Vivo reparatie kosten

Laat je Vivo gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
vivo reparatie

Vivo reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Vivo en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Vivo niet meer goed opladen? Is er drinken over je Vivo gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Vivo al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Vivo gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Vivo aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Vivo onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Vivo reparatie.


Repareer mijn Vivo Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Vivo reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Vivo reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Vivo en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Vivo reparatie kosten

Hoe werkt mijn Vivo reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Vivo

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Vivo reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Vivo kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Vivo worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Vivo reparatie.
Stap 2
Je Vivo wordt gratis opgehaald of stuur je Vivo gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Vivo gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Vivo

Zodra je Vivo reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Vivo reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Vivo reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Vivo is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Vivo. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Vivo batterij, je Vivo scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Vivo weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Vivo het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Vivo gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Vivo laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Vivo er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Vivo reparatie gedaan is!

Vivo reparatie kosten
vivo reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Vivo reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Vivo onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Vivo reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Vivo je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Vivo reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Vivo bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Vivo altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Vivo gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Vivo gebruikers zeggen over Probello®
Maarten Hermans

OnePlus - 5

Mijn mobiel was flink toegetakeld na een flinke klap. Het scherm is zeer snel vervangen. Maandag werd de mobiel opgehaald en donderdag had ik hem alweer terug. Eigenlijk zou ik hem woensdag al krijgen, maar er was vertraging bij Post NL. De service en informatie waren heel helder en duidelijk. Erg fijn! Zo was er bijvoorbeeld een mankement dat nog aangepakt moest worden voor een kleine meerprijs. Voor goedkeuring netjes gebeld en toestemming gevraagd en gekregen. Zeer tevreden. Mijn mobiel kwam terug en had zelfs een screenprotector. Als ik een minpunt mag noemen is dat de prijs. Vrij duur, maar het is het wel waard zoals hierboven beschreven.
Kristina Klingner

Blackberry - KEYone

Kosten, tijd, service, vriendelijkheid, alles was een 10 van 10.Binnen 48uur (!) had ik mijn BlackBerry terug, reparatie was snel en netjes uitgevoerd, oude schade niet meer zichtbaar. Via iDeal makkelijk en snel betaald en binnen een uur was het telefoon weer bij PostNL op de weg naar huis.Ik werd aardig op de hoogte gehouden over status van verzending, reparatie en betaling en elke interactie (email en telefoon) met Probello was vriendelijk, behulpzaam en had laten zien, dat hun weten wat ze doen.Als BlackBerry gebruiker raad ik hun services aan, want het is niet makkelijk iemand te vinden die überhaupt BlackBerry durft te repareren.
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Veronica Lucassen

Apple - iPad 2

Ik ben zelf met mijn product naar Probello gegaan. (op hun site aangegeven dat ik langs wilde komen)Vriendelijke ontvangst, meteen duidelijke uitleg wat er mogelijk was. Er is veel kennis van zaken! Ik had nog een vraag over het product of er nog iets meer gerepareerd kon worden. Ter plekke werd me meteen helder wat ze konden doen. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we terug, dat hadden ze ook gezegd. Ik was verbaasd over het resultaat, net als nieuw. En voor een juiste prijs. Dus een zeer tevreden klant! Met levenslange garantie!
Quiny Cohen de Lara

Asus - Asus Zenfone Max Plus

Omdat ik een nog vrij onbekend toestel Asus ZenFone Mac Plus heb waar het scherm van gebarsten was moest ik echt zoeken op het net. Gelukkig vond ik Probello. ik had geweldig telefonisch contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer zij het scherm in huis hadden. Dan zou ik mijn toestel Franco met post NL kunnen opsturen. Na dit gedaan te hebben had ik mijn toestel binnen 48 uur weer thuis bezorgd. Absoluut een geweldige service en....€40 goedkoper dan ASUS zelf.
Repareer ook mijn Vivo

Over Vivo

Vivo is een wereldwijd technologiebedrijf die smartphones, smartphone accessoires, software en online services ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren. Vivo is opgericht in 2009 in Dongguan, Guangdong. Het merk maakt gebruik van Hi-Fi chips in haar smartphones. De software dat is ontwikkeld door het bedrijf omvat de Vivo App Store, iManager, en een eigen Android-based besturingssysteem genaamd Funtouch OS.


Valentijnsdag noodplan. Hoe laat je een blijvende indruk achter?
Valentijnsdag noodplan. Hoe laat je een blijvende indruk achter?
Heb je geen speciaal persoon in je leven? Dan kan je natuurlijk rustig achteroverleunen en Valentijnsdag aan je voorbij laten gaan. Of je maakt er juist gebruik van! Want hoe leuk is het om een eerste date met iemand te regelen op Valentijnsdag zelf! Wat heb je nodig? Begin met je smartphone en een goede datingapp. Gebruik ‘Tinder’ om je een weg naar de liefde te swipen of ‘Happypancake’ a...

Lees verder
Smartphone issues als sneeuw voor de zon laten verdwijnen
Smartphone issues als sneeuw voor de zon laten verdwijnen
Ga je dit jaar weer op wintersport vergeet dan zeker je telefoon niet. Via de app ‘ski track’ kun je namelijk perfect bijhouden hoe lang je over die afdaling hebt gedaan en in hoeverre je sneller bent dan je vrienden. Om iedereen te kunnen verslaan moet je oefenen, veel oefenen! En dat lukt alleen maar als je veel op de piste staat. Maar ook een ongelukje zit in een klein hoekje, zeker met zov...

Lees verder
No more excuses! Zo worden je voornemens wel uitgevoerd.
No more excuses! Zo worden je voornemens wel uitgevoerd.
Een nieuwe gewoonte aan- of afleren duurt 21 dagen. Toch mislukt de helft van de voornemens al voor de 14 dagen. Hoe komt dit? Door gebrek aan steun en een goed uitgedacht plan. Massaal gaan we plannen smeden in december om ons leven te verbeteren in het nieuwe jaar. De reden dat het mislukt? Er is niet nagedacht over de uitvoering. Hoe ga je meer sporten als je je eigenlijk heel ongemakkelijk voe...

Lees verder

Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Vivo toestellen:
9.6
uit
535Bellen

Whatsapp

Offerte

ReparatieIn 1 jaar tijd hebben wij:

71622
Klanten te woord gestaan

32056
Toestellen gratis opgehaald

688
Bedrijven aangesloten