iPhone X

Telefoon reparatie kosten

Laat je toestel gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.

Originele
onderdelen

Levenslange
garantie

Gratis ophalen
en brengen

Reparatie met
behoud van data
telefoon reparatie

Telefoon reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Telefoon en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Telefoon niet meer goed opladen? Is er drinken over je Telefoon gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Telefoon al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Telefoon gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Telefoon aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Telefoon onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Telefoon reparatie.


Repareer mijn Telefoon Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Telefoon reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Telefoon reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Telefoon en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Telefoon reparatie kosten

Laagste Telefoon reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Telefoon service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Telefoon reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Telefoon onderdeel en het betreft dezelfde Telefoon reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Telefoon reparatie

Hoe werkt mijn Telefoon reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Telefoon.

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Telefoon reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Telefoon kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Telefoon worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Telefoon reparatie.
Stap 2
Je Telefoon wordt gratis opgehaald of stuur je Telefoon gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Telefoon gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Telefoon.

Zodra je Telefoon reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Telefoon reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Telefoon reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Telefoon is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Telefoon. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Telefoon batterij, je Telefoon scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Telefoon weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Telefoon het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Telefoon gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Telefoon laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Telefoon er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Telefoon reparatie gedaan is!

Telefoon reparatie kosten
telefoon reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Telefoon reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Telefoon onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Telefoon reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Telefoon je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Telefoon reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Telefoon bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Telefoon altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Telefoon gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Telefoon gebruikers zeggen over Probello®
Kristina Klingner

Blackberry - KEYone

Kosten, tijd, service, vriendelijkheid, alles was een 10 van 10.Binnen 48uur (!) had ik mijn BlackBerry terug, reparatie was snel en netjes uitgevoerd, oude schade niet meer zichtbaar. Via iDeal makkelijk en snel betaald en binnen een uur was het telefoon weer bij PostNL op de weg naar huis.Ik werd aardig op de hoogte gehouden over status van verzending, reparatie en betaling en elke interactie (email en telefoon) met Probello was vriendelijk, behulpzaam en had laten zien, dat hun weten wat ze doen.Als BlackBerry gebruiker raad ik hun services aan, want het is niet makkelijk iemand te vinden die überhaupt BlackBerry durft te repareren.
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Maarten Hermans

OnePlus - 5

Mijn mobiel was flink toegetakeld na een flinke klap. Het scherm is zeer snel vervangen. Maandag werd de mobiel opgehaald en donderdag had ik hem alweer terug. Eigenlijk zou ik hem woensdag al krijgen, maar er was vertraging bij Post NL. De service en informatie waren heel helder en duidelijk. Erg fijn! Zo was er bijvoorbeeld een mankement dat nog aangepakt moest worden voor een kleine meerprijs. Voor goedkeuring netjes gebeld en toestemming gevraagd en gekregen. Zeer tevreden. Mijn mobiel kwam terug en had zelfs een screenprotector.
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen) Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Quiny Cohen de Lara

Asus - Asus Zenfone Max Plus

Omdat ik een nog vrij onbekend toestel Asus ZenFone Mac Plus heb waar het scherm van gebarsten was moest ik echt zoeken op het net. Gelukkig vond ik Probello. ik had geweldig telefonisch contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer zij het scherm in huis hadden. Dan zou ik mijn toestel Franco met post NL kunnen opsturen. Na dit gedaan te hebben had ik mijn toestel binnen 48 uur weer thuis bezorgd. Absoluut een geweldige service en....€40 goedkoper dan ASUS zelf.
Repareer ook mijn Telefoon

Over Telefoon


Smartphones van nu: hebben deze gevolgen op onze gezondheid?
Van Snake naar SnapchatIn een relatief korte tijd is de wereld van telefoons enorm geëvolueerd. De kinderen en tieners van nu kijken ons gek aan als wij vertellen dat wij vroeger bij een praatpaal langs de snelweg moesten bellen als we autopech hadden en apps als Facebook, Instagram, Whatsapp en Snapchat nog niet bestonden. Wat wij wel deden? Een eindbaas zijn in het verslavende telefoon-spel S...

Lees verder
Een opvouwbare smartphone... De smartphone van de toekomst?
De nieuwe Huawei Mate X is eigenlijk zo’n telefoon met features waarbij zulke gedachten naar boven komen. Toch is dit toestel inmiddels geïntroduceerd en is de Huawei Mate X hét smartphone nieuws van de week! Wij vertellen je er graag wat meer over.Huawei heeft vorige week hun nieuwe paradepaardje onthuld tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Er is 3 jaar aan gewerkt en volgens C...

Lees verder
Hoe overleeft mijn telefoon de Carnaval?
Carnaval en bier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zo ook jij en je telefoon. Al die toffe outfits en je vrienden moeten natuurlijk op de gevoelige plaat worden gezet. Mensen dansen in het rond, het bier gaat als regen door de lucht. Je hebt jezelf er maar bij neergelegd dat je niet aan de bierdouche ontkomt, maar je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw telefoon hier schade aan ondervindt. Di...

Lees verder

Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Telefoon toestellen:9,5
uit
750Bellen

Whatsapp

Prijzen