Xiaomi Mi Mix

Xiaomi Mi Mix reparatie kosten

Laat je Xiaomi gratis ophalen voor reparatie of stuur 'm gratis toe.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.

Originele
onderdelen

Levenslange
garantie

Gratis ophalen
en brengen

Reparatie met
behoud van data
xiaomi mi-mix

Xiaomi Mi Mix reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Xiaomi en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Xiaomi niet meer goed opladen? Is er drinken over je Xiaomi Mi Mix gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Mi Mix al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Xiaomi gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Xiaomi aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Xiaomi onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Xiaomi reparatie.


Repareer mijn Xiaomi Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Xiaomi reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Xiaomi reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Xiaomi en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Mi Mix reparatie

Laagste Xiaomi reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Xiaomi service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Xiaomi reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Xiaomi onderdeel en het betreft dezelfde Xiaomi reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Xiaomi reparatie

Hoe werkt mijn Mi Mix reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je Xiaomi Mi Mix.

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Xiaomi Mi Mix reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Xiaomi Mi Mix kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Xiaomi Mi Mix worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Xiaomi Mi Mix reparatie.
Stap 2
Je Xiaomi Mi Mix wordt gratis opgehaald of stuur je Xiaomi Mi Mix gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Xiaomi Mi Mix gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je Xiaomi Mi Mix.

Zodra je Xiaomi Mi Mix reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Xiaomi Mi Mix reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Xiaomi reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Xiaomi is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Mi Mix. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Xiaomi Mi Mix batterij, je Mi Mix scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Xiaomi Mi Mix weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Xiaomi het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Xiaomi Mi Mix gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Mi Mix laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Xiaomi Mi Mix er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Xiaomi Mi Mix reparatie gedaan is!

Mi Mix reparatie
xiaomi mi-mix reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Xiaomi reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Xiaomi onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Xiaomi Mi Mix reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Xiaomi Mi Mix je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Xiaomi Mi Mix reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Xiaomi bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Xiaomi Mi Mix altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Xiaomi Mi Mix gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Xiaomi gebruikers zeggen over Probello®
Willem Merks

Xiaomi - Mi Mix

Erg tevreden. Telefoon naar believen gerepareerd. Erg veel contact over statusupdates en snel voor elkaar.
W de Ruiter-van den Broek

Xiaomi - Mi Mix

Goede service en snel.
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Louise Beijer

Xiaomi - Mi Max 2

Ben persoonlijk langs gegaan om het scherm van mijn Xiaomi Mi Max te laten repareren. Dit is geen gangbare smartphone maar bij Probello kon ik gelukkig snel terecht. De reparatie is netjes uitgevoerd. Het duurde wel wat langer dan de ca. 30 minuten die vooraf waren gemeld. Maar kwaliteit gaat boven snelheid.
Claudia

Xiaomi - Mi 5C

Ze gingen gelijk aan de slag, je kon gelijk zien of telefoon daadwerkelijk werkte, geven garantie als iets niet goed is, ze zijn telefonisch goed bereikbaar en leveren nazorg (ze bellen je op om na te gaan of alles naar wens is). Ik ervaar dit als zeer prettig en zal het iedereen aanraden!
Repareer ook mijn Xiaomi

Over Xiaomi

Mi-mix is een model van Xiaomi. Xiaomi Inc. is een Chinese elektronica-onderneming gevestigd in Beijing. In 2015 is Xiaomi 's werelds 5e grootste smartphone maker. Xiaomi ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt smartphones, mobiele apps, laptops en verwante consumentenelektronica. Sinds de release van zijn eerste smartphone (augustus 2011) heeft Xiaomi marktaandeel op het vasteland van China opgedaan en uitgebreid tot het ontwikkelen van een breder scala aan consumentenelektronica, waaronder een slimme thuis (IoT) apparaat ecosysteem. De oprichter en CEO van het bedrijf is Lei Jun, China's 23 rijkste persoon volgens Forbes. Het bedrijf heeft in 2014 meer dan 60 miljoen smartphones verkocht. Het bedrijf heeft meer dan 8.000 medewerkers, vooral in het vasteland van China, Bangladesh, India, Maleisië, en Singapore, en breidt zich uit naar andere landen zoals Indonesië, Filipijnen, Zuid-Afrika en Brazilië.


Meer voor minder: De beste smartphones onder de 300 euro
Xiaomi Mi A1Dit is de absolute nummer 1 qua prijs en kwaliteit verhouding. Deze smartphone koop je al vanaf €250,- met 64gb geheugen, een 12 megapixel dubbele camera en met dual sim. De Mi A1 van Xiaomi draait mee in het Android One-programma van Google. Dit betekent snelle updates naar de nieuwste versie van Android en up to date beveiliging. Huiverig omdat je nog nooit van Xiaomi hebt gehoor...

Lees verder
De driehoeksverhouding die elke relatie in gevaar brengt!
Wie dan?Nee geen andere man of vrouw maar een telefoon. Je verliest het dagelijks van een telefoon als het gaat om de aandacht van je partner. Je kunt niet naar de ander kijken of die telefoon is er ook bij. De gemiddelde mens raakt zijn smartphone namelijk meer dan 2500 keer per dag aan. PER DAG! Al zou je partner de helft van deze tijd aan jou besteden dan zou de wereld er vast een stuk zonnig...

Lees verder
Smartphones van nu: hebben deze gevolgen op onze gezondheid?
Van Snake naar SnapchatIn een relatief korte tijd is de wereld van telefoons enorm geëvolueerd. De kinderen en tieners van nu kijken ons gek aan als wij vertellen dat wij vroeger bij een praatpaal langs de snelweg moesten bellen als we autopech hadden en apps als Facebook, Instagram, Whatsapp en Snapchat nog niet bestonden. Wat wij wel deden? Een eindbaas zijn in het verslavende telefoon-spel S...

Lees verder

Probello® doet Xiaomi Mi Mix reparaties in de volgende plaatsen:9,5
uit
692Bellen

Whatsapp

Prijzen