Feedback
Valentijnsdag noodplan. Hoe laat je een blijvende indruk achter?

Valentijnsdag noodplan. Hoe laat je een blijvende indruk achter?

12 Februari 2019 - Rood, rood en nog eens rood! Overal waar je komt de laatste weken komt die kleur op je af, in de vorm van hartjes, kaartjes, bloemen en cadeautjes. Commerciële onzin? Misschien, maar met die houding weten wij zeker dat je deze Valentijnsdag alleen zult doorbrengen. Wil je dit jaar écht indruk maken en een waanzinnige dag hebben? Dan hebben wij een noodplan voor je opgezet wat je vandaag nog kunt toepassen, of je nu wel of niet je grote liefde al hebt gevonden!

Heb je geen speciaal persoon in je leven? Dan kan je natuurlijk rustig achteroverleunen en Valentijnsdag aan je voorbij laten gaan. Of je maakt er juist gebruik van! Want hoe leuk is het om een eerste date met iemand te regelen op Valentijnsdag zelf! Wat heb je nodig? Begin met je smartphone en een goede datingapp. Gebruik ‘Tinder’ om je een weg naar de liefde te swipen of ‘Happypancake’ als je het meteen serieus wilt aanpakken. Beide apps zijn gratis en je kunt direct aan de slag. Iets wat nodig zult hebben want je moet nog meer regelen dan dat…

Heb je die geweldige date gevonden dan wil je natuurlijk samen uit eten: de klassieker op Valentijnsdag! Je wilt niet door een slechte planning eindigen bij de snackbar op de hoek. Dan kun je meteen fluiten naar een volgende date. Om dit te voorkomen reserveer je tijdig bij je favoriete restaurant. Download bijvoorbeeld de ‘Iens’ app en reserveer meteen. Wil je iets nieuws proberen dan kun je snel zien wat er in de buurt voor restaurants zijn en de recensies lezen van mensen die er al eerder zijn geweest. Toch handig om te weten of het eten wel echt lekker is, je niet onder een tl-balk terecht komt en of de rekening aan het einde van de avond wel te betalen is. En verloopt de date al meteen zo goed dat je helemaal niet meer de deur uitgaat? Dan kun je altijd nog terugvallen op ‘eet.nu’ app of ‘thuisbezorgd’ app zodat het eten jullie kant op kan komen terwijl jullie andere dingen doen.

Een serenade of een liefdesgedicht gaat je zeker helpen zodat je niet vergeten wordt. Maar omdat je op een goede manier onthouden wilt worden helpen we een stukje op weg. Heb je zelf geen creatieve geest om je liefde onder woorden te brengen? Download dan “Liefdes Citaten” app. Met deze app krijg je de beste liefdescitaten en gedichten. Plak er een paar achter elkaar je hebt een persoonlijk gedicht waar je zelf weinig creativiteit voor nodig hebt.

Heb je wel al een grote liefde maar heb je nog geen cadeau geregeld? Rode rozen zijn behalve niet zo origineel ook nog eens 3x zo duur op Valentijnsdag. Maar bloemen daarentegen zijn, zeker voor een vrouw, altijd wel een goed cadeau om te geven. Wil je niet alleen op 14 februari indruk maken maar ook meteen de rest van het jaar? Sluit dan een bloemabonnement af en geef deze cadeau. Elke maand ontvang jij (of je liefde) verse bloemen. Bij ‘Bloomon’ krijg je niet alleen een melding op je telefoon dat je nieuwe bloemen onderweg zijn, maar ook nog wanneer ze nieuw water nodig hebben. Makkelijker wordt het niet!

En wil je je liefde écht origineel verrassen? Zorg dan dat die barst in dat telefoonscherm waar hij of zij zich zo aan irriteert eindelijk wordt gemaakt. Als verassing staan wij voor de deur om je telefoon op te halen met de gratis ophaal- en afleverservice, en nog voordat de Valentijns bubbel voorbij is ligt je telefoon weer helemaal opgelapt bij je thuis. Een betere indruk kan je niet maken en dat bied meteen perspectief voor volgend jaar!


Dit artikel lezen is leuk, maar delen is leuker: