Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
sony scherm vervangen

Sony scherm vervangen


Bevat je Sony scherm krassen? Zit er een grote barst in je scherm, geeft je scherm rare strepen en vlekken of gaat je scherm zelfs helemaal niet meer aan? Wil jij je Sony scherm laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Sony al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Sony scherm vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Sony gratis ophalen voor het vervangen van je scherm of kom langs en laat je Sony scherm binnen 30 minuten vervangen.


Wij gebruiken uitsluitend een origineel Sony scherm en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Sony reparatie.


Sony scherm vervangen »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Sony scherm vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Sony scherm vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Sony scherm vervangen.

Het vervangen van je Sony scherm gebeurt uitsluitend met een origineel Sony onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Sony fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Sony scherm vervangen kosten »

Hoe werkt mijn Sony reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Sony
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Sony reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Sony kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Sony worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Sony reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Sony reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Sony wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Sony gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Sony bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Sony
Zodra je Sony reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Sony reparatie.

Mijn Sony scherm is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Sony. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Sony scherm. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Sony gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Sony scherm laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Sony scherm vervangen is!


Sony scherm vervangen kosten »
sony scherm vervangen

sony scherm vervangen
Hoe zit het met de garantie van mijn Sony reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Sony onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Sony reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Sony scherm je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Sony scherm zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Sony bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Sony scherm vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Sony gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »
sony scherm vervangen

Wat houdt een scherm in?

Het scherm van je apparaat zorgt voor het tonen van (bewegende) beelden. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder scherm. Het scherm is dus een belangrijk element van je apparaat. Zit er een barst in je scherm, toont je scherm rare strepen/vlekken of heb je helemaal geen beeld meer? Laat Probello dan professioneel het scherm van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Over Sony

Sony Corporation (Ook wel gewoon `Sony` genoemd) is een multinationaal Japans bedrijf welke haar hoofdkantoor heeft gevestigd in K?nan, Minato, Tokio. Het gediversifieerde bedrijf omvat consumenten- en professionele elektronica, gaming, entertainment en financiële diensten. Het bedrijf is een van de toonaangevende fabrikanten van elektronische producten voor de consument en de professionele markten. Sony werd in 2016 gerangschikt op Fortune Global 500 lijst.Sony Corporation is de elektronica-business unit en het moedermaatschappij van de Sony Group, die actief is via zijn vier operationele componenten: elektronica (AV, IT & communicatieproducten, halfgeleiders, videospellen, netwerkdiensten en medische zaken), bewegende beelden (Films en tv-programma's), muziek (plaatjes en muziekuitgeverijen) en financiële diensten (bank en verzekeringen). Dit maakt Sony een van de meest uitgebreide entertainmentbedrijven ter wereld. De groep bestaat uit Sony Corporation, Sony Pictures Entertainment, Sony Interactive Entertainment, Sony Music Entertainment, Sony Financial Holdings en anderen.


Probello® doet scherm vervangen aan onder andere de volgende Sony toestellen: