Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
samsung reparatie

Samsung reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Samsung en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Samsung niet meer goed opladen? Is er drinken over je Samsung gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Samsung al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Samsung gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Samsung reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Samsung onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Samsung reparatie.


Repareer mijn Samsung »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Samsung reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Samsung reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Samsung en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Samsung reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Samsung reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Samsung
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Samsung reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Samsung kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Samsung worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Samsung reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Samsung reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Samsung wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Samsung gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Samsung bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Samsung
Zodra je Samsung reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Samsung reparatie.

Mijn Samsung is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Samsung. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Samsung batterij, je Samsung scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Samsung weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Samsung het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Samsung gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Samsung laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Samsung er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Samsung reparatie gedaan is!


Samsung reparatie kosten »
samsung reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Samsung reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Samsung onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Samsung reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Samsung je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Samsung reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Samsung bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Samsung altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Samsung gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Samsung

Op 1 maart 1938 is Samsung opgericht door Lee Byung-chull (Zuid-Korea). Het was eerst een klein bedrijfje dat gedroogde Koreaanse vis, groenten en fruit verkocht aan onder andere China. Tien jaar later verkochten ze meer producten. Samsung had toen bijvoorbeeld zijn eigen bakkerij en graanmolens. Later begon ze ook huishoudelijke apparaten en vele andere producten te maken en begin jaren ’80 verkochten ze inmiddels hun producten wereldwijd. Samsung is momenteel één van de grootste elektronicaconcerns ter wereld. Samsung is actief in meer dan 60 landen. De naam "samsung" betekent letterlijk "drie sterren" in het Koreaans.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Samsung toestellen: