Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie kosten in Nijmegen

Laat je Samsung gratis ophalen in Nijmegen voor reparatie of stuur 'm gratis toe vanuit Nijmegen.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.

Originele
onderdelen

Levenslange
garantie

Gratis ophalen
en brengen

Reparatie met
behoud van data
samsung galaxy-s7-edge

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie kosten in Nijmegen

Heb je een ongelukje gehad met je Samsung en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Samsung niet meer goed opladen? Is er drinken over je Samsung Galaxy S7 Edge gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Galaxy S7 Edge in Nijmegen al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Samsung gratis ophalen in Nijmegen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur je Samsung reparatie gratis en verzekerd aan ons toe vanuit Nijmegen.

Wij gebruiken uitsluitend originele Samsung onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Samsung reparatie.


Repareer mijn Samsung Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

De Samsung reparatie specialist in Nijmegen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Samsung reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Samsung en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Galaxy S7 Edge reparatie kosten

Hoe werkt mijn Galaxy S7 Edge reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Samsung Galaxy S7 Edge.

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Samsung Galaxy S7 Edge reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Samsung Galaxy S7 Edge kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Samsung Galaxy S7 Edge worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Samsung Galaxy S7 Edge reparatie.
Stap 2
Je Samsung Galaxy S7 Edge wordt gratis opgehaald of stuur je Samsung Galaxy S7 Edge gratis en verzekerd aan ons toe. in Nijmegen

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Samsung Galaxy S7 Edge gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Samsung Galaxy S7 Edge.

Zodra je Samsung Galaxy S7 Edge reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk in Nijmegen bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Samsung Galaxy S7 Edge reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Samsung reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Samsung is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Galaxy S7 Edge. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Samsung Galaxy S7 Edge batterij, je Galaxy S7 Edge scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Samsung Galaxy S7 Edge weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Samsung het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Samsung Galaxy S7 Edge gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt, dus ook in Nijmegen. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor in Nijmegen, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Galaxy S7 Edge Galaxy S7 Edge laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Samsung er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Samsung Galaxy S7 Edge reparatie gedaan is!

Galaxy S7 Edge reparatie kosten
samsung galaxy-s7-edge reparatie_city

Hoe zit het met de garantie van mijn Samsung reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Samsung onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Samsung Galaxy S7 Edge reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Samsung Galaxy S7 Edge je straks in Nijmegen bent en je opeens rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Samsung Galaxy S7 Edge reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Samsung bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Samsung Galaxy S7 Edge altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Samsung gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Samsung gebruikers zeggen over Probello®
Milou Daniels

Samsung - Galaxy S7 Edge

Mijn S7 had barsten in het scherm. Het scherm was vervangen en alles leek goed te zijn totdat ik merkte dat de soft buttons het niet meer deden en laten bleek dat hij ook niet meer oplaadde. Ik heb meteen gemaild en kreeg direct een formulier toegestuurd waarmee ik de telefoon onder garantie opnieuw kon opsturen, zonder extra kosten. Probello reageert supersnel, is zeer klantgericht en het personeel is vriendelijk.
Karlijn Stolker

Samsung - Galaxy S7

Wat een geweldige service. Het gratis verzenden werkt super makkelijk en vergeleken met een hoop andere is Probello ook nog eens een stuk goedkoper. Heel fijn ook dat je in de tussentijd goed op de hoogte wordt gehouden van alle handelingen via de mail. Ik had mijn Samsung S7 ook super snel weer terug en keurig gefixt. Alles doet het weer. Als ik weer iets heb aan mijn telefoon zoek ik niet verder maar maak ik weer gebruik van de goede en snelle service van Probello!
Daniel Tuma

Samsung - Galaxy Note 8

Heel erg tevreden met de super snelle service. De mobiele telefoon was woensdag verzonden en vrijdag alweer klaar in huis. Ik had het gevoel wel alsof ik weer een nieuwe telefoon had. Het scherm zat er zonder barsten weer perfect op. Kapot scherm? Kies dan Probello B.V. voor echte kwaliteit! In één woord; fantastisch!
Franca Monne

Samsung - Galaxy J5

Er werd snel gehandeld na mijn aanvraag. Fijn! Het duurde alleen even voordat mijn aanvraag ook daadwerkelijk kon worden omgezet in het sturen van een mailtje naar mij om te bevestigen. Dit ging even mis. Maar daadkrachtig opgepakt door de medewerkers om een ander e-mailadres te vragen.
T.P.M. Derks

Samsung - Galaxy S5 Neo

Na offerte de opdracht geplaatst en een dag later werd de telefoon opgehaald, gerepareerd en een dag later had ik hem weer in huis. Elke stap in dit proces werd vergezeld met een mail van Probello zodat je weet wat de actuele status is. SUPER die snelheid waar dit mee ging.
Repareer ook mijn Samsung

Over Samsung

Galaxy-s7-edge is een model van Samsung. Op 1 maart 1938 is Samsung opgericht door Lee Byung-chull (Zuid-Korea). Het was eerst een klein bedrijfje dat gedroogde Koreaanse vis, groenten en fruit verkocht aan onder andere China. Tien jaar later verkochten ze meer producten. Samsung had toen bijvoorbeeld zijn eigen bakkerij en graanmolens. Later begon ze ook huishoudelijke apparaten en vele andere producten te maken en begin jaren ’80 verkochten ze inmiddels hun producten wereldwijd. Samsung is momenteel één van de grootste elektronicaconcerns ter wereld. Samsung is actief in meer dan 60 landen. De naam "samsung" betekent letterlijk "drie sterren" in het Koreaans.


iPhone VS Samsung: wie wint er?
Een Samsung is ingewikkeld!Veel gehoord commentaar van iPhone gebruikers op Samsung telefoons is dat ze zo ingewikkeld zijn. iOS is inderdaad erg straightforward en heb je snel onder de knie. Ben je dit eenmaal gewend dan lijkt android al snel ingewikkeld. Samsung heeft meer aanpassingsmogelijkheden waardoor het wat langer kan duren voordat je het besturingssysteem onder de knie hebt.Een Iph...

Lees verder
Alle waar is naar zijn geld. Of is dat niet waar?
Waarschijnlijk zie je alleen de advertenties van de laatste iPad langskomen en staar je je dus blind op een prijs die niet haalbaar is voor jouw budget. Het goede nieuws is dat er al tablets verkrijgbaar zijn voor onder de €100,- Eén avond minder op stap deze maand en je hebt hem al bij elkaar ‘gespaard’. Maar voordat je nu naar de winkel rent kun je beter nog even verder lezen. Je hebt...

Lees verder
Super helden: Hoe overleeft mijn kind zonder tablet?
Als je kinderen hebt weet ik zeker dat je jezelf deze vraag weleens hebt gesteld: “Hoe hielden onze ouders ons bezig in een tijd zonder tablet, computer en telefoons?” Tegenwoordig is het dé grootste uitdaging om kinderen met iets anders dan een beeldscherm bezig te houden. Is de tablet leeg? Dan lijkt er een kleine hel uit te breken, laat staan als hij kapot gaat.En trouwens, hoe moet ji...

Lees verder
9.6
uit
657Bellen

Whatsapp

Reparatie