet wint het op gebruikersgemak, zowel door het touchscreen als door zijn design en gemak. Je kunt snel ergens bij zonder het wachten op lange opstartprocessen...

Lees verder
Garantie tot aan de deur? Je hebt meer recht dan je denkt!
Garantie tot aan de deur? Je hebt meer recht dan je denkt!
Garantie hoe werkt het?Hoe zit het nu precies met de garantie op je mobiele telefoon? Allereerst is het belangrijk om te begrijpen hoe je garantie precies werkt. Meestal krijg je vanuit de fabriek garantie mee. Check je garantievoorwaarden hoe lang deze duurt en wat er wel of niet onder valt. Apple sluit bijvoorbeeld waterschade uit van de garantie. Zo kunnen er in de kleine letters meer uitslui...

Lees verder

Probello® doet Microsoft Surface Pro 4 scherm vervangen in de volgende plaatsen:9.6
uit
513Bellen

Whatsapp

Offerte

ReparatieIn 1 jaar tijd hebben wij:

55734
Klanten te woord gestaan

30668
Toestellen gratis opgehaald

656
Bedrijven aangesloten