Xiaomi Mi Mix scherm vervangen prijs

Laat je Xiaomi gratis ophalen of stuur 'm gratis toe inclusief levenslange garantie op de reparatie.

Bekijk kostenBekijk direct de prijs voor je gewenste reparatie.
Originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
xiaomi mi-mix scherm vervangen_model

Xiaomi Mi Mix scherm vervangen


Werkt je Xiaomi scherm niet meer? Werkt je scherm Mi Mix niet meer optimaal, is je Mi Mix beschadigd of is je scherm zelfs helemaal kapot? Wil jij je Xiaomi scherm laten vervangen? Geen nood, wij kunnen vaak je Xiaomi Mi Mix al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor Xiaomi scherm vervangen of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Xiaomi gratis ophalen voor het vervangen van je Mi Mix of kom langs en laat je Xiaomi Mi Mix scherm binnen 30 minuten vervangen.

Wij gebruiken uitsluitend een origineel Xiaomi scherm en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Xiaomi reparatie.


Xiaomi scherm vervangen Vraag een offerte op

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Xiaomi scherm vervangen

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Xiaomi scherm vervangen en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt je Xiaomi scherm vervangen.

Het vervangen van je Xiaomi scherm gebeurt uitsluitend met een origineel Xiaomi onderdeel om zo de beste kwaliteit te garanderen en de Xiaomi fabrieksgarantie te waarborgen. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Xiaomi scherm vervangen kosten

Hoe werkt mijn Mi-mix reparatie bij Probello®?


Stap 1
Meld de schade van je XiaomiMi-mix

Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je XiaomiMi-mix reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele XiaomiMi-mix kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je XiaomiMi-mix worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je XiaomiMi-mix reparatie.
Stap 2
Je XiaomiMi-mix wordt gratis opgehaald of stuur je XiaomiMi-mix gratis en verzekerd aan ons toe.

Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw XiaomiMi-mix gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3
Je bent weer online met je XiaomiMi-mix

Zodra je XiaomiMi-mix reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd. Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je XiaomiMi-mix reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Xiaomi reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mijn Xiaomi Mi Mix scherm is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Xiaomi. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Xiaomi scherm. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Xiaomi gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Xiaomi Mi Mix scherm laten maken, dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Xiaomi scherm vervangen is!


Xiaomi scherm vervangen kosten
xiaomi mi-mix scherm vervangen_model

xiaomi mi-mix scherm vervangen_model
Hoe zit het met de garantie van mijn Xiaomi reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Xiaomi onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Xiaomi reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na het vervangen van je Xiaomi scherm je straks rare defecten krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan het vervangen van je Xiaomi Mi Mix scherm zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie

Blijven de gegevens op mijn Xiaomi Mi Mix bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Xiaomi Mi Mix scherm vervangen via Probello gebeurt altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Xiaomi gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data
xiaomi mi-mix scherm vervangen_model

Wat houdt een scherm in?

Het scherm van je apparaat zorgt voor het tonen van (bewegende) beelden. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder scherm. Het scherm is dus een belangrijk element van je apparaat. Zit er een barst in je scherm, toont je scherm rare strepen/vlekken of heb je helemaal geen beeld meer? Laat Probello dan professioneel het scherm van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.


Wat Xiaomi gebruikers zeggen over Probello®
W de Ruiter-van den Broek

Xiaomi - Mi Mix

Goede service en snel.
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Louise Beijer

Xiaomi - Mi Max 2

Ben persoonlijk langs gegaan om het scherm van mijn Xiaomi Mi Max te laten repareren. Dit is geen gangbare smartphone maar bij Probello kon ik gelukkig snel terecht. De reparatie is netjes uitgevoerd. Het duurde wel wat langer dan de ca. 30 minuten die vooraf waren gemeld. Maar kwaliteit gaat boven snelheid.
Gabriel Molinari

Xiaomi - Mi4c

Betrouwbaar. Doet wat het moet doen. Veel updates per email (telefoon ontvangen, reparatie gestart, etc.). Zelf geen werk aan door de ophaal en breng service via PostNL. Met post heen en weer ben je natuurlijk wel zo drie dagen verder.
Rene Boers

Xiaomi - Mi 5

Toestellen gratis opgehaald. Van de servicedesk kreeg ik een telefoontje over dat wat gevonden was en welke stappen Probello zou nemen. Uiteindelijk een tweedehands scherm gekozen en alles werkt weer. En weer gratis thuisbezorgd.
Repareer ook mijn Xiaomi

Over Xiaomi

Mi-mix is een model van Xiaomi. Xiaomi Inc. is een Chinese elektronica-onderneming gevestigd in Beijing. In 2015 is Xiaomi 's werelds 5e grootste smartphone maker. Xiaomi ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt smartphones, mobiele apps, laptops en verwante consumentenelektronica. Sinds de release van zijn eerste smartphone (augustus 2011) heeft Xiaomi marktaandeel op het vasteland van China opgedaan en uitgebreid tot het ontwikkelen van een breder scala aan consumentenelektronica, waaronder een slimme thuis (IoT) apparaat ecosysteem. De oprichter en CEO van het bedrijf is Lei Jun, China's 23 rijkste persoon volgens Forbes. Het bedrijf heeft in 2014 meer dan 60 miljoen smartphones verkocht. Het bedrijf heeft meer dan 8.000 medewerkers, vooral in het vasteland van China, Bangladesh, India, Maleisië, en Singapore, en breidt zich uit naar andere landen zoals Indonesië, Filipijnen, Zuid-Afrika en Brazilië.


Meer voor minder: De beste smartphones onder de 300 euro
Meer voor minder: De beste smartphones onder de 300 euro
Xiaomi Mi A1Dit is de absolute nummer 1 qua prijs en kwaliteit verhouding. Deze smartphone koop je al vanaf €250,- met 64gb geheugen, een 12 megapixel dubbele camera en met dual sim. De Mi A1 van Xiaomi draait mee in het Android One-programma van Google. Dit betekent snelle updates naar de nieuwste versie van Android en up to date beveiliging. Huiverig omdat je nog nooit van Xiaomi hebt gehoor...

Lees verder
No more excuses! Zo worden je voornemens wel uitgevoerd.
No more excuses! Zo worden je voornemens wel uitgevoerd.
Een nieuwe gewoonte aan- of afleren duurt 21 dagen. Toch mislukt de helft van de voornemens al voor de 14 dagen. Hoe komt dit? Door gebrek aan steun en een goed uitgedacht plan. Massaal gaan we plannen smeden in december om ons leven te verbeteren in het nieuwe jaar. De reden dat het mislukt? Er is niet nagedacht over de uitvoering. Hoe ga je meer sporten als je je eigenlijk heel ongemakkelijk voe...

Lees verder
3….2….1…Gelukkig nieuwjaar! 5 tips om je newyear écht happy te beginnen
3….2….1…Gelukkig nieuwjaar! 5 tips om je newyear écht happy te beginnen
Je hebt vast mooie plannen voor de laatste avond van het jaar. Om dit echt tot een onvergetelijke avond te maken op een goede manier, geven we je een paar belangrijke tips die zorgen voor het juiste effect! Tip 13….2….1… HAPPY NEWYEAR! Geef iedereen om je heen een dikke knuffel en ga direct je familie en vrienden bellen die niet naast je staan. Jammer maar helaas. Netwerk overbelast. N...

Lees verder

Probello® doet Xiaomi Mi Mix scherm vervangen in de volgende plaatsen:9.6
uit
513Bellen

Whatsapp

Offerte

ReparatieIn 1 jaar tijd hebben wij:

55746
Klanten te woord gestaan

30668
Toestellen gratis opgehaald

656
Bedrijven aangesloten