Vivo reparatie kosten

Laat je Vivo gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
vivo reparatie

Vivo reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Vivo en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Vivo niet meer goed opladen? Is er drinken over je Vivo gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Vivo al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Vivo gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Vivo aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Vivo onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Vivo reparatie.


Repareer mijn Vivo » Vraag een offerte op »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Vivo reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Vivo reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Vivo en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Vivo reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Vivo reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Vivo
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Vivo reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Vivo kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Vivo worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Vivo reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Vivo reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Vivo wordt gratis opgehaald of stuur je Vivo gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Vivo gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Vivo
Zodra je Vivo reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Vivo reparatie.

Mijn Vivo is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Vivo. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Vivo batterij, je Vivo scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Vivo weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Vivo het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Vivo gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Vivo laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Vivo er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Vivo reparatie gedaan is!


Vivo reparatie kosten »
vivo reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Vivo reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Vivo onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Vivo reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Vivo je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Vivo reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Vivo bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Vivo altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Vivo gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Wat Vivo gebruikers zeggen over Probello®
Sueng Fung

Motorola - Moto X Style

Goed geholpen. snelle afhandeling

Roy van Buuren

Apple - Watch Series 2

Echt super goed en snel geregeld, Top bedrijf!

Peter De Haas

Microsoft - Surface Pro 3

Goede en zorgvuldige communicatie

Geoffrey Nijbroek

Blackberry - KEYone

Kon mijn toestel gratis opsturen en kreeg hem binnen 2 dagen weer retour!

M.Romeijnders

Microsoft - Surface Pro 4

Snel gerepareerd

Repareer ook mijn Vivo »

Over Vivo

Vivo is een wereldwijd technologiebedrijf die smartphones, smartphone accessoires, software en online services ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren. Vivo is opgericht in 2009 in Dongguan, Guangdong. Het merk maakt gebruik van Hi-Fi chips in haar smartphones. De software dat is ontwikkeld door het bedrijf omvat de Vivo App Store, iManager, en een eigen Android-based besturingssysteem genaamd Funtouch OS.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Vivo toestellen:
9.5
uit
287Bellen

Offerte

Reparatie