Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
oneplus reparatie

Oneplus reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Oneplus en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Oneplus niet meer goed opladen? Is er drinken over je Oneplus gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Oneplus al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Oneplus gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Oneplus reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Oneplus onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Oneplus reparatie.


Repareer mijn Oneplus »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Oneplus reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Oneplus reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Oneplus en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Oneplus reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Oneplus reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Oneplus
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Oneplus reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Oneplus kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Oneplus worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Oneplus reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Oneplus reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Oneplus wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Oneplus gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Oneplus bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Oneplus
Zodra je Oneplus reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Oneplus reparatie.

Mijn Oneplus is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Oneplus. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Oneplus batterij, je Oneplus scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Oneplus weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Oneplus het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Oneplus gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Oneplus laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Oneplus er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Oneplus reparatie gedaan is!


Oneplus reparatie kosten »
oneplus reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Oneplus reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Oneplus onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Oneplus reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Oneplus je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Oneplus reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Oneplus bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Oneplus altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Oneplus gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Oneplus

De Chinese smartphone fabrikant OnePlus is opgericht in december 2013 door Pete Lau en Carl Pei. Het hoofdkwartier is gestationeerd in China in de plaats genaamd Shenzhen. Met ingang van maart 2016, afgezien van het vasteland van China, bedient het bedrijf 42 landen en regio's over de hele wereld. Volgens de Chinese overheidsdocumentatie is Oppo de enige aandeelhouder in OnePlus. Hoewel Lau eerst ontkende dat OnePlus een dochteronderneming van Oppo is, gaven ze bij de vrijgeving van de regelgeving toe dat OnePlus eigendom was van Oppo. Het hoofddoel van OnePlus is om een smartphone te maken die een goede balans is tussen high-end kwaliteit en een lagere prijs dan de telefoons in zijn prijsklasse.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Oneplus toestellen: