Xiaomi Redmi Note 11S 4G

Xiaomi Poco X5 reparatie kosten

Laat je Xiaomi gratis ophalen en toesturen.

Bekijk kosten
Originele onderdelen Levenslange garantie Gecertificeerde reparateurs Gratis ophaalservice
HomeXiaomi reparatie › Poco X5 reparatie

Xiaomi Poco X5 reparatie
Repareer mijn Xiaomi

Gratis ophaal- en afleverservice.
Levenslange garantie.
Originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Heb je een ongelukje gehad met je Xiaomi en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Xiaomi niet meer goed opladen? Is er drinken over je Xiaomi Poco X5 gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Poco X5 al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Xiaomi gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of stuur zelf gratis en verzekerd je Xiaomi aan ons toe.

Wij gebruiken uitsluitend originele Xiaomi onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Xiaomi reparatie.

xiaomi poco x5 22111317PG

Gespecialiseerd in Xiaomi reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Xiaomi reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Xiaomi en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.

Poco X5 reparatie

Laagste Xiaomi reparatie Prijsgarantie!
Wij bieden de beste Xiaomi service voor de beste prijs en daar zijn wij trots op! Daarom geven wij naast onze levenslange garantie ook een laagste prijsgarantie af. Vind jij bij een alternatieve reparateur een Xiaomi reparatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een origineel Xiaomi onderdeel en het betreft dezelfde Xiaomi reparatie? Dan wordt het verschil direct op je factuur in mindering gebracht!

Wij passen dagelijks prijzen aan.
Jij krijgt het beste aanbod voor de laagste prijs.
Toch een lagere prijs gezien? Dan wordt het verschil direct op de factuur in mindering gebracht.

Start Xiaomi reparatie

Hoe werkt mijn Poco X5 reparatie bij Probello®?Mijn Xiaomi is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Poco X5. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Xiaomi Poco X5 batterij, je Poco X5 scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Xiaomi Poco X5 weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Xiaomi het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Xiaomi Poco X5 gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zit te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Poco X5 laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Xiaomi Poco X5 er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Xiaomi Poco X5 reparatie gedaan is!

Poco X5 reparatie
xiaomi poco x5 reparatie_model

Hoe zit het met de garantie van mijn Xiaomi reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Xiaomi onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Xiaomi Poco X5 reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Xiaomi Poco X5 je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Xiaomi Poco X5 reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.

Start levenslange garantie
Blijven de gegevens op mijn Xiaomi bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Xiaomi Poco X5 altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Xiaomi Poco X5 gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.

Repareer met behoud van data

Wat Xiaomi gebruikers zeggen over Probello®
C. Montulet

Xiaomi - Redmi 4X

Wat mij zeer goed beviel waren de duidelijke updates per email van de status van het proces van de dienst. In mijn geval stuurde ik 2 vrij nieuwe mobiele telefoons per post, op goed vertrouwen. Ik vond het fijn om een tussentijds berichten per email te ontvangen dat mijn telefoons waren aangekomen en vervolgens dat de werkzaamheden werden gestart. Voor aanvang van 1 van mijn reparaties had ik nog even telefonisch contact met Probello ivm enige vragen, dit was snel, duidelijk en effectief. Heel fijn! Het resultaat van beide reparaties was uitstekend.
Louise Beijer

Xiaomi - Mi Max 2

Ben persoonlijk langs gegaan om het scherm van mijn Xiaomi Mi Max te laten repareren. Dit is geen gangbare smartphone maar bij Probello kon ik gelukkig snel terecht. De reparatie is netjes uitgevoerd. Het duurde wel wat langer dan de ca. 30 minuten die vooraf waren gemeld. Maar kwaliteit gaat boven snelheid.
Claudia

