Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
nokia reparatie

Nokia reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Nokia en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Nokia niet meer goed opladen? Is er drinken over je Nokia gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Nokia al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Nokia gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Nokia reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Nokia onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Nokia reparatie.


Repareer mijn Nokia »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Nokia reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Nokia reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Nokia en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Nokia reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Nokia reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Nokia
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Nokia reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Nokia kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Nokia worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Nokia reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Nokia reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Nokia wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Nokia gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Nokia bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Nokia
Zodra je Nokia reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Nokia reparatie.

Mijn Nokia is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Nokia. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Nokia batterij, je Nokia scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Nokia weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Nokia het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Nokia gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Nokia laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Nokia er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Nokia reparatie gedaan is!


Nokia reparatie kosten »
nokia reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Nokia reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Nokia onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Nokia reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Nokia je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Nokia reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Nokia bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Nokia altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Nokia gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Nokia

De beursgenoteerde Finse fabrikant Nokia Corporation legde zich tot 2013 voornamelijk toe op de telecommunicatieapparatuur. Nokia`s slogan was dan ook "Connecting People". Nadat Microsoft op 3 september 2013 de mobiele tak van het bedrijf overnam, ging het in sterk afgeslankte vorm verder op het gebied van netwerkinfrastructuur, navigatiediensten en de ontwikkeling van nieuwe technologieën. In 2016 werd de overname van het Franse bedrijf Alcatel-Lucent gerealiseerd wat een verdubbeling van de omvang betekende. Nokia wil haar naam weer laten opbloeien door het opnieuw uitbrengen van de destijds welbekende Nokia 3310, maar dit keer met Android software.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Nokia toestellen: