Nokia 3.2

Nokia U Play reparatie kosten

Laat je Nokia gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.

Originele
onderdelen

Levenslange
garantie

Gratis ophalen
en brengen

Reparatie met
behoud van data
nokia u-play

Nokia U Play reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Nokia en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Nokia niet meer goed opladen? Is er drinken over je Nokia U Play gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je U Play al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Nokia gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Nokia aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Nokia onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Nokia reparatie.


Repareer mijn Nokia Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Nokia reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Nokia reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Nokia en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

U Play reparatie

Laagste Nokia reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Nokia service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Nokia reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Nokia onderdeel en het betreft dezelfde Nokia reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Nokia reparatie

Hoe werkt mijn U Play reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Nokia U Play.

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Nokia U Play reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Nokia U Play kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Nokia U Play worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Nokia U Play reparatie.
Stap 2
Je Nokia U Play wordt gratis opgehaald of stuur je Nokia U Play gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Nokia U Play gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Nokia U Play.

Zodra je Nokia U Play reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Nokia U Play reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Nokia reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Nokia is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je U Play. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Nokia U Play batterij, je U Play scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Nokia U Play weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Nokia het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Nokia U Play gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je U Play laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Nokia U Play er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Nokia U Play reparatie gedaan is!

U Play reparatie
nokia u-play reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Nokia reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Nokia onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Nokia U Play reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Nokia U Play je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Nokia U Play reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Nokia bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Nokia U Play altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Nokia U Play gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Nokia gebruikers zeggen over Probello®
Wesley Kragten

Nokia - 6.1

Een fijn en betrouwbaar bedrijf om je telefoon te laten repareren. Ook als je telefoon pas net een maand geleden is uitgekomen. Je krijgt telkens een status update. Wanneer je telefoon is aangekomen, wanneer de reparatie is gestart, en wanneer de telefoon gerepareerd is en terug gezonden wordt. Dat vond ik erg fijn. Kortom, een goede, snelle reparateur met concurrende prijzen!
Tjeu Smeets

Nokia - 5

de bestelling werd uitermate snel en nauwkeurig afgehandeld. Alle lof om mij tussentijds te informeren tijdens het proces van afhandeling. Het is me alleen niet duidelijk wat de levenslange garantie nu precies betekend. Mocht het glas opnieuw per ongeluk breken zou dat dan ook vergoed worden?
E.J. Koning

Nokia - Lumia 630 635

Mobiel gerepareerd, aansluitpunt voor oplader was kapot gegaan. Kon op korte termijn afspraak maken, alles ging direct goed! Had alleen graag geweten waarom mijn aansluitpunt kapot was gegaan, dit kon de medewerker mij niet vertellen. Voor de rest alles prima.
Birgit Mohr

Nokia - 5

Goede service. Hebben alles gedaan om het pakket naar PostNL te krijgen, ook toen het de eerste keer niet lukte. Vertraging bij de reparatie werd telefonisch aangekondigd. Reparatie keurig uitgevoerd.
Emile de Meijer

Nokia - 5

Prima, snel en alle afspraken goed nagekomen.
Repareer ook mijn Nokia

Over Nokia

U-play is een model van Nokia. De beursgenoteerde Finse fabrikant Nokia Corporation legde zich tot 2013 voornamelijk toe op de telecommunicatieapparatuur. Nokia`s slogan was dan ook "Connecting People". Nadat Microsoft op 3 september 2013 de mobiele tak van het bedrijf overnam, ging het in sterk afgeslankte vorm verder op het gebied van netwerkinfrastructuur, navigatiediensten en de ontwikkeling van nieuwe technologieën. In 2016 werd de overname van het Franse bedrijf Alcatel-Lucent gerealiseerd wat een verdubbeling van de omvang betekende. Nokia wil haar naam weer laten opbloeien door het opnieuw uitbrengen van de destijds welbekende Nokia 3310, maar dit keer met Android software.


Meer voor minder: De beste smartphones onder de 300 euro
Xiaomi Mi A1Dit is de absolute nummer 1 qua prijs en kwaliteit verhouding. Deze smartphone koop je al vanaf €250,- met 64gb geheugen, een 12 megapixel dubbele camera en met dual sim. De Mi A1 van Xiaomi draait mee in het Android One-programma van Google. Dit betekent snelle updates naar de nieuwste versie van Android en up to date beveiliging. Huiverig omdat je nog nooit van Xiaomi hebt gehoor...

Lees verder
Landverrader of slimme strategie?
Overlopen naar AndroidJe contacten veiligstellen is de eerste stap. Je kunt dit op de minder snelle (maar effectieve) manier doen door een backup te maken in iCloud en deze terug te zetten via je gmail account. Te omslachtig of heb je geen gmail? Installeer dan de Google drive app op je iPhone. Maak een backup en installeer deze zelfde app straks op je nieuwe Android. Voor je het weet zijn al je c...

Lees verder
De driehoeksverhouding die elke relatie in gevaar brengt!
Wie dan?Nee geen andere man of vrouw maar een telefoon. Je verliest het dagelijks van een telefoon als het gaat om de aandacht van je partner. Je kunt niet naar de ander kijken of die telefoon is er ook bij. De gemiddelde mens raakt zijn smartphone namelijk meer dan 2500 keer per dag aan. PER DAG! Al zou je partner de helft van deze tijd aan jou besteden dan zou de wereld er vast een stuk zonnig...

Lees verder

Probello® doet Nokia U Play reparaties in de volgende plaatsen:9,5
uit
692Bellen

Whatsapp

Prijzen