iPhone X

Telefoon reparatie kosten

Laat je toestel gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice
telefoon reparatie

Telefoon reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Telefoon en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Telefoon niet meer goed opladen? Is er drinken over je Telefoon gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Telefoon al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Telefoon gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Telefoon aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Telefoon onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Telefoon reparatie.


Repareer mijn Telefoon Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Telefoon reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Telefoon reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Telefoon en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Telefoon reparatie kosten

Laagste Telefoon reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Telefoon service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Telefoon reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Telefoon onderdeel en het betreft dezelfde Telefoon reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Telefoon reparatie

Hoe werkt mijn Telefoon reparatie bij Probello®?Mijn Telefoon is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Telefoon. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Telefoon batterij, je Telefoon scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Telefoon weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Telefoon het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Telefoon gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Telefoon laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Telefoon er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Telefoon reparatie gedaan is!

Telefoon reparatie kosten
telefoon reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Telefoon reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Telefoon onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Telefoon reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Telefoon je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Telefoon reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Telefoon bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Telefoon altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Telefoon gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Telefoon gebruikers zeggen over Probello®
Kristina Klingner

Blackberry - KEYone

Kosten, tijd, service, vriendelijkheid, alles was een 10 van 10.Binnen 48uur (!) had ik mijn BlackBerry terug, reparatie was snel en netjes uitgevoerd, oude schade niet meer zichtbaar. Via iDeal makkelijk en snel betaald en binnen een uur was het telefoon weer bij PostNL op de weg naar huis.Ik werd aardig op de hoogte gehouden over status van verzending, reparatie en betaling en elke interactie (email en telefoon) met Probello was vriendelijk, behulpzaam en had laten zien, dat hun weten wat ze doen.Als BlackBerry gebruiker raad ik hun services aan, want het is niet makkelijk iemand te vinden die überhaupt BlackBerry durft te repareren.
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Maarten Hermans

OnePlus - 5

Mijn mobiel was flink toegetakeld na een flinke klap. Het scherm is zeer snel vervangen. Maandag werd de mobiel opgehaald en donderdag had ik hem alweer terug. Eigenlijk zou ik hem woensdag al krijgen, maar er was vertraging bij Post NL. De service en informatie waren heel helder en duidelijk. Erg fijn! Zo was er bijvoorbeeld een mankement dat nog aangepakt moest worden voor een kleine meerprijs. Voor goedkeuring netjes gebeld en toestemming gevraagd en gekregen. Zeer tevreden. Mijn mobiel kwam terug en had zelfs een screenprotector.
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen) Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Quiny Cohen de Lara

Asus - Asus Zenfone Max Plus

Omdat ik een nog vrij onbekend toestel Asus ZenFone Mac Plus heb waar het scherm van gebarsten was moest ik echt zoeken op het net. Gelukkig vond ik Probello. ik had geweldig telefonisch contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer zij het scherm in huis hadden. Dan zou ik mijn toestel Franco met post NL kunnen opsturen. Na dit gedaan te hebben had ik mijn toestel binnen 48 uur weer thuis bezorgd. Absoluut een geweldige service en....€40 goedkoper dan ASUS zelf.
Repareer ook mijn Telefoon

Over Telefoon


Duurzaamheid en Kwaliteit: De Toekomst van MacBook Reparatie met Probello
De Cruciale Rol van Hoogwaardige MacBook ReparatieMacBooks staan bekend om hun indrukwekkende prestaties en betrouwbaarheid. Of je nu een standaard MacBook of een MacBook Pro hebt, ze worden vaak geconfronteerd met problemen zoals schermdefecten, batterijproblemen, en softwarefouten. Een professionele MacBook reparatie of MacBook Pro reparatie is essentieel om de levensduur van je apparaat...

Lees verder
Red de Planeet, één Macbook Reparatie per Keer! Hoe ProbelloJouw Duurzame Keuzes Ondersteunt
Wegwerpcultuur vs. DuurzaamheidDe technologische vooruitgang heeft ons leven gemakkelijker gemaakt, maar het heeft ook geleid tot een wegwerpcultuur. Dit fenomeen gaat over het vervangen van apparaten in plaats van ze te repareren, wat zorgt voor een enorme hoeveelheid elektronisch afval. Dit is schadelijk voor het milieu. Door te kiezen voor reparatie, verleng je niet alleen de levensduur...

Lees verder
Hoe Uw Microsoft Surface Scherm Effectief en Snel Kan Laten Repareren Door Probello
Het belang van een goed werkend schermVoor zowel zakelijke klanten als particulieren is een goed werkend scherm cruciaal voor productiviteit en entertainment. Als zakelijke gebruiker vertrouwt u op uw Microsoft Surface voor presentaties, videoconferenties, en het beheren van documenten. Particulieren gebruiken hun Surface voor sociale media, games, en het streamen van content. Een beschadi...

Lees verder
9,2
uit
1036Bellen

Whatsapp

Prijzen