Wiko reparatie kosten

Laat je Wiko gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.


Start reparatie Bekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
wiko reparatie

Wiko reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Wiko en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Wiko niet meer goed opladen? Is er drinken over je Wiko gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Wiko al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Wiko gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Wiko aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Wiko onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Wiko reparatie.


Repareer mijn Wiko »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Wiko reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Wiko reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Wiko en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Wiko reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Wiko reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Wiko
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Wiko reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Wiko kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Wiko worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Wiko reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Wiko reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Wiko wordt gratis opgehaald of stuur je Wiko gratis en verzekerd aan ons toe.
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Wiko gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Wiko
Zodra je Wiko reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Wiko reparatie.

Mijn Wiko is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Wiko. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Wiko batterij, je Wiko scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Wiko weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Wiko het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Wiko gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Wiko laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Wiko er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Wiko reparatie gedaan is!


Wiko reparatie kosten »
wiko reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Wiko reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Wiko onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Wiko reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Wiko je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Wiko reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Wiko bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Wiko altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Wiko gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Wat Wiko gebruikers zeggen over Probello®
Jessica Reinders

Wiko - Pulp 4G

Kapotte onderdeel moest besteld worden en dat liet even op zich wachten, in totaal 3 weken ! Maar ...de vragen werden snel beantwoord en de ophaal en afleverservice is prima !

Sueng Fung

Motorola - Moto X Style

Goed geholpen. snelle afhandeling

Roy van Buuren

Apple - Watch Series 2

Echt super goed en snel geregeld, Top bedrijf!

Peter De Haas

Microsoft - Surface Pro 3

Goede en zorgvuldige communicatie

Geoffrey Nijbroek

Blackberry - KEYone

Kon mijn toestel gratis opsturen en kreeg hem binnen 2 dagen weer retour!

Repareer ook mijn Wiko »

Over Wiko

Het franse smartphone productiebedrijf Wiko is voor het grootste deel onderdeel van de Chinese technologiegroep Tinno Mobile welke hun telefoons in China fabriceren.Wiko heeft in 2013 2,6 miljoen apparaten verzonden, meestal dual-Sim Android-smartphones. In 2013 verkocht het bedrijf in Frankrijk 1,7 miljoen smartphones was hiermee landelijk de op één na grootste verkopende smartphone firma op Samsung na.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Wiko toestellen:
9.5
uit
274