iPhone X

De duurzame verzekering

Laat je toestel gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice

Betaal niet onnodig voor je reparatie!

Dat je toestel is gevallen is al meer dan vervelend. Dan komen er ook nog eens de kosten bij voor de reparatie. In de meeste gevallen kan je de schade aan je device gewoon claimen bij je verzekeraar. Wanneer er schade is ontstaan aan je smartphone, tablet of laptop, is het vooral van belang dat je de schade zo snel mogelijk meldt bij je verzekeraar of tussenpersoon. Zij zullen dan om een offerte vragen voor de kosten van de reparatie. Wij sturen jou gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte toe die jij direct weer kan doorsturen naar je verzekeraar. Je bent vaak voor meer verzekerd dan je denkt! Wij vertellen je graag onder welke verzekering jouw (scherm)reparatie valt.


Reparaties voor bedrijven, ook op locatie

Welke verzekering laat jij de schermreparatie betalen?Woning/Inboedel-verzekering

Is jouw smartphone, tablet of MacBook in huis gevallen, ergens tegenaan gestoten of in aanraking gekomen met een vloeistof zoals o.a. water, wijn of frisdrank? Maak dan gebruik van je inboedelverzekering. De inboedelverzekering zal de kosten van de reparatie grotendeels of zelfs volledig vergoeden.

All Risk Verzekering

Een All Risk Verzekering (inboedel) is de uitgebreide variant van een basis inboedelverzekering met nog meer zekerheid. Bij een All Risk Verzekering ben je ook verzekerd op het moment dat een gezinslid, vriend of vriendin of zelfs je huisdier in huis schade veroorzaakt aan je device in de vorm van val-, stoot- of waterschade.


Reisverzekering

Was jouw waterdichte case voor filmen in de zee tijdens je vakantie toch niet zo waterdicht als je dacht?Heb je je smartphone laten vallen tijdens het fotograferen van vakantie-kiekjes gedurende je stedentrip?Is je Macbook beschadigd tijdens het rennen naar de juiste gate op het vliegveld? Val-, stoot- en waterschade aan je device tijdens je reis / vakantie kunnen gemeld worden bij je (doorlopende)reisverzekeraar.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan zonder dat jullie het doorhebben jouw hond tijdens het kletsen ervandoor zijn gegaan met de smartphone van je vriend of vriendin voor een heerlijk kauw momentje. Of misschien stoot je tijdens de lunch perongeluk een glas drinken over de smartphone van je collega. Heb jij of jouw huisdier schade veroorzaakt aan de device van een ander? Dan is een aansprakelijkheidsverzekering de juiste keuze.
25.532

offertes opgevraagdMet een kapot toestel rond blijven lopen is echt niet meer nodig. Ik ben Probello ontzettend dankbaar voor de snelle afhandeling en service die ze bieden. Waar ik dacht dat ik mijn toestel lang kwijt zou zijn en veel geld zou kosten, had ik mijn toestel na 1 werkdag alweer terug en werden de kosten vergoed door mijn verzekering! Ik kan dit iedereen aanbevelen.
- Antoinette van den Heuvel (HTC U12 Plus)

Maarten van Ginkel

Offerte was direct goedgekeurd en telefoon was in 2 dagen alweer gerepareerd terug.
Samsung - Galaxy S8


Tanja Wetting

Alles zoals afgesproken, goede duidelijke communicatie. Had de kosten van de reparatie een week later al van de verzekeraar terug ontvangen.
Huawei - Mate 10 Lite


Willem Dingemans

Het glas van mijn Surface Pro 4 was gebroken. Microsoft zelf repareert niet. Was een verzekeringskwestie, alles is netjes afgehandeld.
Microsoft - Surface Pro 4
Waarom Probello?

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Alle verzekeraars

Stop met balen, laat je (scherm)reparatie vergoeden door je verzekeraar!

Vraag een gratis offerte op voor je verzekeraar:25.532

offertes opgevraagd

Wij sturen je een offerte toe die je direct kunt doorsturen naar je verzekeraar voor een vergoeding van de reparatie.
9,2
uit
1038Bellen

Whatsapp

Prijzen