Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11t Pro reparatie kosten

Laat je Xiaomi gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice
HomeXiaomi reparatie › 11T Pro reparatie

Xiaomi 11t Pro reparatie
Repareer mijn Xiaomi

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Heb je een ongelukje gehad met je Xiaomi en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Xiaomi niet meer goed opladen? Is er drinken over je Xiaomi 11t Pro gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je 11t Pro al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Xiaomi gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Xiaomi aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Xiaomi onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Xiaomi reparatie.

xiaomi 11t pro

Gespecialiseerd in Xiaomi reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Xiaomi reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Xiaomi en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

11t Pro reparatie

Laagste Xiaomi reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Xiaomi service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Xiaomi reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Xiaomi onderdeel en het betreft dezelfde Xiaomi reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Xiaomi reparatie

Hoe werkt mijn 11t Pro reparatie bij Probello®?Mijn Xiaomi is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je 11t Pro. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Xiaomi 11t Pro batterij, je 11t Pro scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Xiaomi 11t Pro weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Xiaomi het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Xiaomi 11t Pro gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je 11t Pro laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Xiaomi 11t Pro er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Xiaomi 11t Pro reparatie gedaan is!

11t Pro reparatie
xiaomi 11t pro reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Xiaomi reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Xiaomi onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Xiaomi 11t Pro reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Xiaomi 11t Pro je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Xiaomi 11t Pro reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Xiaomi bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Xiaomi 11t Pro altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Xiaomi 11t Pro gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Xiaomi gebruikers zeggen over Probello®
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Louise Beijer

Xiaomi - Mi Max 2

Ben persoonlijk langs gegaan om het scherm van mijn Xiaomi Mi Max te laten repareren. Dit is geen gangbare smartphone maar bij Probello kon ik gelukkig snel terecht. De reparatie is netjes uitgevoerd. Het duurde wel wat langer dan de ca. 30 minuten die vooraf waren gemeld. Maar kwaliteit gaat boven snelheid.
Claudia

Xiaomi - Mi 5C

Ze gingen gelijk aan de slag, je kon gelijk zien of telefoon daadwerkelijk werkte, geven garantie als iets niet goed is, ze zijn telefonisch goed bereikbaar en leveren nazorg (ze bellen je op om na te gaan of alles naar wens is). Ik ervaar dit als zeer prettig en zal het iedereen aanraden!
Gabriel Molinari

Xiaomi - Mi4c

Betrouwbaar. Doet wat het moet doen. Veel updates per email (telefoon ontvangen, reparatie gestart, etc.). Zelf geen werk aan door de ophaal en breng service via PostNL. Met post heen en weer ben je natuurlijk wel zo drie dagen verder.
Rene Boers

Xiaomi - Mi 5

Toestellen gratis opgehaald. Van de servicedesk kreeg ik een telefoontje over dat wat gevonden was en welke stappen Probello zou nemen. Uiteindelijk een tweedehands scherm gekozen en alles werkt weer. En weer gratis thuisbezorgd.
Repareer ook mijn Xiaomi

Heb je nog een vraag?

Bekijk de meest gestelde vragen over Xiaomi 11t Pro reparaties


Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
Wij helpen je graag direct verder.
xiaomi 11t pro reparatie_model

Over Xiaomi

11t Pro is een model van Xiaomi. Xiaomi Inc. is een Chinese elektronica-onderneming gevestigd in Beijing. In 2015 is Xiaomi 's werelds 5e grootste smartphone maker. Xiaomi ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt smartphones, mobiele apps, laptops en verwante consumentenelektronica. Sinds de release van zijn eerste smartphone (augustus 2011) heeft Xiaomi marktaandeel op het vasteland van China opgedaan en uitgebreid tot het ontwikkelen van een breder scala aan consumentenelektronica, waaronder een slimme thuis (IoT) apparaat ecosysteem. De oprichter en CEO van het bedrijf is Lei Jun, China's 23 rijkste persoon volgens Forbes. Het bedrijf heeft in 2014 meer dan 60 miljoen smartphones verkocht. Het bedrijf heeft meer dan 8.000 medewerkers, vooral in het vasteland van China, Bangladesh, India, Maleisië, en Singapore, en breidt zich uit naar andere landen zoals Indonesië, Filipijnen, Zuid-Afrika en Brazilië.


Mijn iPhone reageert niet op aanrakingen en 8 andere veelvoorkomende iPhone schermproblemen.
In dit artikel zetten wij stapsgewijs alle oplossingen voor iPhone scherm problemen op een rijtje. Zo kun je jouw scherm in de meeste gevallen zelf weer aan de praat krijgen zonder dat er een reparatie aan te pas hoeft te komen. Wij bespreken trouwens niet alleen problemen met iPhone schermen die niet meer reageren, maar vertellen je ook wat je kunt doen bij 8 andere veelvoorkomende iPhone s...

Lees verder
Meer voor minder: De beste smartphones onder de 300 euro
Xiaomi Mi A1Dit is de absolute nummer 1 qua prijs en kwaliteit verhouding. Deze smartphone koop je al vanaf €250,- met 64gb geheugen, een 12 megapixel dubbele camera en met dual sim. De Mi A1 van Xiaomi draait mee in het Android One-programma van Google. Dit betekent snelle updates naar de nieuwste versie van Android en up to date beveiliging. Huiverig omdat je nog nooit van Xiaomi hebt gehoor...

Lees verder
Iphone scherm reparatie nodig? Bekijk het overzicht en plan jouw reparatie!
Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij daarom een totaaloverzicht gemaakt van alle reparatieprijzen en de bijbehorende duur van de reparatie. Zo weet je direct wat het kost en hoelang het duurt. Ook beschrijven wij onze meest gestelde vragen en het complete reparatieproces zodat jij precies weet wat je kunt verwachten.1. Bekijk iPhone scherm reparatie prijzen en reparatieduur...

Lees verder

Probello® doet Xiaomi 11t Pro reparaties in de volgende plaatsen:9,2
uit
1038Bellen

Whatsapp

Prijzen