Uitsluitend originele onderdelen
Levenslange garantie
Gratis ophaal- en afleverservice
Reparatie met behoud van data
xiaomi reparatie

Xiaomi reparatie

Heb je een ongelukje gehad met je Xiaomi en dient het scherm vervangen te worden? Wilt je Xiaomi niet meer goed opladen? Is er drinken over je Xiaomi gevallen en gaat hij niet meer aan? Geen nood, wij kunnen vaak je Xiaomi al binnen één dag repareren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs. Laat je Xiaomi gratis ophalen voor de reparatie, kom langs in onze winkel of laat je Xiaomi reparatie binnen 30 minuten uitvoeren op welke locatie dan ook in Nederland.

Wij gebruiken uitsluitend originele Xiaomi onderdelen en je ontvangt van ons nog eens levenslange garantie op de uitgevoerde Xiaomi reparatie.


Repareer mijn Xiaomi »


De reparatie helemaal pico Probello uitgevoerd:

Gratis ophaal- en afleverservice
Levenslange garantie op elke reparatie.
Uitsluitend originele onderdelen.
Gecertificeerde technici.
Behoud van data.
Gratis diagnose.

Gespecialiseerd in Xiaomi reparatie

Onze gecertificeerde technici zijn gespecialiseerd in Xiaomi reparaties en beschikken over een uitgebreide kennis en de meest professionele apparatuur. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici snel en efficiënt de problemen vaststellen die je ervaart met je Xiaomi en de reparatie accuraat uitvoeren. Bekijk direct online de kosten voor de gewenste reparatie of vraag onze klantenservice naar de beste prijs.


Xiaomi reparatie kosten »

Hoe werkt mijn Xiaomi reparatie bij Probello®?


Stap 1 - Meld de schade van je Xiaomi
Je toestel is stuk of beschadigd: maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak voor je Xiaomi reparatie. We zullen de reparatie enkel uitvoeren met originele Xiaomi kwaliteitsonderdelen en in een ESD-veilige werkomgeving. Daarnaast zal de reparatie aan je Xiaomi worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus en ontvang je nog eens levenslange garantie op je Xiaomi reparatie.

Tip: in de meeste gevallen wordt de Xiaomi reparatie vergoed door je verzekeraar omdat je telefoon valt onder je inboedelverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Stap 2 - Je Xiaomi wordt gratis opgehaald of wij komen op locatie
Geen paniek en geen gehaast: wij halen jouw Xiaomi gratis bij je thuis of op je werk op! Geef aan op welke dag en locatie jou het beste uitkomt. En voor alle zekerheid vervoeren wij je toestel ook nog eens extra verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen dat we je Xiaomi bij je op locatie komen repareren. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel of het toestel zelf naar ons opsturen.
Stap 3 - Je bent weer online met je Xiaomi
Zodra je Xiaomi reparatie is voltooid ontvangt je van ons bericht en wordt het toestel netjes weer bij je thuis of op je werk bezorgd.Per e-mail ontvang je dan het bewijs voor je levenslange garantie van je Xiaomi reparatie.

Mijn Xiaomi is stuk, wat nu?

Het meest onmisbare toestel is stuk, je Xiaomi. Daarom willen wij van Probello® je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Xiaomi batterij, je Xiaomi scherm repareren, de dock connector vervangen zodat je Xiaomi weer kan opladen of zorgen dat het geluid van je Xiaomi het weer doet. Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’! Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Xiaomi gratis op komen halen: waar en wanneer jij maar wilt. Of jij nou uit je naad zitten te werken op kantoor, of je lekker thuis op de bank een serie aan het volgen bent: ons maakt het niet uit. Jij wilt natuurlijk met zo min mogelijk moeite je Xiaomi laten maken. En bij ons is je toestel in goede handen: je ontvangt van ons namelijk bij elke stap van de reparatie een update zodat jij weet hoe de reparatie van je Xiaomi er voor staat. Dus hoe sneller je een afspraak maakt, hoe sneller je Xiaomi reparatie gedaan is!


Xiaomi reparatie kosten »
xiaomi reparatie

Hoe zit het met de garantie van mijn Xiaomi reparatie?

Wij repareren uitsluitend met originele Xiaomi onderdelen. Hierdoor kunnen wij je een levenslange garantie aanbieden op elke Xiaomi reparatie, dus je hoeft niet bang te zijn dat na de schermreparatie van je Xiaomi je straks rare strepen te zien krijgt. Mocht dat wel voorkomen, wij voeren dan de Xiaomi reparatie zonder enige kosten opnieuw voor je uit.


Start levenslange garantie »

Blijven de gegevens op mijn Xiaomi bewaard?

Jazeker, haal maar opgelucht adem! Wij repareren je Xiaomi altijd met behoud van data. Hierdoor blijven al je foto`s, contacten, apps en alle andere data op je Xiaomi gewoon bewaard. Je hoeft dus niet alles na de reparatie weer opnieuw erop te zetten, ben je direct weer online en kun je dus gewoon verder waar je gebleven was.


Repareer met behoud van data »

Over Xiaomi

Xiaomi Inc. is een Chinese elektronica-onderneming gevestigd in Beijing. In 2015 is Xiaomi 's werelds 5e grootste smartphone maker. Xiaomi ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt smartphones, mobiele apps, laptops en verwante consumentenelektronica. Sinds de release van zijn eerste smartphone (augustus 2011) heeft Xiaomi marktaandeel op het vasteland van China opgedaan en uitgebreid tot het ontwikkelen van een breder scala aan consumentenelektronica, waaronder een slimme thuis (IoT) apparaat ecosysteem. De oprichter en CEO van het bedrijf is Lei Jun, China's 23 rijkste persoon volgens Forbes. Het bedrijf heeft in 2014 meer dan 60 miljoen smartphones verkocht. Het bedrijf heeft meer dan 8.000 medewerkers, vooral in het vasteland van China, Bangladesh, India, Maleisië, en Singapore, en breidt zich uit naar andere landen zoals Indonesië, Filipijnen, Zuid-Afrika en Brazilië.


Probello® doet reparaties aan onder andere de volgende Xiaomi toestellen: