Oppo reparatie kosten

Laat je Oppo gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
oppo reparatie

Oppo reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Oppo en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Oppo niet meer goed opladen? Is er drinken over je Oppo gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Oppo al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Oppo gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Oppo aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Oppo onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Oppo reparatie.


Repareer mijn Oppo »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Oppo reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Oppo reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Oppo en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Oppo reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Oppo reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Oppo
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Oppo reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Oppo kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Oppo worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Oppo reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Oppo reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Oppo wordt gratis opgehaald of stuur je Oppo gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Oppo gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Oppo
Zodra je Oppo reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Oppo reparatie.

Mijn Oppo is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Oppo. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Oppo batterij, je Oppo scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Oppo weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Oppo het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Oppo gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Oppo laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Oppo er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Oppo reparatie gedaan is!


Oppo reparatie kosten »
oppo reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Oppo reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Oppo onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Oppo reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Oppo je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Oppo reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Oppo bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Oppo altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Oppo gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Wat Oppo gebruikers zeggen over Probello®
P.A. Blok

Oppo - Find 5

Voortreffelijke afhandeling en service. Ze leken eerst wel een te grote broek aan te hebben, maar hebben het wel waargemaakt. Ik had vooraf niet verwacht dat ze een OPPO zouden kunnen repareren binnen een redelijke termijn. Er zitten helaas wel een paar foutjes in de m.i. (vertaalde) voorwaarden.

Sueng Fung

Motorola - Moto X Style

Goed geholpen. snelle afhandeling

Roy van Buuren

Apple - Watch Series 2

Echt super goed en snel geregeld, Top bedrijf!

Peter De Haas

Microsoft - Surface Pro 3

Goede en zorgvuldige communicatie

Geoffrey Nijbroek

Blackberry - KEYone

Kon mijn toestel gratis opsturen en kreeg hem binnen 2 dagen weer retour!

Repareer ook mijn Oppo »

Over Oppo

OPPO Electronics Corp. (algemeen bekend als OPPO) is een Chinese mobiel fabrikant gevestigd in Dongguan, Guangdong. De belangrijkste productlijnen zijn smartphones, Blu-ray-spelers en andere elektronische apparaten. Het bedrijf werd in 2001 opgericht en in 2004 wereldwijd geregistreerd. Het bedrijf heeft de merknaam OPPO in veel delen van de wereld vastgelegd als handelsnaam. OPPO staat bekend om zijn cameratelefoonmerk voor jongeren. Het lanceerde Selfie Expert F serie in 2016.Oppo heeft de rechten verworven om het Indiase nationale cricketteam te sponsoren voor de periode 2017-2022. OPPO heeft een groot netwerk over heel de wereld.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Oppo toestellen:
9.5
uit
274