Xiaomi - Mi 5C

Ze gingen gelijk aan de slag, je kon gelijk zien of telefoon daadwerkelijk werkte, geven garantie als iets niet goed is, ze zijn telefonisch goed bereikbaar en leveren nazorg (ze bellen je op om na te gaan of alles naar wens is). Ik ervaar dit als zeer prettig en zal het iedereen aanraden!
Gabriel Molinari

Xiaomi - Mi4c

Betrouwbaar. Doet wat het moet doen. Veel updates per email (telefoon ontvangen, reparatie gestart, etc.). Zelf geen werk aan door de ophaal en breng service via PostNL. Met post heen en weer ben je natuurlijk wel zo drie dagen verder.
Rene Boers

Xiaomi - Mi 5

Toestellen gratis opgehaald. Van de servicedesk kreeg ik een telefoontje over dat wat gevonden was en welke stappen Probello zou nemen. Uiteindelijk een tweedehands scherm gekozen en alles werkt weer. En weer gratis thuisbezorgd.
Repareer ook mijn Xiaomi

Heb je nog een vraag?

Bekijk de meest gestelde vragen over Xiaomi Poco X5 reparaties


Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
Wij helpen je graag direct verder.
xiaomi poco x5 reparatie_model

Over Xiaomi

Poco X5 is een model van Xiaomi. Xiaomi Inc. is een Chinese elektronica-onderneming gevestigd in Beijing. In 2015 is Xiaomi 's werelds 5e grootste smartphone maker. Xiaomi ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt smartphones, mobiele apps, laptops en verwante consumentenelektronica. Sinds de release van zijn eerste smartphone (augustus 2011) heeft Xiaomi marktaandeel op het vasteland van China opgedaan en uitgebreid tot het ontwikkelen van een breder scala aan consumentenelektronica, waaronder een slimme thuis (IoT) apparaat ecosysteem. De oprichter en CEO van het bedrijf is Lei Jun, China's 23 rijkste persoon volgens Forbes. Het bedrijf heeft in 2014 meer dan 60 miljoen smartphones verkocht. Het bedrijf heeft meer dan 8.000 medewerkers, vooral in het vasteland van China, Bangladesh, India, Maleisië, en Singapore, en breidt zich uit naar andere landen zoals Indonesië, Filipijnen, Zuid-Afrika en Brazilië.


Meer voor minder: De beste smartphones onder de 300 euro
Xiaomi Mi A1Dit is de absolute nummer 1 qua prijs en kwaliteit verhouding. Deze smartphone koop je al vanaf €250,- met 64gb geheugen, een 12 megapixel dubbele camera en met dual sim. De Mi A1 van Xiaomi draait mee in het Android One-programma van Google. Dit betekent snelle updates naar de nieuwste versie van Android en up to date beveiliging. Huiverig omdat je nog nooit van Xiaomi hebt gehoor...

Lees verder
De driehoeksverhouding die elke relatie in gevaar brengt!
Wie dan?Nee geen andere man of vrouw maar een telefoon. Je verliest het dagelijks van een telefoon als het gaat om de aandacht van je partner. Je kunt niet naar de ander kijken of die telefoon is er ook bij. De gemiddelde mens raakt zijn smartphone namelijk meer dan 2500 keer per dag aan. PER DAG! Al zou je partner de helft van deze tijd aan jou besteden dan zou de wereld er vast een stuk zonnig...

Lees verder
Duurzaamheid en Kwaliteit: De Toekomst van MacBook Reparatie met Probello
De Cruciale Rol van Hoogwaardige MacBook ReparatieMacBooks staan bekend om hun indrukwekkende prestaties en betrouwbaarheid. Of je nu een standaard MacBook of een MacBook Pro hebt, ze worden vaak geconfronteerd met problemen zoals schermdefecten, batterijproblemen, en softwarefouten. Een professionele MacBook reparatie of MacBook Pro reparatie is essentieel om de levensduur van je apparaat...

Lees verder

Probello® doet Xiaomi Poco X5 reparaties in de volgende plaatsen:9,2
uit
1038Bellen

Whatsapp

Prijzen